O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Co se to děje? 39 (Minulost, Přítomnost, Budoucnost - 1)

02.08.2011 07:40

Vážení čtenáři a čtenářky, opět po cca 11-ti týdnech se přihlašuji osobně se svým vstupním článkem, který bych měl postupně rozvést v tomto a budoucím týdnu. Měl by vysvětlit trochu již prošlé děje a události tak, že budu moci snadno navázat na to, co se nyní děje a co žijeme, plus nastínit co nás čeká. A to především ty, co budou usilovně pracovat na sobě v rámci již skutečné transformace.

 

Okusovačům a Hadům se povedlo před těmi 11-ti týdny mne nachytat tzv. "se spuštěnými kalhotami pod koleny" v materiálně-éterické rovině(nižší), svého těla. Onemocněl jsem a vše co bylo hlídáno v rovnováze se rozjelo nekontrolovaně do všech směrů. I přes těžkosti a bolest, kterou mi způsobili, jim vlastně musím poděkovat, protože jsem si musil vymezit čas na vlastní harmonizaci a oprávky v 3JT (trojjedinném těle), kde jsem některé věci Vědomě zanedbával (... kovářova kobyla...). Za tu dobu jsem měl větší možnost se srovnat i s Matkou, Stvořitelkou Všeho a sjednotit se tak s rodiči Stvořiteli Všeho (Otcem a Matkou). I to mne posunulo o hodně dále ve vnímání celého Bytí zde na Zemi... Dostal jsem čas i na hloubkovou analýzu toho, co jsem žil a konal v kontextu s tím, co mi bylo předkládáno jako domnělou či skutečnou vinu. Víte, že jsme psali a následně nejen to potvrzovaly i další zdroje, že došlo ze strany Krista a Stvořitele Všeho k odpuštění předešlých karmických závazků. Jenže pokud si neodpustíte sami sobě v plné míře, tak jako by se nic nestalo. Stejně tak pokud vy neodpustíte jiným, budete spoutáni nízkoenergetickou vazbou s těmi, kteří něco někdy a někde Vám spáchali. Tím že odpustíte i vy, budou navždy přerušeny Vaše vazby negativity a karmické vztahy a vazby jsou natrvalo jen záznamem v historii Vašich životů i Lidstva jako celku....

 

Všiml jsem si z dikce těch, co tak zasvěcené hovoří o 4.D a o 5.D, že mají naivní představy, o tom kam vlastně směřujeme. Nebudu to zde nějak zvláště rozvádět, ale do ráje nejdeme...!!! Jdeme do nižšího a v lepším případě do středního astrálu. Nižším astrálem je jednoznačně 4.D, ve které v dalších rovinách a úrovních "řádí vše" co nás doposud strašilo a parazitovalo. Dále jsou zde i naši otrokáři a pseudobohové. Sem se dostaneme, pokud na to nebudeme mít jít alespoň o jednu dimenzi výše, tedy do vysněné 5.D . Zde v 5.D nás čeká práce po jeden Věk (cca 1000 let pozemských) a sem se budeme vracet do té doby, než budou splněny úkoly "Zlatého věku". Jaké úkoly? Takové, které se zde učily po mnoho tisíce let ve starých tajných zasvěcovacích školách na Zemi pro připravené a nad kterými mnozí z Vás ohrnovali z mnoha důvodů své nosíky... Ještě jedna odpověď na otázku: odkud že se to budeme neustále vracet? I v astrálu je to, co na Zemi nazýváme smrt. I zde musíme po nějaké době odložit svá astrální těla. Dnes se jí zatím říká "druhá smrt", ale i ta jednou nebude muset být, pokud se dostaneme do vyšších a opravdu jemnohmotných dimenzí astrálního světa vlastní prací na sobě....!!!

 

Takže jen krátce poznámka, kam se tak všichni těšíme, odpovídá naší vyšší části astrální matrice, to je ten díl, který je blíže k CET (citově-emočnímu tělu). Když se tedy dokážeme naladit na tuto úroveň našeho těla, budeme mít jasnější představu, kam asi jdeme a co nás čeká...

 

  21.7. 2011 jsme dostali tento mail, o který se s vámi chci podělit, protože je velice důležitý:

Dobrý den Luďku, ahoj Pavle :),
jak se daří Luďku, můžu pro Vás něco konkrétního udělat?

Dnes jsem se mrknul na situaci a viděl jsem toto:
Země nad ní velký černý bubák mnohem větší. Země chci kolem ní vytvořit fialový prstenec (celkově v této vizi vůbec nevím, co chci já a co jen vidím že se děje? jakoby to bylo něco mezi tím...?)
Díky ochrannému prstenci nestvůra odpadá a mizí v okolní tmě.
Vidím jeden tlustý sloup fialové ze Země směrem vzhůru, nějakou dobu jen jeden(říkám si, že je asi nad ČR, vidím jej z Prahy a k němu vede tenky podpůrný z sev. Moravy. Pak přibývají po celé planetě další tenčí, už není žádny dominantní.
Země se rozděluje podélně vedví jakoby ji rozkroji. Půlky leží vedle sebe jako misky, v jejich řezu jsou vidět snad barevné soustředné kruhy. Uprostřed žlutá odsud stoupá sloupec zlato žlutý nejdříve k nebi (myslím, že jen z levé půlky) pak jakoby se nemohl rozhodnout a pak vidím současně k tomu i zlato žlutý oblouk mezi oběme středy obou polokoulí. Jakoby se mi nechce nechat je ale stejně se nakonec jakoby magnetickou silou spojují. ve chvíli, kdy se uvolním a nechám je spojit se opět v celek vyvstanou na celém Zemském povrchu šedé ostré trny. Teď tam také vnímám šedivou mlhu a vidím jak si velký černý bubák háže planetu do úst pak mu padá do žaludku energie mu klesá do nohou chodidel a je červená a pak bílá vychází z jeho palců ven( a dál už se mi tam moc nechce koukat...

Jen tak jsem při tom seděl a jen tak se tam mrknul bez jakýchkoli předchozích příprav.
Je to čistá informace v rámci mých možností?
Podle mě jsem viděl právě ten přechod do 5D. pro některé(viz levá půlka) a později most pro další "opozdilce=žluty oblouk z prave do leve pulky planety?

Přeji spoustu sil vám oběma :)
Víťa

 

Vysvětlení nejen pro pana Víťu:

1) fialové sloupy .... byly otevřeny portály ke vstupu do 5.D a jejich barva je světle modrá s fialovým nádechem. Ta fialová je na povrchu, tak se zdá že je to základní barva...

Pražský je osobním portálem a zároveň pro Kristovské lidstvo jako pomoc (vysvětlím) a Ostravský je váš pane Víťo, jste jeden z prvních, komu to na planetě bylo umožněno za Vaší práci na sobě.... Gratuluji dodatečně :-)!!!

Osobní portály přechodu jsou otevřeny za podmínek:

a) sloup božství je řádně ukotven ve středu planety Země

b) sloup božství je dostatečně velký i směrem do Univerza (musí být aktivována minimálně 10. čakra a ukotvena v našem Slunci)

c) sloup božství má již barvu Duhy a nejen základní červenou, modrou a stříbřitě zlatou

Otevřením tohoto vnějšně viditelného portálu jedince, je vyjádřena jeho připravenost zahájit skutečnou transformaci k provedení vzestupu. Jak se připravit a provést si řekneme v některém příštím dílu.

 

Poznámka k "Pražskému osobnímu portálu"

Pražský Portál, dále jen PP není jen osobním portálem jednotlivce, ale je především pomocí nejprve pro český a slovenský Kristovský lid a postupně se bude rozrůstat i do dalších zemí na planetě podle potřeby a počtu připravených. PP je jako fontána života, která skrápí nový život, aby rychleji vzkvetl.

 

2. Fialový prstenec je počátek PP a byl ustanoven jako ochrana před astrálními nájezdníky a jejich astrálním toxickým vlivem. Zároveň tím byli odříznuti jejich pozemští pomocníci.... nejsou tak již dobře zásobeni jako doposud!!! Netvořil jste jej, jen jste se na něj nalaďoval a mohl čerpat z něj sílu a ochranu...

 

3. Rozdělená Země jako misky je odcházení starého a vznik nového (viz www.amezdas.cz a www.anjelska.sk). Žlutý sloup a energie je AE 4.typu (AE = akaša éter) = ŽE(životní energie potřebná pro přežití ve 3.D). Při tomto rozdělování bude potřeba pro mnohé již další typ nové ŽE a to AE 3.typu, o které si něco řekneme příště....

 

LK

 

Diskusní téma: Co se to děje? 39 (Minulost, Přítomnost, Budoucnost -1)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.