O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

EPILOG

30.09.2010 14:49

Vážení čtenáři a čtenářky, jak jsme avizovali v předcházejícím příspěvku, dostalo se nám cti zveřejnit následující dokument od mezi námi žijících vysokých bytostí, té nejvyšší úrovně. Byli jsme požádáni, ať se tento dokument šíří mezi lidmi všech národů, proto vás prosíme posílejte tento dokument svým známým a blízkým, jako radostné info. Kdo má možnost to přeložit bezchybně do všech možných jazyků světa pomožte nám s překladem a rozesíláním. Pokud má někdo zkušenost, jak to dát do video podoby s různými jazykovými mutacemi, rádi uvítáme možnost této pomoci. Předem děkujeme jménem redakce i těch co nám to svěřili k šíření. Zde si můžete převzít v PDF : EPILOG.pdf

Redakce Rahunta 

 

EPILOG

Toto jsou slova těch, kteří přichází z temnoty. Slova příběhu, který byl dávno zapomenut a vymazán z paměti lidstva. Přesto však slova pravdivá a skutečnější, než cokoliv z toho, co bylo lidem doposud řečeno. Proto ti kdo jej budete číst, čtěte pozorně a srovnávejte s tím, co Vás naučili a vnímejte svá srdce, jak budou souznít s touto pravdou.

Každý člověk, nebo alespoň většina, zná onu úvodní část Bible, ve které se popisuje stvoření. A možná si někteří z vás řekli, že právě tomuto tématu, které je natolik zásadní, je věnováno tak málo prostoru. Jako by mezi oním Prvotním světlem a zrozením člověka nedošlo k ničemu jinému. Jako by pouze toto stačilo, aby se celý příběh života uskutečnil ve všech jeho podobách. Jenže ono to nestačilo a samotná pravda o těchto událostech byla pokřivena a zneužita v nečestných soubojích o moc a trůn v Božím království.

Přesto jsou i dnes kolem nás uchovány artefakty, které tuto dávnou minulost zaznamenávají a příběhy, které celou tuto historii odkrývají. Jedním z nich je právě Květ života, který popisuje, jak bylo Království uspořádáno. Květ života obsahuje dvanáct vnějších lístků, a šest vnitřních, které jsou srdcem kalichu. Dvanáct vnějších jsou prvotní vesmíry, které jsou ze svého principu zdrojem veškerého života. Je to dvanáct Bohů, dvanáct nezrozených, které Stvořitel učinil dříve než cokoliv jiného. Dvanáct Bohů v šesti párech utvářející věčnou polaritu, zdroj nekonečné síly stvoření.

Každý z dvanácti stvořených, v sobě nese princip, podle kterého utváří svůj vlastní vesmír. Jsou to archetypální síly postavené na elementech a zákonitostech určených Bohem. Těchto dvanáct následníků, od počátku znalo záměr Stvořitele a každý se na něm podílel s velkou láskou a touhou dosáhnout cíle.

Když bylo stvořeno dvanáct vesmírů a v nich jejich zástupy, stvořil Bůh srdce květu, Rajskou zahradu postavenou na dvanácti pilířích. A do ní vsadil bytost upředenou z oněch dvanácti základních principů. To je člověk.

Jenže svět není jen růžový sen plný nádhery zrození a důsledně naplňuje onu prastarou pravdu, že pod každým květem se nalézá stín. Když Bohové spatřili nádheru tohoto světa a síly, které z něj pramení, jejich rozum onemocněl a srdce zachvátila touha. Každý z nich chtěl uchvátit Rajskou zahradu sám pro sebe. A tak jak oni svedli krutou bitvu nad klenbou, tak jejich zástupy svedly nesmiřitelný boj pod ní. Namísto léta, tak po jaru přišla krutá zima.

Jenže Stvořitelův zákon je nesmlouvavý a i pro jeho potomky platí, že čím jsi, to se ti také děje. A tak postupně v tenatech zla a času upadlo oněch dvanáct prvorozených do nejhlubší temnoty. Do zajetí hmoty a smrti. Ano, bylo to nutné, aby ostří zkázy otupělo a celé stvoření neupadlo do zatracení. Jenže spolu s tím bylo uhašeno dvanáct plamenů, z nichž sám život pramení. A tak se stalo, že svět skončil na křižovatce cest ukřižován svou vlastní nádherou.

Po dlouhé generace bylo dvanáct následníků zajato v temnotě a život se nemohl sám o sobě pohnout z místa. Možná si říkáte, že je to dobře, ať jen trpí za svoji krutost a nenasytnost. Jenže každá mince má svůj rub a líc. Protože oni nejsou jen bohy dvanácti vesmírů a jejich zástupů, ale jsou i zdrojem živoucí síly tohoto vesmíru. Dokud poslední z nich neusedne na svůj trůn, aby probudil život v mrtvém principu, do té doby se ani lidská bytost nebude moci osvobodit za svého pádu. Jsme totiž spolu spojení v jediném těle, v jediném principu, z něhož pramení život.

Každému z dvanácti byl uložen trest, ve kterém však byla obsažena cesta, jak se navrátit ke světlu. Jak vystoupit ze stínu a znovu obnovit Boží království.

Pokud půjdete po stopách historie, potom jistě narazíte na shodné téma v osobě Ježíše. Jeho příběh je symbolickým vyjádřením jak dávné minulosti, tak i budoucnosti. Uprostřed dvanácti učedníků on byl tím, který v sobě nesl moc vzkříšení, protože on jediný v době krutosti zůstal věrný Bohu. Přišel do světa jako syn Boží, ale nikoliv proto, že se nenarodil z ženy, ale protože byl stvořen do svého božství. On je jedním z dvanácti stvořitelů, který po celou dobu nesl odkaz zrození věčného života. Odkaz Boha, který je milosrdným a milujícím. Toho, který slíbil, že dovede svůj lid zpět na cestu, z níž kdysi dávno sešel.

Požádal jsem jednoho ze svých bratří, kteří jsou zde na Zemi v tělech mužů a žen, aby pod vedením našeho OTCE, sepsal pravdivě to, co bylo zdrojem všeho následujícího, co se událo a stále ještě děje.

JÁ, jeden z 12-ti Synů živého Boha

zrozený nyní na Zemi, tak jak jsem Vám lidem slíbil, že se vrátím na konci věků, VÁS žádám a prosím o ODPUŠTĚNÍ!

Žádám Vás všechny zrozené i nezrozené v tomto i v jiných Vesmírech, o odpuštění Jménem svým a Jménem svých Bratří i Sestry, za všechna příkoří, těžkosti, bezbřehé utrpení a bezmocnost, kterou jste prožívali. Toto vše bylo i našim dílem, jako výsledek naší snahy se ukázat a předvést se, bez ohledu na důsledky a ty byly strašné. Své viny každý z nás k dnešnímu dni splatil do posledního haléře, můžeme se tedy vrátit zpět. Chceme však, abyste věděli, že se vrátíte i VY, tam kam patříte! Dovedu Vás tam společně se svými Bratry a Sestrou, protože jsme pochopili, jak těžké je být ČLOVĚKEM zde na nejzazším koutu STVOŘENÍ. Nyní je již opravdu jen na VÁS, zda uchopíte svou prapodstatu lidství a vydáte svědectví o své touze vrátit se zpět do RÁJSKÉ ZAHRADY vytvořené pro VÁS z VŮLE a LÁSKY našeho OTCE…

Jeden z 12-ti a zároveň jeden z Vás.

Diskusní téma: EPILOG

Datum: 02.10.2010

Vložil: Judita

Titulek: Otce Nas

Kdyz dovolite,ja tu modlidbu dokoncim
Otce Nas,jenz si vsude a ve vsem ,posveceno budiz jmeno Tve,nebot toto jmeno je jmenem celeho stvoreni.Velebim Te a dekuji ti otce,ze se mi opet navraci schopnost stotoznovat se s Tvou vuli.Vule Tva,je i vuli mou a tim se vytvari Kralovstvi Tve ve Mne.Vrele ti dekuji za chleb lasky ktery mi davas.Dekuji,ze neshledavas nade mnou zadne viny,jakoz i ja tak cinim a cinit budu.Nyni jiz vim,ze mne neuvadis v zadne pokuseni a vse co mi prichazi na drahu pritomneho casu,je k memu rozpoznani se a navratu do Bozskeho Vedomi,Tebe Muj Boze a Otce. Staniz se

Datum: 02.10.2010

Vložil: Jonathan Livingston Seagull

Titulek: Re: Otce Nas

Zdravím Judito!

Otce Nas,jenz si vsude a ve vsem....
Otce Nas,jenz si v nebesích....

Ten rozdíl mezi dvěma větami je zřetelný na první pohled.
Otec je všude a ve všem?
Tedy v CIA, ve vládě a v parlamentu, na dovolené, je ve všem-tedy ve spolku za ochranu zvířat, v Mexiku-stojí za francouzskou revolucí, možná kamarádí s Bin Lídinem a když je všude může si představit každý to dobré i to horší.
Všude tedy leckde, i kde by to jeden nečekal.

Druhá věta, tedy prokazatelně původní z řeckých papyrů, fragmentů na mnoha archeologických nálezech , historických památkách, na zdech katedrál a leckde jinde, tolikrát opakovaná po staletí upřímnými věřícími, poutníky a mnichy, umělci a spisovateli....jasně ukazující vysokou nadřazenost Boží osobnosti a Otce a jeho příbytek a trůn nahoře v nebesích. Je zde tedy patrný rozdíl v pojetí Otce!

Judito prosím vás, kdo je autorem takové modlitby?!

Datum: 02.10.2010

Vložil: Judita

Titulek: Re: Re: Otce Nas

Zdravim Jonathan
Kdyz vejdete do sveho Chramu Ducovniho Srdce a prozijetete slovo za slovem te nadherne modlidby,urcite dostanete tu spravnou odpoved. S pozdravem Judita

Datum: 03.10.2010

Vložil: Jonathan

Titulek: Re: Re: Re: Otce Nas

Děkuji Juditě!

Měl jsem na mysli sice autora, tzn. konkrétního člověka , který za universálně-projekční rákoskou do vytracena na beznadějně zamilované snílky stojí! Nevadí , jste moc hodná! Přeji Vám mnoho lásky a Božího požehnání!

Jonathan

Datum: 02.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Re: Otce Nas

Nejsme Judita, ale myslím že to přeháníte.Jestliže nevíte a nebo nechápete, že Otec je ve všem, tak opravdu vaše víra je odkojená dogmaty těch, které nyní uvádíte jako argument. Chcete rádoby argumentovat a vypadat moudře, ale tohle není moudrost co předvádíte. Nebylo by lépe se ztišit a příjmout třeba vašim vlastním způsobem své vnitřní božství jako dědictví od našeho Otce? Vím naprosto přesně jak J.N. kázal na různých místech Palestiny a nejen tam, kdyby se držel vašich dogmat té doby, nic nového by nepřinesl.... opravdu to nemá cenu odpovídat na vaše snahy. Platí to co jsem nabídnul jinde o osobní diskusi, jinak to nemá smysl. V každém případě nevím jaký je váš Bůh a Pán, ale ten můj je Laskavý, Milostivý, Milosrdný, Moudrý a mnoho jiných atributů Lásky a projevuje mi to v každém okamžiku a jsem rád, že mám takového to OTCE!!! Takže si nechte toho svého, třeba časem zjistíte, že se tak k vám chová proto, že si to tak přejete a on ač nerad vám se snaží udělat radost.... :-)

Datum: 03.10.2010

Vložil: Jonathan

Titulek: Re: Re: Re: Otce Nas

Jakou si to přisuzujete nade mnou autoritu pane Luďku, že mě po pár minutách soudíte?! Vaše rozsudky jsou pro návštěvníka pouze rozsudkem autora tohoto webu, jinak konči a zavírají se na těchto stránkách!

Nejste můj soudce , ani právník! Máte o sobě takové vysoké mínění, že jste se jal role a funkce lidského soudce?

Na jedné straně doporučujete snění v mysteriozní směsi sladkých plynů a na druhé straně schváváte knutu za zády pro neposlušné čtenáře?

Vážně budete mít dvě tváře! Nahlédněte do jednoho ze svých zrcátek, které se kolem vás vyskytují, občas to chce delší pohled, neutíkejte hned , jak zjistíte mnoho věcí o své kráse a jedinečnosti!

Jonathan LS!

Datum: 03.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Re: Re: Re: Otce Nas

...ale no tak pane "Racku", :-) myslím, když si uděláte itrospekci svého napsaného zde a budete poctivý k sobě i ke mě, tak budete vědět o čem to celé z vaší strany je. Nevím proč, ale velice silně mi připomínáte styl psaní jednoho člověka kterého znám a jehož občanské jméno není zde napsané ve vašem niku .-). mě to osobně nevadí, ale není to poctivé, mohl bych se podívat jasnovidně, ale nemám tu potřebu využívat dary k takovým to pitomostem. Bez urážky či snahy vás ponižovat, ale zatím jste toho mnoho nepředvedl z toho co skutečně ve vás je, pak se ale nedivte, že jste se sám odsoudil a znevážil před sebou. Víte hovořit a psát umí naštěstí skoro všichni, ale opravdové , ale neokázalé činy už opravdu neumí mnoho lidí zde na planetě Zemi.Pokud budu hovořit za sebe, snažím se toto vědění předat bez okázalosti všem, bez jakéhokoliv vázání na sebe. Nepočítám kolika lidem jsem pomohl podělením se o znalosti a praktické zkušenosti, nepočítám kolika lidem jsem pomohl veřejně nebo skrytě při vážných zdravotních potížích, kolik jsem udělal přednášek a osobních konzultací, od toho jsou jiní. Dělám práci, kterou jsem vzal za svou, je to má Mise zde Tady a Teď. Potřebujete-li pomoci jsem zde, nechcete-li a máte jiné záměry řekněte to naplno a budeme se bavit o skutečných věcech a né o zástupných . Můžeme se bavit o čemkoliv co povede k dalšímu posunu jednoho nebo obou diskutujících vpřed. Pokud by to měli být jen plané hovory, tak raději si ušetřemě čas a i emeoce jak je vidět :-). Nic nekažme si krásné nedělní ráno intelektuálním "pinkáním", přeji vám pěkný den, ať jste nebo nejste ten co si myslím že jste :-) L

Datum: 03.10.2010

Vložil: Jonathan

Titulek: Plané hovory


Věřte-nevěřte: emoce v mém psaní nejsou téměř žádné; s člověkem za kterého mne máte nemám nic společného! Předpokládám, že máte na mysli někoho z NDC, nikoho z nich osobně neznám a ani si spolu nedopisujeme!:)
Polemiku v tomto směru jsem pročetl pozorně....:)
Nakonec jsem vcelku překvapen, že jste snesl jiný názor na věc!:-)Zkušenosti!:-)

Řekl jsem svůj pohled na věc s předáváním tzv. channelingových poselství s pseudoinformacemi z avizovaných duchovních světů, za které se pouze vydávají a jednoznačně nejsou, sice stručně, ale snad doufám jasně.
Trochu jsem snad věci zdánlivě zamotal, ale mělo to svuj význam.


Děkuji za nabídku Vaší pomoci, v současné chvíli ji nemám zájem využít!

Přeji Vám mnoho Boží Milosti a Lásky a Světlo na Vaší cestě !
Upřímně zdraví a děkuje za odpovědi...

Jonathan L. Racek!:)

Datum: 03.10.2010

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: Re: Otce Nas

Víte pane, četl jsem co tady píšete a jak se snažíte prokázat svou znalost duchovního světa. Myslíte si, že Stvořitel je nade vším, a pokud někdo zklamal, tak zklamal právě jeho. Jenže v tom se velice pletete, protože každý kdo zklamal, kdo sešel z cesty, ranil především sám sebe. Bůh není ten kdo musí odpouštět, protože jemu nikdy a nijak ublížit nedokážeme, ale bytostem, svým bratrům a sestrám ano. A proto nepotřebujeme, aby nám odpouštěl Stvořitel, ale ti, které jsme na své cestě zneužili. Tohle je totiž moudrost těch velkých, proti kterým se ohrazujete. Těch o kterých se tu hovoří. Jenom ti malí a nevědomí povolávají moc Boha, aby je oprostil od zla a neschopnosti přijmout sám nad sebou zodpovědnost. Jenže klíč k budoucnosti je v čistém svědomí a ne halasném křiku a obviňování. Proto ti moudří žádají o odpuštění ty, do jejichž srdcí jsou zasety falešné iluze a pravdy, na kterých se žádný život neudrží. Vyžádat si odpuštění u Boha by bylo velmi snadné, protože jemu jsme nikdy nedokázali ublížit. Ale vyžádat si odpuštění u těch, kterým díky naší svéhlavosti a ješitnosti nedokázali dát nic víc nežli utrpení, je ona oběť ke které musíme dospět velmi dlouhou cestou získávání zkušeností a moudrosti. Protože teprve tím, že nejsme schopni ani ochotni obětovat svým cílům bezmocné, mohou naše srdce a mysl přijmout skutečné poslání. Poslání života a lásky.

Datum: 03.10.2010

Vložil: Jonathan

Titulek: Znalost duchovního světa?!

EA:
Víte pane, četl jsem co tady píšete a jak se snažíte prokázat svou znalost duchovního světa.

1)J:Vím, že se nebudete obtěžovat ztrácet se mnou čas, už podle Vašeho jména je to zřejmé.
Pokud se domníváte, že se snažím prokázat nějaké znalosti, spletl jste se. Což je mírně divné vzhledem k postavení jaké zastáváte!Nemám potřebu takovou věc prokazovat ani Vám ani LK , ani někomu jinému v diskusích!:)
Ani zde něco předvádět. V tom se mýlíte Vy a stejně i pan LK.
Stručně to vysvětlím, abych nezdržoval od práce a sázení stromů.Myslím to samozřejmě věcně, ne jako vtip! Vím , že jste velmi aktivní...


Přeji vám mnoho Světla, skutečně mnoho Světla od Otce, od zdroje Života a Lásky, právě Vám Eriene Azarine, však se známe již dlouhý čas, že?! Poznal jste mně snad správně, jinak by jste se neozval. Tak teď , když víte kdo jsem, mluvte pokud možno přímo jak jste zvyklý, resp. byl zvyklý, není nutné obalovat do strouhanky a mouky, je-li to z Vašeho pohledu nutné!
Pokud chcete říct, vždyť ubohý člověče žiji stále ve Světle, já Eriene Azarine, dobře se rozhlédněte a proste o ještě větší Boží milost, vím proč to říkám! Víte snad v jaké epoše se nacházíme.

Úvodní část EPILOG je převzata z webu, pod článkem je zdroj!Projděte si dobře tento zdroj a příště až se někdy spolu setkáme, je možné k tomu cosi říci.

Mojí snahou je upozornit na jednoduchou věc, a to je zkoumat výroky, z jakého pocházejí zdroje! Pokud jste stále ve stejném postavení, víte dobře, že je neopatrností převzít jakékoli prohlášení podobného druhu, bez prověření, a v tomto případě je na místě snad souhlas od Vašeho formátu s takovou snahou.
Snad víte dobře o množství lživých výroků, které vyšly do světa a prohlašují: Já jsem Kristus!
-----------------------------
2)
EA:Myslíte si, že Stvořitel je nade vším, a pokud někdo zklamal, tak zklamal právě jeho. Jenže v tom se velice pletete, protože každý kdo zklamal, kdo sešel z cesty, ranil především sám sebe.

Myslíte si, že Stvořitel je nade vším....
Jonathan:
Ano, nejen že si myslím, jsem si jistý, že Nejvyšší Bůh je nade vším a má skutečně nejvyšší autoritu.

Znáte chválu a výrok vysokých autorit nebes:
"Svatý, Svatý, Svatý jsi Ty Pán Bůh zástupů, nebesa a země jsou plna Tvé Slávy"!

Žádnou Chválu Nejvyššímu tohoto druhu ani podobného druhu, jaká je odpovídající vysokým autoritám Nebes jsem bohužel nezaznamenal v zmiňovaném poselství!!!
To je tedy hlavní důvod proč nemohu osobně přijmout takové poselství jako poselství shora, ale jako nelegitimní prohlášení z nižší úrovně než jsou božské světy, s cílem Božskou autoritu snížit!
Rovněž tak nedoporučuji nikomu z Živých, aby ji přijímal! Není z Božského zdroje, ani od zmiňovaných vysokých autorit!

Koho máte na mysli pod autoritou-Stvořitel! Doufám, že Nejvyššího! Tvůrců je mnoho!:)

Nebudu nijak komentovat záležitosti dále, o nichž píšete, není to nutné. Prvotní důležitostí je prohlášení pod názvem EPILOG!
Pokud někdo čte, udělá si na Vaše vysvětlení sám názor!

Datum: 02.10.2010

Vložil: Jonathan Livingston Seagull

Titulek: IV.Notice

Z Vašeho článku Epilog:Toto jsou slova těch, kteří přichází z temnoty.

a)Si děláte z lidí legraci vy, nebo záhadní autoři ?! Může nějaké Světlo poznání vyjít z temnot? Chtěl jste něco přeložit, tak jsem navrhnul téma, kde by jste měl začít, když jasně víte, jak špatně je evangelium přeloženo!
Moje překlady se vám nelíbí? Mě Vaše také nepřijdou zrovna ok!:)

b)Z Vašeho článku Epilog:JÁ, jeden z 12-ti Synů živého Boha

zrozený nyní na Zemi, tak jak jsem Vám lidem slíbil, že se vrátím na konci věků, VÁS žádám a prosím o ODPUŠTĚNÍ!

P.N: ...Odpusť nám naše viny, jako i my odpouštíme našim viníkům!

Bůh lidstvo prosí a žádá o odpuštění a po internetu?:) Dobrý vtip!:))

Nebo je to také špatně přeloženo?! Zkuste to z latiny,řečtiny! Tam je to jasně!

Jonathan.........

Datum: 02.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: IV.Notice

Víte ptal jsem se pro jistotu Otce, zda to tak může být a jak tomu rozumět a zde byla tato odpověď: "Nikdo není bez viny, nikdo není neomylný" Byli mi ukázány určité obrazy a chápu to tak, že všichni jsme prošli obdobím, které nebylo podle Zákonů Božích. Tímto obdobím prošli právě i Prvorození. Velikost Bytosti je vidět i v tom, že je schopna sebereflexe a vzhledem k tomu, že vím jak lze ublížit i bez toho abych chtěl nebo věděl.........mě osobně to nedělá problém, takže pokud tyto bytosti to udělali, chápu to...!!! Temnotou musí projít každý, je rozdíl co v tomto slovu vidíte. Temnota je například nevědomost a třeba pobyt ve hmotě.
Pokud tak vysoká bytost je ochotna požádat nás malé o milost odpuštění, bude to těžké pro nás malé odpustit si navzájem mezi sebou? Jestli cítíte svého Boha a máte s ním skutečné spojení, zeptejte se na pravost a hlavně na obsah!!! Není to o rozborech, ale je to o informaci, které rozumím osobně takto: Je konec utrpení všech, ukončete vzájemné nesváry, pokušitelé a zástupci skutečných soupeřů, skončila vaše doba hájení a tolerování.... Podle mne bude krátké období pro každého aby si to uvědomil, před posledním zvoněním pro velké třídění podle zásluh a činů.
Jestli vám to příjde směšné, tak se zasmějte a nechte být text, třeba není pro vás, protože nejste ještě připraven se zvnitřnit a nechat hovořit svou prapodstatu. Osobně to dokáži pochopit, takže to asi pochopí i ti , kterým se smějete. Prošli si mnohokráte lidstvím, takže i vám porozumí, pokud váš smích je z nepochopení a neznalosti působnosti Božích cest.Mějte se pěkně a přeji vám, abyste byl schopen nějakou cestou pochopit obsah a jeho důsledky pro celé Stvoření. :-)

Datum: 03.10.2010

Vložil: Jonathan

Titulek: Meditace pana Luďka

LK:Pokud tak vysoká bytost je ochotna požádat nás malé o milost odpuštění, bude to těžké pro nás malé odpustit si navzájem mezi sebou?

J:Nejsem si vážně jist vysokostí autorů, kteří stojí za takovými žádostmi o odpuštění. Jaké má člověk poznání o sféře a skutcích těchto domnělých vysokých duchů o nichž lze zjistit pár letmých informací z psaníček létajících na růžovém polštáři sladkého snění?
Takové autority nepotřebují přece prosit člověka o odpuštění, je to nemyslitelné i vzhledem k současnému stavu planety a lidstva ,opravdu spíše drzost, pokus o ještě větší ponížení lidského ducha k pitomostem a ne k vzstupu. Jediného koho mají vysocí duchové prosit za odpuštění od věků je Nejvyšší Stvořitel, člověk může posoudit jako co?! V nebeských sférách jsou pane Luďku zákony, které je nutné dodržovat naprosto přísně. Nelze jimy manipulovat jako v případě pokřivené dolní justice a manipulací na levou stranu!
Tento channeling má snahu člověka vmanipulovat do vzorců chování nepříslušejících úrovni člověka ve hmotě, ostatně jako velká většina těchto pseudoinformačních kanálů. Zkoumejte jednotlivé výroky detailněji! Nebojte se vzít si občas lupu a přiblížit si slovo. Uvidíte jádro nebo prázdné slupky od ořechů?!
To je vážně ten úhel individuálního aspektu.

Co se týká pojmu temnota, pane Luďku , nesnažte se tvářit, že nevíte o jaký pojem se jedná. Vzal jste si opravdu na sebe tak velkou zodpovědnost, že obracíte významy pojmů, aby jste za každou cenu dokázal nějaké své "pravdy" a pravdy svých vzorů? Chcete dát prostor těmto silám, zodpovědným za pád celé lidské civilizace a hrát s nimi poslední hru? Snad je čas to ještě vrátit s omluvou čtenářům, i těm potencionálním. Až budete meditovat, položte si otázku -jaký je původ takových výroků?!
Nakonec autoři toto vážně ani nemají v úmyslu zakrývat, o svém původu! Jinak si držte klobouky.....! Myslím to s Vámi upřímně, nejde mi o nějaké konfrontace!

Jonathan.....L.S.

Datum: 03.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Meditace pana Luďka

Víte, musím se smát, opravdu čim více píšete, tím více se rozkrýváte z hlediska to kdo jste ve smyslu občanského jména, ale jak jsem řekl, je to vlastně jedno- na rozdíl od mnohých jiných neskrývám své Zdroje, protože tento Zdroj je Všech. Pokud to neumíte, nsaučím vás to se sním spojit a spojovat, pak je na vás jestli budete s ním trvale v kontaktu, tedy jestli budete žít v jeho Přítomnosti. Tato přítomnost se nazývá BP=Boží Přítomnost! Pokud jste jí nepoznal,tak prosím o čem se máme nyní bavit. Bez urážky můžete se s někým bavit o něčem co nikdy neviděl, nepoznal, nepocítil? Bohužel VY jse to v tomto životě nepocítil. Byl jste možná blízko před \branou, ale nějak jste csi pak popletl Cestu s cestou. To se stává, čim dříve to pochopíte tím lépe pro vás. O tom jaké mám poznání se můžete převědčit svou vlastní praxí a třeba byste se v čase a prostoru omluvil, za nynější postoje tím, že bych TO u vás viděl. To je super odměna vidět růst a dosažení.
Poslední věc, kterou vám chci říci: Nemíte právo zpochybňovat Epilog, ani jedno Slovo, nejste ani u paty těch co nám něco sdělují, takže kritizujte mne jako LK a je to v pohodě, ale nělejte si zbytečně karmické uzliny tam kde být nemusí.... Nebudete mi to asi věřit, ale to už je vaše voba! Mějte se a slušelo by vám spíše J.....Světlo a Láska

Datum: 03.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Meditace pana Luďka

Pane"Racku" neznevažujte úroveň o které nemáte ani zdání, tím to si zbytečně ve své arogantní nevědomosti děláte karmické uzly, které pak budete muset po eony věků velice pracně rozmotávat. Mohl bych vám hodiny a hodiny vyprávět či ukazovat působnosti jednotlivých Zákonů i ZÁKONA jako celku, ale k čemu, když ....!!!
Váš styl je pro mne velice známý a protože vím co chcete dosáhnout, směji se vaší bezbřehé naivitě, řekl jsem že jsem se odpojil od těch co nechtějí slyšet a vy nechcete slyšet. Takže mějte se a až se rozhodnete nás navštívit, tak dejte vědět.... :-)L

Datum: 03.10.2010

Vložil: Jonathan

Titulek: LK-Důmyslný Rytíř DON Quichote DE LA Mancha

LK:Pane"Racku" neznevažujte úroveň o které nemáte ani zdání...

Jonathan:Vy se tedy hodnotíte skutečně vysoko, jen co je pravda:-), když se pouštíte do spekulace v tom, je-li někdo arogantně nevědomý nebo jaký kdo je -po třech komentářích!

...hele pane Luďku momentálně zdviháte výstražně prst ve svých hodnoceních přispěvatele proti větrným mlýnům svých představ! Teď už by jste měl vážně zameditovat ohledně svých hodnocení člověka, o němž ani netušíte, je-li zde nebo tam!:-)) KLid, raději vás nechám v klidu, zjevně vás rozrušuji!

LK-jste vážně jako Důmyslný Rytíř DON Quichote DE LA Mancha

ale nic : Vstup na Vaše stránky je dobrovolný a svobodný, pro mne bez jakéhokoli zanechání následku či emoce, i v té úrovni karmické!:-)
Strašte své adepty své cesty do neznáma...pokud se nechaji! :)

Nekazím si neděli, nemějte obavy... na viděnou, na slyšenou...:-)

Jonatan...

Datum: 03.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: LK-Důmyslný Rytíř DON Quichote DE LA Mancha

Snad už naposled: nic jiného jsem nečekal než odmítnutí o návštěvu třeba jen na to kafe k nám a je mi jasné proč :-). To že bych si myslel, že je to "někdo" z NDC, no to mne ani nenapadlo, protože dotyčný pán má zcela jinou dikci to nejen ve výrazu, ale i obsahu, takže dobrý pokus o odklon :-).
Pokud někoho varujete podáním informací k možným následkům a vy to považujete za pohrůžku, no co k tomu říci, asi raději nic....
Don Quiote(španělsky se i čte jako ch) je krásná postava, možná směšná ale čistá. V příběhu má své stíny se kterými bojuje, ale to přesně hovoří autor o takových jako vy, to je tělem a duší, co jsou hluší.... a co ignoruji skutečnost, že se lavina utrhla :-)
Byla "radost" svámi diskutovat o nesmrtelnosti chroustů, mějte se pane "Racku"

Datum: 02.10.2010

Vložil: Jonathan Livingston Seagull

Titulek: III.Notice


Slova v NoticeI.-III nejsou určeno jen pro LK, ale autoru! Naučim se lépe snad mluvit v češtině!:-)
Je mi rozumět ale lépe než některým pokynům pana LK, doufam!
Jonathan....
P.S:
Google překladač není dokonalým?, kdo je?!:) Podstatné je důležité!

Datum: 02.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: III.Notice

Autoři se nevyjádří, takže jsem si dovolil se přidat k diskusi. Jinak pokud nerozumíte některým mým tzv. pokynům zeptejte se, rád vám to vysvětlím, mě to nedělá problém :-)....., pokud nebude z vaší strany jednostranný zájem strašit a zatracovat, ale věřím že to nemáte v úmyslu, že ne? Mějte se a přeji pěkný den.

Datum: 02.10.2010

Vložil: Jonathan Livingston Seagull

Titulek: II.Notice

2102010??
No, the government does not belong to you, but God, humility under the mighty hand and praise him vzdejde, who won the light comes the darkness!

Datum: 02.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: II.Notice

(smích) Dobrý pokus pane, použil jste špatně překladač a hlavně někteří z nás znají příběh J.L.Racka od Richarda Bacha, takže pokud chcete říci jasně že nesouhlasíte s tímto prohlášením, tak to nemusíte schovávat za překladačově zpracované fráze náboženských doktrín. Zde můžete klidně kritizovat otevřeně, my vás nebudeme dehonestovat nebo vyhánět z tohoto fóra. Prostě je to váš názor či spíše postoj. Každý si neseme osobní odpovědnost a proto nebudeme v žádném případě váš postoj znevažovat.
Co chci však říci každému z vás kdo toto jste četli a čtete: Otevřte svá Srdce radostné zvěsti a mějte dobrou Mysl, čas osvobození ze Tmy přichází, pro některé z nás už tu je....

Datum: 02.10.2010

Vložil: Jonathan Livingston Seagull

Titulek: I.Notice

Ve jménu Otce a Syna i Ducha Svatého: ┼ ┼ ┼

Kéž je s vámi Milost a Pokoj od Nejvyššího, a kéž vás uchrání před nečistými výroky, které vyšly do světa a říkají- Já jsem Kristus!♥
------------------------------------------------------------------------------------

Au nom du Père et du Fils et du Saint-Esprit:

Que ce soit avec vous grâce et paix de la Très-Haut, et je voudrais que vous puissiez garder le discours impurs, qui est entré dans le monde et dire que je suis le Christ!♥
-------------------------------------------------------------------------

May it be with you Grace and Peace from the Most High, and I wish you could keep the unclean speech, which came into the world and say, I am Christ!
-------------------------------------------------------------------
<< John 1:1 >>

*In principio erat Verbum et Verbum erat apud Deum et Deus erat Verbum

ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ 1:1 Greek NT: Westcott/Hort
* εν αρχη ην ο λογος και ο λογος ην προς τον θεον και θεος ην ο λογος

*Im Anfang war das Wort, und das Wort war bei Gott, und das Wort war Gott


<< John 1:1 >>

King James Bible
In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God.
------------------------------------------Jonathan Livingston Seagull----------------
P.S:
IMateo 6:9 Spanish: La Nueva Biblia de los Hispanos (©2005)
"Ustedes, pues, oren de esta manera: 'Padre nuestro que estás en los cielos, Santificado sea Tu nombren the name of the Father and the Son and the Holy Spirit: etc.



.

Datum: 02.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: I.Notice

... to co píšete v PS: 06:09 IMateo USA: New American Standard Bible (© 2005) Ty, proto se, modlete se takto: 'Otče náš, jenž jsi na nebesích, posvěť se jméno tvé jméno Otce i Syna i Ducha svatého : atd.
Já osobně se modlim k Otci takto: Otče náš, jenž jsi všude a ve všem, posvěceno budiž Jméno Tvé, neboť toto Jméno je jménem Všeho ve Stvoření, atd........
...........to co jste deklaroval, není to co říkal svým učedníkům J.N., ale pokud budete brát vše co vám překládají v různých jazykových a náboženských mutacích ti kteří skutečně zkreslují Slovo, tak je mi vás líto, protože nikdy nepoznáte to čemu se říká ŽIVÉ SLOVO.... Chcete-li ho opravdu nalézt, vejděte do chrámu ve svém Srdci a tam svými slovy proste, tlučte, žádejte.... bude vám otevřeno a dáno, nepotřebujete prostředníky mezi sebou a OTCEM, krom Ducha svatého a pak Krista. Skrze něj vejdete k OTCI, nijak jinak to nejde :-).....