O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Anjelská.sk: novinky dne (21.1.-22.1.2012)

23.01.2012 18:40

22.1.2012 - V sekcii Féva je vložený dnešný odkaz - Biele svetlo na krídlach bieleho vtáka letiaceho k vám. V galérii Féva sú vložené kódy aj s popisom. V sekcii Mayovia je vložený dnešný výklad. V galérii Mandala je vložený kód svetla - Tu a teraz tancujem tance svetla vo víre lásky a jednoty.

 

21.1.2012 - Ja som žena srdca. Dcéra, sestra, žena, matka. Ja som Matka Gaia a som láskou, ktorou som. Cez kľúč srdca otváram lásku vo všetkých, kto sú, vo všetkom, čo je. V sekcii Féva je vložený odkaz - Personifikácia svetla cez galaktickú sféru vedomia srdca. V sekcii Mayovia je vložený dnešný výklad.

 

 

Féva 22.1.2012 - Biele svetlo na krídlach bieleho vtáka letiaceho k vám. - klik pre video

 

83 - lieebn mandala akrlneho systmu

 

 

Féva 22.1.2012 – Biele svetlo na krídlach bieleho vtáka letiaceho k vám.

 

Všetko, čo sa teraz odohráva preciťujete plnou intenzitou svojho srdca, ktoré sa z tvrdosti kameňa hmoty, tohto hrubohmotného sveta, mení na biely krištáľ. Slovom, skutkom, akýmkoľvek výrazom, vyjadrením, či prehlásením. Je to stav v ktorom vaše srdce sa ohýba, mäkne a vlní, prijímajúc signály z jeho vnútra i z vonkajšieho prostredia, aby sa každá čiastočka, spojením do jednoty poskladala, dohladila, rozvrstvila do nového tvaru, tvaru kryštalického. Hutnosťou situácii, kompromisných rozhodnutí, hutnosťou času a jeho uzlov, ktoré sa splietaním s novými uhlami času, uhlopriečne ukladajú, čistia, priesvitnejú. Váš časový harmonogram očisťujúci bielym svetlom všetko, čo s vami, vašimi životmi súvisí, neustále oplachuje, omýva, prepiera každú situáciu, ktorá ešte nie je tá biela a čistá.

 

Čistotou duše, belobou srdca, ktoré vie čo znamená tento duševný, meniaci sa stav, kompaktne, celistvo posúvajúci do novej roviny srdce človeka.

 

Už niekto povedal čo povedať mal? Už si očistil svoje hlboké rany spáchanej krivdy na tebe človek, na tvojom tele, či srdci? Už ťa pohladkal po hlave, aby si odpustil to čo bolo dávno pred tým? Ešte nie? Tak mu povedz … že je najvyšší čas, očistiť samým sebou, bielym svetlom svojej duše. Prienikom reality, v ktorej hladina stúpa a prebúdza v každom vnútornú silu, nirvánou bieleho hada, ktorý sa krúti, točí, ako po špirále okolo chrbtice, okolo Zeme, okolo celého, vášho trojdimenzionálneho sveta, silou bieleho medveďa. Polarita s polaritou, vedomie s vedomím sa spája, vlní, točí, aby jednou mohutnou silou prerazili viečko srdca, jeho hrubohmotný poklop, tak dlho držiaci, pod pokličkou udržiavajúci lásku človeka, jedného i druhého sveta, jednej i druhej časti jin-jangu vesmíru.

 

Že nevládzeš už lietať? Že už nič necítiš, a nemáš chuť sa už o ničom rozprávať a o nič starať? Vieš človek je to tak, ten kto verí v lásku a láskou vytvára ku prospechu všetkých vzájomnosťou jej medziľudských vzťahov, vie, že čas ktorý prichádza, mu podá svoju ruku aby ho vytiahol z bezodnej studne smútku a pochybností, aby mu utrel spotené čelo, pohladkal tvár, rozžiaril oči a srdce a dal mu všetko, čo ku šťastiu potrebuje, pretože v tomto svete je to len viera, ktorá poháňa dopredu láskou. Viera a dôvera vo všetko čo príde, pretože hmotný svet, ktorý zaberá každú čiastočku Zeme ho nepustí do svojej hrubohmotnej siete, kde slovo čas je spojené len a len s hmotnou realitou, nie s láskou, nie s pohladením, nie s odovdzaním tvorenia svojho srdca, pretože opačná strana bieleho sveta nemá schopnosti ani vieru v inú prosperitu, prosperitu manažovanú láskou, prosperitu manažovanú srdcom. A srdce ako kus zlata, kus diamantu čaká až príde čas a on pochopí, prečo je všetko tak, prečo sa odrazu všetko mení v jeho neprospech keď uvidí krídla bieleho vtáka, zbadá jeho let, ktorý mu zmení jeho pochybnosti i nedôveru, v ktorej bol doposiaľ ponorený.

 

Je tu, blízko teba človek, biely svet neba, ktorý nepoznáš, ako biele pierko sa na oblohe vznáša, sem tam blikajúc zlatou a červenou farbou svojho srdca.

 

Biely hviezdolet lásky. Biely vták krúžiaci oblohou ako biely orol, ako biela lastovička, ako biela sova, očisťujúc Zem od posledného nánosu hriechov človeka, ktorý ako sup trhal srdcia ľudí, či blízkych, či vzdialených, rozorvávajúc tým srdce matky Zeme, srdce Gaii. Je čas pohladkať tvár tým, ktorým bolo ublížené, očistením samého seba, sebou samým. Je čas povedať povzbudivé slová, slová bielej, čistej, úprimnej, hladkajúcej lásky s prosbou o odpustenie. Je čas pohladkať bielou dlaňou túžby Zem, nech zmyje z teba všetky viny, je čas ju objať dlaňou, i dlaňami ľudí celého sveta a zaplaviť ju srdciami, pospájať svetelnú sieť, žiariacu okolo Zeme svojou láskou a poprosiť aj ju o odpustenie, Gaiu, pretože všetci my „bieli“, ktorí sme pred dávnym časom, či teraz čerstvo narodení prišli na matku Zem, vieme, dobre vieme čo prichádza s bielym svetlom, že jeho náručou, objatím, zadosťučinením sa uskutoční skok do času zázrakov tepom svojho srdca, jeho svetlom, do nového priezračného sveta, jeho evolúciou, jeho transformáciou. Transformáciou srdcových čakier Zeme i človeka, či malého, či veľkého, či dieťaťa, či dospelého, či zvieraťa, stromu, trávy, kvetu, celý organický svet, vzhliadne tú nádhernú žiaru a obletí ešte raz pôvodný kvet života tretej dimenzie, aby sa spojil s nachystanými lístkami nového, päťdimenzionálneho sveta, zlatým vekom bieleho svetla ľudského človeka. A biela bude biela, modrá zostane modrá, miešajúc svoje pôvodné a nové farebné tóny škály pôvodnej Zeme, i Zeme zázračnej, transformáciou srdca Zeme, transformáciou srdca človeka, silou bieleho medveďa, transformáciou bielou sovou, letom bieleho orla, bielej lastovičky, letom bieleho vtáka. Biely strom už zapúšťa svoje snehobiele korene nového kvetu života do trojdimenzionálnej Zeme.

 

S láskou Féva

 

Odkaz, obraz sú autorské (c) Féva,  je možné ich v neskrátenej a neupravenej verzii ďalej šíriť len nekomerčným spôsobom, za podmienky uvedenia aktívneho odkazu www.anjelska.sk

 

 

 

Féva 21.1.2012 - Personifikácia svetla cez galaktickú sféru vedomia. - klik pre video

 

p5134712

 

 

Féva 21.1.2012 – Personifikácia svetla cez galaktickú sféru vedomia srdca.

 

Personifikácia svetla cez galaktické sféru vedomia srdca, jeho centrálnym trajektom, ktorý ľudstvo Zeme vedie jedným, jednotným smerom. Smerom jednoty vedomia, to je nová sféra do ktorej ste vstúpili, sféra ohňa, sféra jeho vnútorného žiarenia v srdci, v ktorom zlatá sa spája s červeným tokom vedomia Zeme i novou transparentnosťou ľudí ako bytostí svetla. Jej cieľom je zjednotenie sfér vesmíru a Zeme pred vzostupom do nového vedomia. Jej prioritným predpokladom je emisia lásky, vzdúvajúcej sa ako vlna, púťou cez planétu Zem. Je to vlna prijatia seba samého, ako bytosti zostúpenej na Zem, ktorá ju nesie do chvíle záverečnej transformácie. Prepájaním svetelných, časových vlákien ku každému ďalšiemu človeku Zeme. Aby vstúpením do tejto sféry prijal seba, ako aj svoju úlohu na Zemi svojim srdcom, jeho vedomím, vedomý si prapodstatného dôvodu evolúcie. Sám sebou vedený a cielene nasmerovávaný svetelnou, vzostupujúcou vlnou zo stredu galaxie, do náručia novej svetelnej frekvencie.

 

Je na Zemi prítomný každý, kto chcel byť súčasťou tohto predstavenia lásky, nádhernej túžby, zlaďovania sa schodíkmi postupnosti do jedného spoločného ja. I ten kto neverí, zostáva stáť, prekvapený zo scenérií, ktoré všetko menia, pretvárajú, koordinujú, zosúlaďovaním svetla.

 

Vy viete kto a prečo robí to čo má … čo je jeho úloha, že Zem je stále krásna, napriek zásahom ľudí, a snahe pretvoriť ju, zmanipulovať vo svoj hmotný prospech a všetko čo sa teraz odohráva, pôsobením vlny svetla povznáša jej krásu na nový piedestál, harmonizovania, zušľachťovania jej zašlej podoby, do novej, transparentnej krásy. Zem ako žena, ktorá vie čo pre ňu znamená byť nádherná, upravená, vlniaca sa ladnosťou kriviek svojho tela a súčasne menená novými šatami, ľahučkými ako motýlie krídla s náhrdelníkom plným perál. Byť jednoducho tá, krásna žena, ktorá bola pre Zem stvorená. Ladenie do novej sféry vedomia je uvedomením si plnou mierou ženskosti princíp ženy, kedy žena sa opäť stáva ženou, oddýchnutou, krásnou, upravenou, meniacou sa svojim vlastným, pozitívnym prístupom k samej sebe. Uvedomením si, že tam, tie krásne šaty ktoré vidí môže mať, keď bude chcieť tvoriť lásku láskou, vedená svojim srdcom. Lebo srdce je kredit, ktorý vkladá svojim vlastným prístupom k sebe, svojim pozitívnym pohľadom na seba, svojim uvoľnením všetkých pút pripútanosti k pocitu, že má byť ponižovaná, prepracovaná, skromná, odovzdaná, ktorý jej bol po stáročia predostieraný. Nie je to tak, bol to len zámerný klam, pretože žena je tvorcom života, sveta, evolúcie. Žena ako matka, žena ako partnerka, sestra, tou ženou je i Zem, Gaia, budiaca sa z tisícročia trvajúceho spánku, pozerajúca sa na oblohu ako do zrkadla, ktoré jej odráža už novú, krajšiu, trblietavú tvár, novej ženy, novej matky, novej partnerky i sestry, novej Gaii.

 

Ste to vy ženy, ktoré vediete a tvoríte transformáciu, transformovaním vedomia, novým vedomím srdca, jeho lásky. Vedomé si svojej hodnoty, bez ktorej by svet zostal stáť a nepohol sa ďalej. Je to láska, ktorá vo vás rozkvitá cez túžby, želania, byť tou ženou, ktorá pred tisícročiami bola na Zem zoslaná aby tvorila, rástla a prekvitala ako aj Zem Gaia svojou žiarivou krásou. Nie len obveselovala, ale bola i obveselovaná, nie len chystala, ale mala i nachystané, nie len ona sa starala svojou energiou, ale aby aj o ňu bolo postarané. Optickou premenou delfína, cez delfíniu ženu, na Zem vyslanú, do ženy svetelnej – ženy nového, krištáľového svetla. Vedením svetelnej sféry cez čakrálny stĺp, ktorého stredom prechádza biela niť, prienikom cez zlatú energiu Slnka, do zamatovo-rubínovej, čakrálnej sféry, životodarnej sily, svojho nového zemského i mimo-zemského ja, láskou a jeho posolstvom svetla. Prerodom ženy, prerodom Gaii, cestou dvoch sĺnc.

 

S láskou Féva

 

 

 

22.1.2012 CIMI 8 GALAKTICKÉ ČIŠTĚNÍ BÍLÝM GALAKTICKÝM SPOJENÍM

 

6

 

CIMI TO JE CYKLUS ŽIVOTA A SMRTI I ZNOVUZROZENÍ

DOBRÝ DEN SPŘÁDAT NITĚ NOVÉHO ŽIVOTA

 

Všechno, s čím jsme doposud bojovali, byla naše energie. Od této chvíle přestaneme odmítat každou změnu, nepříjemné vzpomínky, překonáváme smrtelný strach. Osvobozujeme se od zátěží (vyměníme je) - s lehkostí jdeme dál naší cestou. Dnes nás nesrazí žádné problémy – buď je napravíme nebo půjdeme jinou cestou. Co nám přináší spory, soudy, bezesné noci a boj – dnes uděláme pořádek v těchto myšlenkách.

 

TRANSFORMACE STÍNU

Vzdáme se síly dokonalosti. Poslouchejte v sobě ty části, která volají „po smrti“ po transformaci. Buďte přístupní jejich moudrosti.

 

Rovnováha, minulost, změny….


Síla dopadajícího pole CIMI se objeví jako silná přeměna energií. To klade velký důraz na člověka – oddělit se od starých programů, zastaralých autorit a špatných návyků. CIMI láme vazby se vším, co je zkostnatělé. Čím silnější je zatuhlost, tím bolestivější je tento proces. I když BÍLÝ SPOJENÍ přináší často bolest a utrpení, je naším největším spojencem na cestě duchovního vývoje. CIMI nám umožňuje udělat rozhodující krok vpřed. Jestliže jste se vědomě naučili žít s tím, čím jste prošli, CIMI vás bezbolestně vyvede ze starých negativních vztahů k novým, na bezpečné místo.


V jednom lidském životě umíráme tisíckrát, protože každý první krok k určitému účelu, je další vnitřní smrtí. Energie CIMI funguje jako bílé krvinky v těle proti tomu, co ohrožuje život. CIMI zničí ohnisko zánětu, odstraní hrozbu duchovního života. Pokud máte problémy rozloučit se s něčím starým – je jedno o co se jedná – pokuste se předat vedení CIMI. BÍLÉ SPOJENÍ je mocná síla podpory pro uvolňování negativních vztahů fyzických, emocionálních, mentálních i duchovních. Mohou to být vzorce duchovně ideologické, anebo škodlivé návyky, ze kterých byste se měli dostat pryč a nedaří se vám to.

 

8.GALAKTICKÝ TÓN HARMONIZAČNÍ SÍLY SLOUČENÍ

Vytvořte řeky svých snů a spojte je v jeden oceán lásky Stvořitele. Otevřete všechny kanály a přijímejte posílení díky přirozené rezonanci s OSMIČKOU. Přijměte návrhy OSMIČKY a všímejte si, čím jste přitahováni, poněvadž to se stane jedinečnou příležitostí. Objevte krásu přirozené rezonance s něčím jiným, zcela pro vás novým. Buďte přístupní a bez obav.


Vy držíte v ruce kouzelnou hůlku – VY přicházíte do fyzického světa s něčím co je BEZ HRANIC. Vneste harmonii do všech situací každodenního života. Osvoboďte se od sebestřednosti a vyprovoďte ze slepoty své EGO.

 

VY URČUJETE ÚROVEŇ HARMONIE SPOJENÍ SE STVOŘITELEM DOVOLTE ROZEZNÍT TÓN VAŠEHO SPOLEČNÉHO SRDCE

 

Galaktický Tón má sílu k plnění vašich záměrů. V této funkci se zaměřuje na nejvyšší sílu úspěchu.


Dny s TÓNEM OSM se vyznačují jedinečnou aktivitou. Takže nebuďte překvapeni, pokud se tato síla výrazně projeví ve vašem životě. Pamatujte že ve vzorci ČASU jsou také vetkány karmické procesy. Jestli se v běžící Vlně objeví tento proces bude OSMÝ TÓN velmi nepříjemný. Bolest a utrpení se může objevit v oblasti mentální, emocionální nebo fyzické – v podobě překážek, nebo jako nepříznivý průběh věcí, nešťastných událostí doma, ve společnosti nebo v práci. Spirituální práva jsou velmi konzistentní. Vymáhají od nás jen to, k čemu jsme se před narozením zavázali.

 

autor Monika Czyrek https://monikaczyrek.blogspot.com/

 

překlad Lenka Sýkorová

 

 

 

21.1.2012 CHICCCHAN 7 REZONANCE LÉČIVÉ SÍLY ČERVENÝM REZONANČNÍM HADEM

 

 5

 

GALAKTICKÝ PORTÁL DÁVÁ VLNĚ VĚTRU SPECIFICKÝ VÝZNAM. DNES ČERVENÝ HAD 7 DVOJNÁSOBNĚ DÁVÁ SÍLU DNEŠNÍMU DNI, DÁVÁ ZVLÁŠTNÍ DŮRAZ NA VŠECHNY PODNĚTY V OBLASTI TĚLESNÉHO UZDRAVENÍ. JEJÍM CÍLEM JE STIMULOVAT OSLABENÉ ŽIVOTNÍ SÍLY.


DNES JE DOBRÝ DEN PEČOVAT O TĚLO A TOK ENERGIE V TĚLE A O FLEXIBILITU
ZAMĚŘTE SE NA VNITŘNÍ MOUDROST SVÉHO TĚLA

POHYB, TVOŘENÍ ČASU, SPRAVEDLNOST

 

Dnes vyjdou urychleně všechny škodlivé usazeniny, dnes ventilujte všechny škodlivé myšlenky. Náš fyzický stav je odrazem našich myšlenek. Všechno, co děláme je závislé na naší síle. Dnes se řídíme instinktem, který nám napoví jak získat sílu.

 

TRANSFORMACE STÍNU

Použijte své tělo jako klíč k vnitřní transformaci. Podívejte se na něj jako na rozcestník a nasměrujte ho k Vyššímu Vědomí. Následujte své instinkty. Požádejte o vnitřní vedení. Uvěřte ve své vrozené síly v tom okamžiku.

 

Instinkt, vitální síla….

 

ČERVENÝ HAD je jednou z nejrychlejších sil Prasíly. Je-li lidské Vědomí založené na právech duchovní energie, HAD dává člověku vynikající psychickou i fyzickou kondici.Zatímco ten, kdo se řídí pravidly hry stanovených EGEM, by neměl být překvapený když ho ČERVENÝ HAD konfrontuje s důsledky sobeckého chování. HAD velmi pečlivě vyhodnotí přístupy EGA, neboť v samovůli EGA vzniká nejvíce karmického odpadu. Všechny nepříjemné pocity ve dnech ČERVENÉHO HADA jsou známkou nedostatku lásky k lidem a sebelásky.


Kdo je v souladu se svým STŘEDEM,kdo respektuje své zdraví a tělo, tomu HAD pošle životní sílu na všech úrovních, zejména v oblasti fyzické a emocionální. Odměnou HADA za laskavý přístup k vlastnímu životu a k životu všech ostatních bytostí, je skvělá nálada. Pamatujte si že naše laskavost a dobrá nálada je poskytována ostatním lidem, se kterými se setkáváme. Nepřímo tak budeme obdarováni jejich energií v podobě úsměvu. Osoby pohrdající darem života a zvyky jako je nedostatečná výživa, nedostatek hygieny, negativním přístupem k vlastnímu tělu, by měla co nejrychleji spolupracovat s ČERVENÝM HADEM, než se objeví nemoci. Síla našeho Ducha se odráží v našem každodenním životě. Bez těla není život. Ve zdravém těle zdravý Duch – dnes budeme dbát o zdraví našeho biologického těla. Nebudeme dělat víc, než na co naše síly stačí. Dnes si zachováme umírněnost v tom co děláme, co jíme, jak myslíme.


7.REZONANČNÍ TÓN PROPOJENÍ SÍLY AKORDU

Přivolejte svou mystickou moudrost a rozpoznejte vztahy se ZDROJEM. Spojte sílu vašich sedmi čaker, vystoupejte do výše Božského Světla. Zeptáte-li se na užitečnost mystické síly života na Zemi – poznáte, že Vědomí SEDMIČKY je teorie fungující v praxi. VY integrujete svět duchovní i fyzický do NOVÉHO Světa. Spojte své pocity s rozumem, přeměňte hmotu v mystické Vědomí. Zůstaňte v pozici sebepřijetí na Zemi. Otevřete se proudění darů, přijměte se bezpodmínečně. Osvoboďte se od nutnosti chválení zvenčí, objevte přirozenou mystickou sílu!


STAŇTE SE JEDNÍM S MYSTICKOU SEDMIČKOU

SE SEDMI ČAKRAMI TĚLA

SEDMI ÚROVNĚMI PYRAMIDY

JEDNOTOU VĚDOMÍ SEDMIČKY

 

TÓN SEDMIČKY vytváří duchovní spojení s nejvyššími ENERGIEMI ZDROJE, nazývanými též sedmou dimenzí. Dny kalendáře s TÓNEM SEDM jsou zaplavovány Nejčistší Energií, která proniká do našeho těla.

 

SEDMÝ den,je dnem tankování paliva. Nedochází tu k žádným aktivním operacím či speciálním akcím - Energie SEDMIČKY obzvláště stimuluje šestý smysl, který snímá vnímání.


Kdykoliv se v mystickém léčení objeví kombinace SEDMIČKY, či DRUHÉHO a DVANÁCTÉHO TÓNU, doporučuje se vystředování, abychom se nedostali do extrému a zveličování.

 

Diskusní téma: Anjelská.sk: novinky dne (21.1.-22.1.2012)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.