Datum: 16.11.2012
Vložil: LK pro Martina
Titulek: re diskuse níže
Martine odpovídám= vyjadřuji se k tomu co jste se ptal a napsal níže v diskuzi:
No nech je ako chce, rád verím, že Ježiš zo seba neprišiel robiť masochistu, ako by mi to zo slov vyššie vyplynulo.. a tiež že ani my sa nemáme vyžívať v utrpení, či už našom alebo cudzom..
Tak se to nedá brát ve smyslu masochismu... Plán života je dán ještě před vstupem do 3D, má jistou volnost = varianty a je jen otázka toho kam se události nasměrují. Úkol byl, aby Syn Boží sestoupil a přijal tíhu života jako Syn Člověka. Součástí bylo prožít jej v plné čistotě, jako vzor = etalon pro budoucnost Lidstva , ale i pro současníky. Měl a provedl ještě jiné skryté práce, které se stali a ještě i nyní jsou neprojevenými Mystérii pro profánní lid...
Písali ste vyššie, že zdroj zo zlatej dušičky by nemusel byť tým, za koho sa vydáva. To ma celkom zaujíma, pretože som si pred pár dňami nechal poslať odkaz od zlatej dušičky a neprišiel mi disharmonický.. nie je možný skôr "výpadok na strane prijímača"? Ak je chyba v zdroji, tak to môže byť celkom problém, či?
Osobně Meitreiu neberu jako spasitele či za toho, za koho se vydává...dál o tom nechci již veřejně se vyjadřovat.... prostě neberu vše jako svaté...!!!
Tiež ste minule spomínali, že Hospodin bol iba Správcom nášho systému, tak ma v tej súvislosti napadlo, s kým sa na hore rozprával Mojžíš? Rozprával sa a so Správcom a stotožňoval s ním Boha, nedostal aj odpoveď "Jsem, který jsem."? Ak je to tak, tak to unikalo dosť veľkému počtu ľudí, čítal som napr. knihy od E. Cayceho a tiež som v tomto neregistroval rozdiel.
To "iba" bych raději vynechal! Správce je zástupce. Je delegován v rámci svých dosažených úrovní a on je velice vysoká bytost v hodnosti Prainiciátora!!! Takže bych si dával pozor jak se na něj dívat. Ano pokud dosáhnete schopnosti alespoň jej evokovat a nebo se sním kdykoliv spojit a být respektován, tak pak není potřeba mít bázeň, ale i tak je potřeba mít k němu obrovskou úctu a především respekt...!!! To že jsem napsal a říkám, že je "jen" Správce, má říci těm co to čtou nebo slyší, že je jiný, skutečný BŮH všech Bohů, Stvořitel Všech Stvořitelů. Měme tedy úctu a respekt k jeho služebníkům a správcům, ale mějme také na paměti skutečnou = absolutní autoritu, která je Milostivá, Milosrdná a Všeobjímajícně Milující...!!! Mojžíš hovořil s JHWH (správce této části Galaxie). "Já jsem, který Jsem" je vyjádření:" Já Jsem ten, co vědomě ovládá všechny své Já" Je tedy bohem a nebo je ten, který z Boží úrovně svého Vědomí Já dokonale ovládá svůj statut, který mu byl přidělen (u člověka Mikrokosmos)? Pro nás by to měl být příklad staršího bratra, ke kterému vzhlížíme s úctou a pokorou, jako k zástupci Stvořitele Všeho a respektujeme jeho práci, pokud nenarušuje Zákony Stvoření. Náš jediný úkol je dosáhnout to samé co nejdříve sami v sobě, abychom pak mohli být vyslanci Stvořitele Všeho, kde můžeme prokázat zda jsme se poučili z vlastních chyb i chyb například našeho staršího bratra, při prosazování záměru Nejvyššího...
LKA