O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Amezdas.cz - nové sdělení

25.10.2011 22:02

Upozorňujeme, že na webu Amezdas.cz je po delší době opět nové sdělení - viz https://www.amezdas.cz/aktualne.html

Protože jsme ale v minulosti byly jednou z příznivkyň webu Amezdas v diskusi napadeni, že "narušujeme tok dat z Amezdasu", zprávu již nepřetiskujeme ani nekomentujeme ... :-)

Za redakci Rahunta - PN.

 

 

Diskusní téma: Amezdas.cz - nové sdělení

Datum: 26.10.2011

Vložil: Marie

Titulek: Amezdas

Škoda, že nekomentujete zprávy z Amezdas, ráda jsem četla Váš názor. Všichni zde nepíšeme 100% čisté informace( jsme ještě částečně někde ovlivněni nějakým bločkem) a vy jste mi pomáhal Vaším komentářem tyto informace v sobě potvrzovat. Děkuji.

Datum: 26.10.2011

Vložil: LK pro paní Marii

Titulek: Re: Amezdas

Osobně považuji nejnovější info na Amezdasu jako účelové a manipulující v první části a druhá od paní B.Cibulkové bez výhrad. Nevím co se děje s paní Ludmilou, ale nevnímám již tu čistou Kristovu energii, která občas prosvitla v jejich dřívějších sděleních. Třeba jsem se změnil Já a třeba to špatně vnímám, tedy chyba je na mém přijímači. Prostě tam nevnímám Krista a toho tam potřebuji, jinak to neberu!!! Stejně jako nevnímám Maitreju jako vtěleného Krista a naopak jej vnímám jako součást Plánu na ošizení Lidstva, který je tak nádherně popsán v "pamfletu" carské tajné služby.... (Prosím nejmenujte nikdo tento dokument na těchto stránkách, jinak to budu muset vymazat...!!!) Jinak děkuji za důvěru ... úsměv a není zač...!!!

Datum: 26.10.2011

Vložil: Marie

Titulek: Re: Re: Amezdas

Velmi děkuji za odpověď. To co jste dával na stránky ty Kristovské pokyny, jsou podle mě v pořádku, ale něco se asi s ní stalo. Někdy se za ní modlím a žádám o ochranu, píše něco o útocích a to by mohlo být ono. A také je ted mnoho lidí v Novém věku a to cítím, že je ten falešný příchod spasitele a bude brzy. Myslím, že i lidé, kteří ted hlásají světlo, jsou ve falešné transformaci, pouze láska je pravda. Až potom všem bude druhý příchod Krista, vím to.

Datum: 26.10.2011

Vložil: LK pro paní Marii

Titulek: Re: Re: Re: Amezdas

... odstranil jsem dvojitý příspěvek(asi se vám to nepovedlo), jinak naprostý souhlas ve všem co jste napsala, mám to stejně. Ono je opravdu rozdíl mít lásku v ústech a nebo v Srdci a žít ji. O falešném příchodu hovoříme s kolegou již několikátý den a bohužel se již o to pokouší. Pozorně sleduji co jako Maitreja píše a proto jej i k nám dávám, aby každý mohl porovnávat až příjde z jeho strany změna. Je opravdu rozdíl mezi Lordem Maitrejou (podvojný paprsek s AA Razielem) a tím co by si rád přivlastnil Kristův úřad!!!

Datum: 27.10.2011

Vložil: Marie

Titulek: Re: Re: Re: Re: Amezdas

Já ještě mám i Krista trochu jinak, Bůh je za vším a Kristus zde chodil a učil to i s jeho ženským protějškem, skrze tyto dva se možná stane ta proměna, ale i on se stále modlil k Bohu, byli to normální lidé, kteří dosáhli stavu Kristovství, nebo to dostali jako dar, což mělo být ukázáno, že i ostatní toho dosáhnou, možná se zrodili jako avataři a nebo měli pouze napravit, co se v minulosti pokazilo. Myslím, že by určitě nechtěli být oslavováni, nebo zbožnováni, ale určitě by si přáli, aby lidé oslavovali Boha a jeho všemohoucnost a lásku v ostatních bytostech.

Datum: 27.10.2011

Vložil: LK pro paní Marii

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Amezdas

... víte, některé věci nechci veřejně prezentovat o Kristu, protože podle mne k tomu musí každý dojít sám skrze čisté poznání a ruku v ruce s čistou Láskou. Ukázal jsem jak se dostat do Vědomí Svatého Ducha (Lidského Ducha, který již zná záměr Stvořitele Všeho s osobní misí žitého Života), dosáhl Vědomí Syna (Životní Duch = Vnitřní Kristus) a skrze toto Vědomí dosáhl Vědomí Boží Přítomnosti (stav Vědomí Otce). Kdo toto dosáhne, ten již nepotřebuje žádné učitele, protože sám se stal Učitelem,Léčitelem, Knězem v jedné osobě a má tak skvělého OTCE/MATKU, že vždy bude vědět co a jak je potřeba...Mějte se pěkně :-)

Datum: 27.10.2011

Vložil: Marie

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amezdas

Hezky píšete, děkuji za odpovědi. Uvítala bych Vaše komentáře v této době. Máme důvěřovat vnitřnímu vedení, ale je příjemné občas si přečíst něco od někoho, kdo to vidí stejně. Alespon mě to vždy udělalo radost. Přeji krásný den a mnoho dalších.