O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Amezdas - Aktuální zprávy

08.06.2011 08:27

4.6. 2011

TRANSFORMAČNÍ PŘÍZNAKY TĚCHTO DNŮ

V posledních dnech někteří z vás pociťují křeče v páteři, křeče ve svalech, v žilovém a cévním systému, které se někdy projevují mírně řezavou až nesnesitelně řezavou bolestí, zejména v části lýtek nebo chodidel, ale také ve vnitřních orgánech, v mozkových cévách či zraku. Jako pomoc doporučuji Transformační minerál 3 a 4 a z Léčivé radiace minerál na ochranu příslušného orgánu či části těla. Takže pociťujete-li například bolest a křeč v žilách nebo v cévách, kromě výše zmíněných transformačních minerálů, si pouštějte také minerál na oběhový systém. Vzhledem k tomu, že tyto křeče jsou způsobeny také odpoutáváním se od staré nízkofrekvenční mřížky Země, doporučuji úkon „Očista éterického těla – dar Archanděla Gabriela, Ochranné úkony Amezdas, www.amezdas.cz

Těm, kterým se na nohách z důvodu křečí v oběhovém systému vytvářejí otoky, doporučuji ponořit nohy do slané vody a potom je dát do zábalu z řebříčkového odvaru. Pomůže také zábal z odvaru šalvěje, ale řebříček je lepší. Také řebříček pít a také pít šalvěj, nemíchat dohromady. Velký tlak v těle může vyvolat i oteklou tvář. Doporučuji také k tomu všemu ještě sklenici citrónové vody se špetkou soli.

 

 

4.6. 2011

VYJÁDŘENÍ K „PSYCHOTRONICKÝM“ LÉČEBNÝM TECHNIKÁM, KTERÉ

JSOU POSTAVENY NA FREKVENCÍCH PŮVODNÍ MŘÍŽKY ZEMĚ.

Jako porovnání působení frekvencí staré mřížky Země a vznikající mřížky nové, uvádím úryvek z pasáže Knihy Dr Pearla, v níž vysvětluje svoji léčebnou techniku.

"Během léčení dochází k napojování vláken DNA, což jsou nositelé informací uvnitř lidského těla. A pravděpodobně fungují též jako anténky pro příjem, jenom musí být správně pozapojované. Řětězci jsou zde míněny základní stavební kameny hmoty tak, jak je chápe teorie řetězců, tedy jako smyčky energií, které vibrují různými frekvencemi, a tato frekvence určuje jejich formu." (Citace je vzata z knihy Dr Erica Pearla Reconnection, https://vzestup.stesticko.cz/rc/index_rc.html#Rekonektivní léčení)


Toto je moje vyjádření: Tento  lékař začal vyvíjet tuto léčebnou techniku v době, kdy Země měla nízké vibrace a hmotná buňka také. Bude patrně ještě nějakou dobu úspěšný u těch lidí, jejichž hmotná buňka se nepůlí, nebo se půlí pomalu, takže bude působit v levé části buňky, kde zůstává starý systém. Věřím, že v minulé době a patrně u některých lidí i v těchto dnech je tato technika velmi úspěšná. Pro duchovního člověka je tato technika již nebezpečná, a to vzhledem k tomu, že tato technika ladí celý systém, i mozek, na nižší frekvence, a tudíž na nižší sféry vesmíru. Když se podíváte na Hygienu éterického těla, uvidíte, že jako ochranu proti těmto smyčkám energií, o kterých se mluví ve výše uvedeném úryvku, nám archanděl Gabriel dal již v létě 2010 „zlaté energetické smyčky“  pro ochranu před těmito nižšími, pro nás již nebezpečnými energetickými smyčkami starého systému Země.  Viz nová stránka Ochranné úkony Amezdas.

 

 

4.6. 2011

OCHRANA PŘED ASTRÁLNÍMI BAKTERIEMI

Dnes v noci jsem viděla invazi astrálních baktérií směrem k  Zemi. Vzhledem k velké ochraně, kterou již díky Archandělům, Andělům a Vyšší Galaxii máme, není se čeho bát. Je to také díky tomu, že již mnoho lidí vykonává ochranné úkony nejen za sebe, ale pro ochranu všech lidí na Zemi. Pro ty, kteří u mne nebyli na semináři a napojují se na Amezdas, zveřejňujeme na nové stránce „Ochranné úkony Amezdas“ ochranný úkon „Očista éterického těla – Dar archanděla Gabriela“.

Dále, jako další ochranu před astrálními bakteriemi doporučují pít čaj  z plodů červených jeřabin (mohou být nahrazeny nebo  smíchány s brusinkami) a jalovce. Návod viz Bylinková poradna, www.amezdas.cz.

 

 

Diskusní téma: Amezdas - Aktuální zprávy

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.