O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Anjelská.sk: novinky dne (21.2.2012)

21.02.2012 13:14

21.2.2012 - Féwa : Sme v čase chaosu, pritlačení do jeho časového rohu. V zmesi všetkých energií, ktoré sa tu - na Zemi - nachádzajú a každá sa snaží dokázať svoju pravdu . Nízke hutné energie sa pokúšajú zastaviť celý proces vzostupu. Ale je to už len ich optická sila. Zastrašujúca. Snažia sa vkladať Vám do cesty rôzne život komplikujúce situácie. Práve z dôvodu o ktorom veľmi dobre vedia, že sa začala trhať "pupočná " šnúra Zeme. To najdôležitejšie, čo teraz potrebujete robiť je - byť vkĺznutí do srdca a súčasne sa zo srdca pozerať na svet. Nemusíte sa ničoho báť. Je to skutočne už len ich zastrašovanie. Celý proces prevzala do "rúk" únia svetla, bytosti Plejád. Rozhodnutím svetelnej rady. A tým ho zastrešujú. Sú všade. Aj blízko Vás. I keď ich mnohí nevidíte. Tí, ktorí sú na Zemi ako zástupci tejto frekvencie sa môžu cítiť enormne unavení. Môžu výrazne pociťovať smútok a súčasne snahu ochraňovať. A znovu opakujem to, čo bolo už viackrát povedané. Majte pri sebe, prosím, krištál. Najoptimálnejším spôsobom je nosiť ho ako prívesok. Spája Vás so Zemou a to nielen terajšou, trojdimenzionálnou, ale i s novovrstvovou.

V sekcii Mayovia je vložený dnešný výklad.

 

 

 

 

21.2.2012 CIB 12 VYŠŠÍ SÍLA VĚDY MOUDROSTI ŽLUTÝM KRYSTALICKÝM BOJOVNÍKEM

 

16

 

Vlna Hada vás obdarovala životní silou a ukázala, jak je důležité vaše tělo. DVANÁCTÝ den vám řekne,abyste se zbavili strachu, spojili intuici s rozumem a řídili se vlastní vůlí.

 

CIB TO JE NEJSTARŠÍ MOUDROST STARODÁVNÉ VNITŘNÍ SÍLY, SÍLA TOHOTO GLYFU VÁS VYZÝVÁ K TICHÉ INTROSPEKCI, ABY VÁM ODKRYLA OBLASTI V NICHŽ JE ZAHRNUTA MOUDROST CENNĚJŠÍ, NEŽ JAKÉKOLIV NÁLEZY ARCHEOLOGICKÝCH POKLADŮ

 

Nyní věnujeme pozornost událostem a okolnostem, uvědomujeme si své místo a roli v životě Smutku a Bolesti pramenící z nepochopení slov, osob a událostí, které nám naznačuje naše tělo. To co nazýváme trest za hřích, je ve skutečnosti informace,jak bychom měli postupovat abychom posílili naše Já a získali respekt lidí.

 

Obavy, strach, inteligence……


V pečeti ŽLUTÉHO BOJOVNÍKA je zakódována energie probouzející INTELIGENCI TVOŘENÍ. Zde se dosahuje nejvyššího stupně inteligence a vyspělosti člověka, pod podmínkou, že jsou vyléčené předchozí tři úrovně (POUTNÍK, MÁG, OREL).

 

Protože lidská inteligence je dvoupólová, skládá se z INTUICE A ROZUMU, každá jednostrannost stává se pro člověka problémem někdy i mučením. Chybný vývoj inteligence vede k fanatismu, týrání a patologickému duševnímu přetížení a vzniku mezer v racionální oblasti zkoumání. Ti, kteří úspěšně prošli předchozí úrovně (POUTNÍKA, MÁGA, ORLA) přestanou se zabývat triviálními věcmi, začnou myslet dopředu, s pomocí intelektuálního BOJOVNÍKA můžete dosáhnout mnoha úspěchů. Na této úrovni je aktivován nejen racionální důvod ale hlavně pravá hemisféra mozku – operativní intuice.

 

Pokud vám chybí tato síla,otevřete se moudrosti BOJOVNÍKA,nezapomínejte však na tři předchozí úrovně - aspekty lásky, čistoty BÍLÉHO MÁGA. Síla srdce je základem zdravého vývoje – fyzického i duchovního.

 

Na úrovni ŽLUTÉHO BOJOVNÍKA zmizí jakýkoliv strach,obavy a váhání. Zde se začíná projevovat vyšší moudrost, vyšší vědomí, moudrost Vyššího Já.

 

12. KRYSTALICKÝ TÓN BILANCE VYŠŠÍ SÍLY MOUDROSTI

Ve DVANÁCTCE je zakódována mystická pravda přicházející z polarizace. Proto síla vytrvalosti podporuje celé vaše rytmicky pulzující Bytí. Žijeme ve světě polarit a víme že všechno přináleží k jedné jediné CELISTVOSTI – uchopujíc svoje osobní vzorce.Polarita je hologram vytvořený překrytím různých světů a různých realit. DVANÁCTKA se snaží vynutit si odhalit pravdu. Vědění je otázkou schopnosti vnímat. Podívejte se, kde vnímáte pevnost tlaku. Podívejte se na složitost zjevných omezení.Kdy se cítíte volní? Rozpoznejte síly polarizace a pravidla, která vás omezují. Jako člen Rodiny Světla si přivolejte mystickou moudrost, spojte oba póly, rozšiřte obzory o duchovní síle vašeho života.

 

ROZŠIŘTE SVÉ OBZORY, VNÍMEJTE TAJEMSTVÍ ROVNOVÁHY VESMÍRU

 

VE DVANÁCTÉM tónu každé Vlny dosáhne každá fáze zralosti. Slovo krystalický zde znamená křišťálově čistý vzhled, jasnost obrazu a vhled do jednotlivých uložených částí. Rentgenový snímek DVANÁCTÉHO tónu nám ukazuje, co se událo v celé Vlně. A pokud bychom byli zapleteni do karmických vazeb,odhalí nám sílu vyššího náhledu. Tón KRYSTALICKÝ preferuje ZNALOST A VĚDĚNÍ. Všechny kalendářní dny s tónem DVANÁCT přináší vysvětlení dříve mnoha nevysvětlitelných znaků, pocitů,obrazů, které se objevili v předchozí fázi Vlny. DVANÁCTKA je definována jako podpůrná síla vztahů, podporuje dialogy, ukončuje spory a pomáhá harmonizovat sociální aspekty rodinných a sociálních kruhů.

 

Autor Monika Czyrek https://monikaczyrek.blogspot.com

Překlad Lenka Sýkorová

 

Diskusní téma: Anjelská.sk: novinky dne (21.2.2012)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.