O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Anjelska.sk: Vernosť láske

11.09.2011 17:53

11.9.2011 - Už žiadne obete, plač a smútok. Povedzte áno Láske, pretože tá Jediná je kľúčom ku všetkému. Povedzte áno novému svetu, ktorý si každý Tu a Teraz vytvoríme v svojom Srdci Láskou. V sekcii Féva je vložený odkaz - Vernosť láske.

 

 

Féva 11.9.2011      
Napsal uživatel Amia   
Neděle, 11 Září 2011 06:56

Vernosť láske

láske, ktorá tvorí i miluje súčasne. A nepozná slovíčko nie, keď sa potrebuješ utvrdiť v tom, že....je. Že Ťa objíma, hladí a zametá Ti cestu svojím...ja som....tu, pri Tebe, keď ma potrebuješ. Aj keď ma nevidíš zhmotnenú stáť pred sebou. Ale som tu stále, pozerajúc Ti do očí a čítajúc v nich každé Tvoje prianie.

     

Zhmotňujem sa v skutkoch, ktoré pre Teba robím. Zrovnovážňujúc Tvoje srdce, keď prúdia potoky sĺz po lícach. Hladkám Ťa svojím pohľadom. A stojím a čakám, kedy si ma všimneš. Človek. Kedy odhodíš strach a obavu zo všetkého čo je neznáme a vopred nevidené, ale vedené láskou. Som tu a čakám na Teba, na Tvoj krok, ktorý urobíš, keď vystúpiš vyššie.

     

Môj milovaný, moja milovaná. Ja som tým, ktorý nesie slovo Láska. Tak dlho som túžil Ťa objať uprostred pláne vesmírnych ciest za križovatkou snov a dejín. Na mieste spoločného zajtrajška. A teraz stojím a čakám. Som s Tebou neustále tu i na všetkých miestach sveta vesmíru. A pozerám Ti do očí a hľadám v nich slovko - ÁNO. Už chcem, už potrebujem, už musím ísť a skúsiť nájsť šťastie v inom svete. Vzdialenom od môjho, vzdialenom mnoho míľ. Ale viem, že tam "rastie"  kvet, ktorému hovorím láska. Kde každý každého má rád a nemusí sa báť čo bude zajtra, pozajtra, o týždeň. Svoje som si pretrpel, hľadajúc pravdu srdca. Svoje som dosiahol snahou vytvoriť svet výškou svojho vedomia. Tvrdiac neustále, že láska je tou, ktorá dáva a neubližuje, ktorá verí a neumára sa pochybnosťami, či zajtrajšok sveta môže byť lepší ako je teraz. Viem, ja viem a verím tak ako Ty, ktorý ideš so mnou stavať zajtrajší deň.  Mnohým sme prešli, mnohé obetovali, aby sme dokázali, že svet môže a má byť iný.

 

-  Že  ten, kto stojí za dverami a prosí o pohladenie srdcom má byť vpustený.

-  Že dieťa, ktoré je bez viny má právo byť milované a ctené.

-  Že kto ľúbi a odovzdáva sa láske má právo na lásku rovnocennú, opätovanú.

-  Že Slnko a  Mesiac svieti na všetkých rovnakou silou, rovnakým dielom dáva právo byť šťastným.

-  Že človek už zažil dosť príkoria, aby vedel, že chce mať zajtrajšok iný. Lepší. Presvietený citom a empatiou. Bez 

    hrozby a násilia.

 

Bez prstu ukazujúceho a tvrdiaceho, že Ty si vinný, Keď si chcel a mal snahu všetko zmeniť a ukázať svoju tvár. Tým, ktorí majú pochopiť a naučiť sa láske a láskou žiť. Že Ty za všetko môžeš i keď nesieš kríž prapodstaty a túžiš, chceš povedať.....človek, milujem Ťa a chcem, aby si bol šťastný a plný pocitu lásky ku každému kto tento svet tvorí.

     

Ja viem, dieťa Zeme, že ešte mnohé málo chápeš. Že sa učíš rásť. Že máš srdce ešte málo otvorené....láske. Je to škola života, ktorou prechádzaš a krok za krokom - vedený vedomím zajtrajška ešte tápeš. Niečo si pamätáš, niečo vieš...ale hlavne sa učíš. Aby si neskôr mohol ísť cestou tých, ktorí už pochopili. No napriek tomu si tu, medzi ostatnými, ktorí Ťa učia a vedú a držia za ruku. I keď v mnohom odmietaš ich múdrosť. Aj keď tvrdíš, že život je iný a má iné pravidlá....a ideš svojou cestou zápasiac s každým, kto tvrdí opak.

     

Bojuješ s láskou, veľakrát s pocitom viny, ale i tak ideš svojou cestou ďalej. Aby si neskôr pochopil. Len o jedno Ťa prosím. Uvedom si kto si. Si človek. A ako človek ži, konaj a správaj sa k druhým. Ku svetu v ktorom tvoríš svoj hmotný cit zameraný na Tvoje priority. Vieš, že čas sa kráti. Že jeden život má málo času, aby obsiahol všetko čo potrebuješ ku svojmu rastu. Ale Ty si tým, ktorý už teraz môže všetko zmeniť. Ponoriť ruky do lásky, nabrať ju do dlaní a povedať každému koho stretneš  -  NAPI SA.

 

NECH SVET JE BEZ ZBRANÍ, BEZ PLAČU, BEZ SĹZ ZA TÝMI, KTORÍ TU PRED CHVÍĽOU EŠTE BOLI A MOHLI ŽIŤ ĎALEJ...

NECH ROZKVITÁ TVOJA ZEM POLIEVANÁ KVAPKAMI LÁSKY TEBA A VŠETKÝCH, KTORÍ NA NEJ ŽIJÚ.

NECH TÚŽIA BYŤ MILOVANÍ A SÚ...VŠETCI BEZ ROZDIELU POHLAVIA A FARBY PLETI.

NECH NIKTO UŽ NESTRÁDA, NEPOZNÁ BIEDU...DOTYKOM TVOJICH DLANÍ PODÁVAJÚCICH POMOCNÚ RUKU.

NECH PLAČ DEŤAŤA ZMENÍ SA NA SMIECH A NIKDY UŽ NEPOZNÁ NIČ INÉ.

NECH VTÁČATÁ MOŽU ĎALEJ VYVÁDZAŤ Z HNIEZD SVOJE MLADÉ...

NECH ŽENA JE ŽENOU SO VŠETKÝM ČO K NEJ PATRÍ. OBDAROVÁVANÁ CITOM A NIE PONIŽOVANÍM.

NECH SVET ZOSTANE STÁŤ V TEJTO CHVÍLI. NECH SA ZASTAVÍ A POKLONÍ PRED SLOVOM - LÁSKA. UVEDOMIAC SI ČO VŠETKO NESIE, DÁVA, MENÍ A TVORÍ.

 

Dovoľ jej vstúpiť do Tvojho srdca, človek tejto Zeme. Dovoľ, nech Ti vdýchne cit a rozpustí všetko čo ešte nebolo rozpustené. Aby si pochopil a prijal.

     

Aby v každom Tvojom srdci i srdci Zeme rozkvitol kvet červenej ruže. Symbolu lásky. Aby už dnes na svitaní si bol iný ako včera a zmenil sám sebou svoj svet zajtrajška k lepšiemu.

     

Zapamätaj si, že život nestojí na základoch hmoty, ale srdca. Sám na to prídeš, sám pocítiš jeho dôležitosť. Ty, ktorý ešte nevieš a máš sa učiť.

     

Pochopíš, že sa potrebuješ zmeniť a začať sám od seba tvoriť svoje priority láskou.

 

 

Žehnám Ťa človek láskou.

                                                           

Otváram srdcia každého

                                                           

kto po Zemi kráča

                                                           

a bosou nohou sa dotýka

                                                           

jej tela, aby ju cítil, vnímal

                                                                       

jej tep.

                                                           

Žehnám Ťa láskou a vkladám

                                                           

Ti do srdca kvet, ktorý rozkvitá

                                                           

jeho plnou aktiváciou.

 

 

                                                                                                                               

S láskou Féva

Ilona Pálušová

 

Odkaz je možné v neskrátenej a neupravenej verzii ďalej šíriť nekomerčným spôsobom, len za podmienky uvedenia aktívneho odkazu www.anjelska.sk

 

 

Diskusní téma: Anjelska.sk: Vernosť láske

Datum: 11.09.2011

Vložil: LK

Titulek: óda na Lásku

... tohle nelze nezveřejnit i u nás... něco tak nádherného ještě zhudebnit a umím si představit to hrát na všech pódiích světa, pokud možno v jeden čas...
... www.anjelská.sk za sebe a snad za všechny kterých se to dotkne, děkuji a moc!!!