O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Anjelska.sk - aktuálně

27.05.2011 10:20

krátce a aktuálně, návazně na Děje se něco? 43 ( přijatá sdělení jiných webů) + aktualizace

 

26.5.2011 - Boli vymazané 3D záznamy "starej" mužskej energie. Nastáva zharmonizovanie žensko-mužských energií do plnej Jednoty. Bolo ukotvené najvyššie Svetlo v Matke Zem. Nastáva prelom a prechod do nového. Udržujte svoje vibrácie a sústreďte sa na svoje Srdce.


25.5.2011 - Bol daný pokyn na vymazanie 3D záznamov závisti a neprajnosti. Vstupujeme do záverečnej fázy ukončenia projektu Duality, ukončenie nastane cca 21.6 s dobehom do polovice júla. Svetielka krásne, stále a dokola...najväčší dôraz je na seba a svoje Srdce, byť v tichu svojho Srdca a plynúť v Láske. Neriešte už nič, len buďte. Práve sa nachádzame v planetárnom posune. Mandala č. 102 - Presun vo Všetkom, čo Je cez dimenzie.


24.5.2011 - Bol daný pokyn na uvoľnenie strachov z prijatia Svetla pre seba a svoje Srdce. Začal proces prepólovania pólov Matky Zem a posun zemskej osi. Tento proces bude bežať do 21.6.2011. Zároveň v piatok 28.5. 2011 prebehne plná aktivácia Galaktického kódu u Všetkých, kto Sú. Netreba mať otázky, pretože sme pod najvyššou ochranou a všetko ide tak ako má. Dávam do pozornosti nádherné mandaly s aktuálnymi kódmi -  Mandala č. 100 - Aktivácia Galaktického kódu a mandala č. 101 - Prúdim Láskou v pohybe Svetla, od Srdca k Srdcu, prinášam smer pre Všetkých, kto Sú.

 

https://www.anjelska.sk/

 

Diskusní téma: Anjelska.sk - aktuálně

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.