O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: Diskuse k článku BlogSurfing 21 (Odhalenie antikrista)

Datum: 25.05.2012

Vložil: LK pro Ota

Titulek: Re: pravda je na oboch stranách...

Peťo píšu česky, protože ač jsem se narodil v Krupině okres Zvolen, většinu života jsem bydlel v Čechách odkud je můj pozemský otec. Studoval jsem v Liptovském Mikuláši více než 7 let, přesto, že umím opravdu dobře slovensky a některé výrazy mi příjdou lepší v slovenčině, používám češtinu a to ne kvůli mentorování jak lehce naznačuješ... jsem si zde jistější že neprzním jazyk.Oba jazyky jsou nádherné... tak proč vkládat do komunikace nacionalizmus a především dívný pocit malosti. Jsem hrdý na to že jsem byl ČECHO-SLOVÁK než se dostavil jiný vhled a když jsem si uvědomil to co psal Maxim Gorkij: Člověk to zní tak hrdě, je nutno si ho vážit!" Nyní jsem především ČLOVĚK, příslušník Lidského rodu, který nezná rozdíly mezi lidmi a bytostmi obecně.Kdyby nešlo o skutečnou podstatu toho co OTO píše a deformuje, mlčel bych... ale kdo mlčí ten svědčí....Ano jsem starší Bratr, dokonce jeden z nejstarších a proto jej nepovažuji za ovci, jen říkám Bratře zde je Světlo, jestli chceš vezmi si ho, pojď kousek se mnou a pak třeba jdi sám a rozsvěcuj Lampy dalších hledajících...., ale beze Světla a Lásky (skutečnéLásky) to nejde... to se jde škarpou(rigolom) a někdy se sejde dokonce na okraj propasti... Myslím, že opravdu málo zbývalo a zbývá kroku k okraji propasti tímto způsobem prezentace mladšího bratra v Kristu.LK