O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

21.12.2012 – Pozor na koordinovaný útok falešného světla na Lidstvo a matku Zemi

18.12.2012 21:45

George Kavassilas ve svém aktuálním videu z 15.12.2012 varuje před nebezpečím koordinovaného útoku falešného světla na Lidstvo a matku Zemi. 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LDAhSAB3KkA 

 

Volná interpretace videa: (Vznikla ještě na podkladě videa v angličtině, po napsání textu jsme již byli upozorněni na slovenský překlad zde https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yU-RA3b64bk )

Datum 21.12.2012 byl zmanipulován mnoha náboženstvími včetně nejnovějšího - zvaného hnutí „New Age“ a jeho různými samozvanými „osvícenci“. Tudíž značná část lidstva má s tímto datem očekávání „velkých znamení na nebi i na Zemi“ a je dlouhodobou informační masáží (=dezinformací) přesvědčena, že v okamžiku těchto „božích znamení (posledního soudu)“ se bude muset modlit a provádět rituály k různým bohům/vzestoupivším mistrům/andělům/archandělům/přátelským mimožemšťanům apod. Prostě obecně je zde snaha upoutat Vaši pozornost a konání na vnější děj (prostě světlo/boha přicházející jakoby z vnějšku).

Jestliže se ale chceme se stát skutečně svobodnými bytostmi a mít přímé spojení s esencí svého bytí, měli bychom zažehnout spíše své vnitřní světlo, své duchovní srdce, které bude nakonec tak silné, že bude svítit i mimo nás, všem lidem bez rozdílu i matce Zemi.

 

 

Náš komentář (Rahunta):

Naprosto souhlasíme s doporučením věnovat se rozsvícení svého vnitřního světla (své žárovky) a v čase kolem 21.12. obzvláště. Abychom tak silně zažehli naše vnitřní světlo, tak doporučujeme se v tento čas zklidnit, meditovat, pohroužit do středu svého bytí, sebezvnitřnit, nikoliv se nechat unášet přemýšlením (co jak bude) či prožíváním vnějších dějů odehrávajících se v makrokosmu, byť budou možná „jakkoliv úžasné“ … 

Nalezením svého středu/jádra/duchovního srdce/nulového bodu svého mikrokosmu, máme největší potenciál k poznání sebe sama a rozvinutí svých (byť třeba pozapomenutých) schopností tvoření. Především zde také vždy víme, co je pro nás dobré a co už ne, ať už se děje mimo náš mikrokosmos cokoliv  …

Tyto poslední dny před 21.12. jsou jakoby sítem na oddělení těch co žijí (chtějí žít) láskou od těch co žijí strachem (všechny formy). S datem 21.12. by další síto mělo dále rozčlenit lásku nesobeckou od té sobecké, tak aby vývoj každé bytosti pokračoval v nejvhodnějších podmínkách pro její další vývoj.

Impuls transformační energie, která jde/přijde z galaktického centra se šíří přes nulové body jednotlivých úrovní (místní zdroje šíření), tudíž náš nulový bod všech nulových bodů (=duchovní srdce) našeho mikrokosmu bude prvním místem které obdrží tuto čistou a nepokřivenou energii (chcete-li „aktivační zprávu od Stvořitele“) …

 

Pokud někdo z Vás bude mít zájem o sdílení některých informací nastávajících dnů, přihlašte se na Facebook „Luděk Ing Kováč“ jako čtenář Rahunty.

 

Diskusní téma: 21.12.2012 – Pozor na koordinovaný útok falešného světla na Lidstvo a matku Zemi

Datum: 19.12.2012

Vložil: LKA

Titulek: Sto požehnání

PRAVDA v lidské řeči a tónech tiše klokotajícího potůčku citlivě složených tónů....

"Když náhle přijde láska a zaklepe na tvé okno, běž a nech jí vejít, ale nejdřív zavři dveře svého rozumu. I nejmenší náznak lásku odežene pryč jako kouř, který přemůže čerstvý ranní vánek. Protože rozum může Lásce říci jen, cesta je zavřená, nemůžeš projít skrz, ale ona milencům přináší sto požehnání. Předtím než se mysl rozhodne učinit krok, Láska dosáhne sedmého nebe. Láska vyšplhá na Posvátnou horu. Nyní musím přestat mluvit a nechat hovořit Lásku z jejího tichého místa."

https://www.youtube.com/watch?v=A_mnSR-Ejag&feature=player_embedded#!

Milenci mohou být probuzený a činný Duch společně s čistou a něhou prostoupenou Duší.....
LKA

Datum: 19.12.2012

Vložil: LK

Titulek: duchovní srdce

Může se zdát, že na takovéhle informace je již dost pozdě, ale těch 70 minut soustředěného poslechu a uvědomění si o co jde, může být pro mnohé zásadním souhrnem informací " O co jde!"

https://www.youtube.com/watch?v=CKyxCQnbCqw