O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

BlogSurfing 23 (Léčba rakoviny vitamínem B17)

15.06.2012 10:32

Stránky https://jan1212.webgarden.cz/ zabývající se alternativními formami léčení doporučujeme i jako BlogSurfing.

Jako ukázku uvádíme:

 

 

Úvod do problematiky léčení rakoviny vitamínem B17

V průběhu roku 1950 po několika létech výzkumu, oddaný biochemik Dr. Ernest T. Krebs ml. izoloval nový vitamín, který označil číslem B-17 a pojmenoval ho „Laetrile".  Jak léta plynuly, tisíce lidí začalo být přesvědčených, že Krebs konečně objevil prostředek úplné kontroly nad všemi druhy rakovin a toto přesvědčení dnes sdílí ještě daleko víc lidí. V padesátých létech minulého století Ernest Krebs neměl téměř žádnou představu do jakého vosího hnízda píchl.  Proč?  Protože farmaceutické nadnárodní společnosti nemohly patentovat nebo si jinak nárokovat výhradní právo na tento vitamín, spustily propagační útok nevídané krutosti proti vitamínu B17, napříč faktu, že konkrétní důkazy jeho účinku o převzetí kontroly nad všemi druhy rakovin odborníky obklopují v drtivém množství. Proč tedy ortodoxní medicína spustila válku proti bezlékovému přístupu. G. Edward Griffin, autor knihy „Svět bez rakoviny“ tvrdí, že odpověď nenajdeme ve vědě, ale v politice a je založená na skrytých ekonomických a mocenských zájmech těch, kteří dominují zdravotnickým institucím.

Na konci článku jsou adresy, kde je možno vitamín B17 koupit.

Každoročně tisíce Američanů podstupuje v Mexiku terapii vitamínem B17 (Laetrile). Dělají to, protože v USA je tato terapeutická terapie pro veřejnost nedostupná a oficiálně ji nelze zajistit. Těmto pacientům bylo řečeno, že jejich rakovina je v konečném stadiu a zůstává jim jen několik měsíců života. Napříč tomu po této terapii neuvěřitelné procento z nich se zotavilo a vede normální život.  Přesto FDA, AMA, American Carcer Society a centra výzkumu rakoviny stále prohlašují, že Laetrile je podvod a šarlatánství. O zotavených pacientech říkají, že jejich choroba spontánně ustoupila, anebo, že vůbec žádnou rakovinu neměli. Když kdokoliv z těchto pacientů po Laetrile zemře, mluvčí ortodoxní medicíny rychle vyhlašují „vidíte Laetrile nefunguje!“. A to i když statisíce pacientů každoročně zemře po operaci rakoviny, po ozařování nebo chemoterapii jsou tyto metody oficiálně stále bezpečné a účinné. 

V U.S. společnost FDA se pokouší už 18 let využít striktní nařízení, ne zákon, na zakázání vitamínu B17.

Vitamín B17, nebo Laetrile terapie se používá jen v některých nemocnicích v Mexiku, které léčí rakovinu výživou. Tyto nemocnice dosahují téměř 100% úspěšnosti v léčbě ranných stádií různých rakovin, které ještě nebyly zasažené ozařováním, otrávené chemoterapií nebo nebylo do nich chirurgicky zasahováno. Většina z pacientů léčená Laetrile má pozitivní reakce počínajíce nárůstem pocitu duševní pohody a optimističtějšího pohledu na život ale také zřetelné fyzické reakce jako zvýšená chuť k jídlu, nárůst hmotnosti, obnovení přirozené barvy nebo vymizení bolesti spojených s rakovinou a pachu způsobeného rakovinou. V tisícich případů se potvrdila úplná regrese všech symptomů rakoviny.

Vitamín B17 je všeobecně známý jako  „Amygdalin“ nebo „Laetrile“ (česky „Laetryl“) je přirozená látka, která se nachází v různých rostlinných druzích. Největší koncentrace vitamínu B17 je v semenech ovoce jako jsou meruňky, švestky, ale i jadércích jablíček v hořkých mandlích a jiných hořkých oříšcích a jádrech. Existuje mnoho semen, obilovin a zeleniny, které obsahují minimální množství vitamínu B17 a tvoří část naší denní stravy.

S velkým zadostiučiněním vám představujeme tuto rostlinnou látku, jejichž  protirakovinné učinky byly známé již několik desítek let, ale empiricky prokázané prostřednictvím vědeckých pokusů a klinických studií jsou v posledních dvaceti létech hlavně prostřednictvím Dr. Ernesta Contrerase Rodriguese, které uskutečnil v nemocnici OASIS of Hope Hospital, kdysi známé jako Centro Medico y Hospital Del Mar at Playas de Tijuana, B.C.N. Mexico. Více jak 100 000 pacientů vyhledalo Dr. Contrerase od r.1963.

Následující informace vás seznámí s přínosem metabolické léčby a prevence. Všechny potravinové doplňky uvedené v této informaci si mohou pacienti, kteří si nemohou dovolit jet do Mexika a to ať z finančních důvodů, nebo proto, že  jsou příliš slabí na tak dlouhé cestování, anebo taky, protože už byli v těchto nemocnicích a potřebují zůstat na metabolické terapii, jednoduše zajistit. Ukážeme vám jak profitovat z metabolické terapie v Mexiku nebo doma za zlomek nákladů. Níže se pak dočtete kde získat metabolické produkty.

https://www.worldwithoutcancer.org.uk.  Na této webové stránce najdete vyčerpávající informace jako dokumenty, průzkumy a studie týkající se vitamínu B17, jeho monografické shrnutí, klinické studie, biologické a chemické popisy zničení rakovinných buněk komponenty vitamínu B17, certifikáty, pozadí případů, biografie, bibliografii, fotografie, grafy, linky aj. Tento průvodce byl vytvořen proto, aby vám vysvětlil různé elementy metabolické terapie a působil jako reference, kterou můžete potřebovat v průběhu vaší terapie. (Jedinou slabinou tohoto webu je, že je jen v angličtině a tudíž ti, kteří tento jazyk neovládají se musí spolehnout na někoho kdo spolehlivě pomůže. Sám nemohu překládat všechno z časových důvodů, ale kdyby se našel někdo, kdo by byl ochoten toho z tohoto webu přeložit více, rád to zde zveřejním pod jeho vlastním jménem nebo i z odkazem na jeho vlastní web.)

Důležité upozornění !

Worldwithoutcancer.org.uk nepropaguje Laetrile, ani jakýkoliv jiný produkt, který se zde uvádí jako lék na rakovinu. Všechny uváděné produkty jsou metabolické látky nebo vitamíny používané ve výživové terapii a prevenci. Naše informace jako příběhy o úspěších jsou z časopisu a listů napsaných lékaři nebo lidmi, kteří prošli metabolickou terapií a kteří se chtěli podělit o své zkušenosti s jinými. Je důležité aby jste je hodnotili s určitou dávkou opatrností. Chceme vám tyto zkušenosti co nejvíce přiblížit, avšak v žádném případě nechceme tvrdit, že tyto zkušenosti budou totožné s vašimi, ale máte právo si vytvořit z těchto informací vlastní názor.

Vládní organizace by byly určitě raději kdybychom neuveřejňovali tyto příběhy, protože jsou to „nedokazatelné tvrzení“. Avšak jak jsme již uvedli, jediné co tvrdíme je, že tyto informace jsou autentické a lidé, kteří je napsali jsou skuteční. Pravda není pravdou dokud jí neznáme celou a tyto příběhy o zdravotních úspěších a vědeckých studiích jsou jednou z částí celé pravdy tak, aby se lidé mohli svobodně, moudře a informovaně rozhodnout v otázkách jejich vlastního zdraví. Proto se chceme podělit s vámi o tyto příběhy jako naše společné právo na svobodu projevu a práva na svobodu přístupu k informacím.

Informace uvedené v tomto článku jsou určené jen pro vzdělávací účely. Všechny produkty uvedené zde jsou výhradně určené jako potravinové a dietní doplňky na zlepšení celkového zdravotního stavu a na posilnění obranyschopnosti organizmu vůči chorobám. Prosím vezměte na vědomí, že poskytnutím těchto informací se nepokoušíme diagnostikovat, léčit nebo předcházet chorobám. Neinterpretujte si nic z tohoto článku jako medicínskou radu s ohledem na jakékoliv zdravotní problémy. Před aplikací jakékoliv terapie nebo produktu uvedený zde na váš zdravotní problém se nejprve poraďte se svým ošetřujícím lékařem a to i když jeho názor se dá dopředu předvídat. Většina z těchto informací není schválená oficiálním zdravotnictvím. The Food and Drug Administration, the American Cancer Society, and the American Medical Association je označila jako „podvod“ a „šarlatánství“.

A teď o samotném vitamínu B17.

Genesis 1:29 – Pak Bůh řekl:“ Dávám vám každou rostlinu se semeny na celém světě a každý strom, který má ovoce se semeny. Bude to vaše strava.“

Napříč velkému pokroku v diagnostice a léčení zhoubných nádorů, rakovina stále zůstává jednou z hlavních příčin úmrtí ve vyspělých krajinách. Je spočítáno, že každý třetí člověk zemře na nějakou formu rakoviny. Ačkoliv se oficiálně tvrdí, že operace a ozařování jsou schopné vyléčit některé pacienty s lokalizovanými nádory a že chemoterapií se vyléčí nějakých deset druhů nádorů, celková úmrtnost na rakovinu se nesnížila za posledních 25 let. Skoro 60% pacientů po diagnóze rakoviny zjistí, že jejich nemoc je v takovém stádiu, že dávky chemoterapie, které by museli brát jsou tak vysoké, že by dříve zemřeli na otravu z chemoterapie než na samotnou rakovinu. Mnoho z nich navíc nemůže užívat chemoterapii, nemůže se podrobit operaci nebo ozařování kvůli vedlejším účinkům a to ještě existuje mnoho druhů rakovin, proti kterým neznáme žádnou účinnou léčbu.

https://www.worldwithoutcancer.org.uk. vám s velkým zadostiučiněním představuje tuto rostlinnou látku, jejichž  protirakovinné účinky byly empiricky známé již několik desítek let, ale posledních třicetpět let bylo vědecky prokázané prostřednictvím množství vědeckých pokusů a klinických studií vedených renomovanými lékaři na výživu po celém světě. Mezi nimi jsou Dr. Ernest Contreras Rodrigues z nemocnice OASIS of Hope Hospital, kdysi známé jako Centro Medico y Hospital Del Mar at Playas de Tijuana, B.C.N. Mexico; Dr Harold Manner z kliniky Manner Clinic in Playas de Tijuana, Mexico; Dr. Hans Nieper, bývalý ředitel oddělení zdravotnictví v nemocnici Silbersee v Hanoveru; N.R. Bouziane, M.D., bývalý vedoucí výzkumných laboratoří v nemocnici St. Jeanne d’Arc Hospital v Montralu; Manuel Navarro, M.D., bývalý profesor medicíny a chirurgie na universitě santo Tomas v Manile; Dr. Shigeaki Sakai, prominentní lékař v Tokiu, Japonsko. Ve Spojených státech to jsou renomované jména jako Dr. Dean Burk, bývalý vedoucí Národního institutu rakoviny; Dr. John A. Morrone z městského centra v Jersey; Dr. Ernst E. Binzel, ml., lékař z Washington Court House z Ohia, který používal Laetrile více než dvacet let s nevšedním úspěchem a mnoho dalších lékařů s více než dvaceti zemí se stejně vynikajícími úspěchy a přínosy pro tuto terapii.

Tato protirakovinná látka je vitamín B17 (všeobecně známý jako Amygdalin nebo Laetrile). Podle Dr. Ernesta T. Krebse, ml. B17 obsahuje látky nepostradatelné pro naše přežití bez rakoviny. Největší koncentrace vitamínu je v semenech ovoce jako jsou jádra meruněk a jiných hořkých oříšků a jader.

Různé dokumenty z nejstarších civilizací jako byl Egypt v době faraónů a z Číny z doby 2500 let před Kristem zmiňují terapeutické využití derivátů hořkých mandlí. Egyptské papyrusy staré kolem 5000 let se zmiňují o používaní „vody amigdalorum“ pro léčení některých nádorů na kůži. Ale systematické zkoumání vitamínu B17 ve skutečnosti nezačalo dříve než v první polovině 19. století, kdy chemik Bohn objevil roku 1802, že v průběhu destilace tekutiny z hořkých mandlí se uvolňuje kyselina Hydrocyanidová. Hned nato se několik výzkumníků začalo zabývat analýzou tohoto extraktu a tak poprvé p. Robiquet a Boutron izolovali bílou krystalickou látku, kterou pojmenovali AMYGDALIN ( podle amygdala=mandle ).

V U.S. Foot and Drug Administration využilo vyhlášku, ne zákon, aby zakázali lékařům v některých státech ( ne ale všech ) léčeni pomocí Laetrile terapie. V U.S. neexistuje federální zákon, který by Laetrile nějak zakázal nebo omezil, ba ani Laetrile nefiguruje na oficiálním seznamu zakázaných léků a látek. V Foot and Drug Administration též využili vyhlášku, ne zákon, proti dovozu a prodeji Laetrile v rámci států tvrzením, že je to „necertifikovaný nový lék“ nebo „ne bezpečná nebo pančovaná výživa nebo návyková látka“. Samozřejmě nic z tohoto tvrzení není pravda. Amygdalin je extrakt z jader meruněk a je potravinovým doplňkem, nic víc. Vitamín B17 byl předmětem velké polemiky před 18 léty, kdy několik špičkových světových vědců tvrdilo, že po konzumaci, jeho složky na 100% zabrání vzniku rakoviny.

Farmaceutické společnosti se okamžitě chytily tohoto tvrzení a žádaly po FDA okamžité provedení klinických studií.  Farmaceutické společnosti samy začaly provádět takové studie ale na vlastních patentovaných preparátech, které byly produktem jejich vlastního vývoje. Kdyby tyto preparáty byly schváleny jako léky, získaly by ony společnosti výhradní právo jeho prodeje. Co by to udělalo s jejich ekonomikou si jistě každý umí představit sám. Naštěstí hlavní součástí všech patentovaných produktů těchto společností je vitamín B17 a ten je součástí běžných potravin čili nelze na něho získat licenci a je tím pádem pro tyto společnosti nezajímavý, na druhou stranu tyto společnosti zase omezují informace o tomto účinku vitamínu B17 a to proto, aby mohly dále prodávat svoje cytostatika s pochybným profylaktickým záběrem a tak hájí své zisky i za cenu našich životů.

Vitamín B17  jako prevence rakoviny

Podle Dr. Krebse potřebujeme denně 100mg vitamínu B17, což je zhruba ekvivalent 7 meruňkových jader denně, abychom dosáhli preventivního účinku proti rakovině.

Které potraviny obsahují vitamín B17?

Téměř všechny ořechy, mandle (zvláště hořké mandle obsahují nejvyšší množství B17), jádra (jablíček, meruněk, třešní, broskví, slív, švestek, blum a hrušek), semena (sezamu, lnu a obilí), lesní plody (borůvky, brusinky, bezu, lesní jahody, maliny), trávy ( akácie, naklíčená vojtěška Alfalfa, mladý ječmen, bambusové výhonky, sorghum (čirok)) a jiné jako fuschia plant, wild hydrangea (hortenzie), tis.

Podle Dr. Krebse, základním konceptem je dostatečný přísun B17 a může být realizovaný dvěma cestami.

První:

Jíst celé ovoce obsahující B17 (včetně semínek a jadérek), ale jíst jen tolik jadérek kolik byste snědli s celým ovocem. Například: nemůžete sníst 300 jadérek z jablíček, protože to by představovalo, že to byste museli sníst asi 10 až 15 jablek a i když jsme známý národ žravců, tak to by dokázal málokdo. Ideální je sníst denně asi tři jablíčka nebo adekvátní množství jadérek.

Druhá:

Jedno meruňkové jadérko na 10 liber tělesné váhy ( 1 libra – 453,59g = jedno jadérko na 4,5kg tělesné váhy) stačí k protirakovinné prevenci, avšak množství se může mírně lišit v závislosti na fyzickém stavu, stavu metabolizmu, fyzické a psychické zátěži nebo i na množství svalové hmoty jednotlivce atd.

A dvě důležitá upozornění:

Všeho moc škodí. Příliš mnoho jadérek nebo semen může vyvolat nežadoucí vedlejší účinky až po příznaky otravy kyanidem. Tato přírodní potrava by měla být konzumovaná v biologicky racionálním množství (ne víc než 30 až 35 jadérek denně)

 

Vysoká koncentrace B17 je již obsažená v přírodní potravě v syrovém nebo i upraveném stavu, ale prozor, čím delší tepelná úprava, tím víc vitamínu B17 je zničeno.

 

Metabolická terapie rakoviny

Harold W. Manner, Ph.D.

 

Metabolic Research Foundation in collaboration with

 

Manner Memorial Hospital and Cyto Pharma de Mexico, S.A

 

V posledních létech dochází k výraznému přehodnocení povahy a příčin rakoviny.  Rakovina se dosud považovala za nemoc lokalizovanou (omezenou na jedno místo) s charakteristickou poruchou, obyčejně ve formě nádoru, který se objevil na nějakém specifickém místě v těle. Tato místní porucha se považovala za výsledek činnosti invazivního virusu, karcinogeního činitele nebo nějaké formy fyzického poškození. Dnes roste přesvědčení mezi výzkumníky a lékaři, že rakovina je choroba komplexní, která je konečným důsledkem poruchy metabolizmu (chemie těla). Je to zákeřná nemoc, která se týká celého těla včetně nervového nebo trávicího systému, pankreasu (slinivky), plic, vylučovacích orgánů a celého imunitního systému.

 

Zhoubný nádor se po léčbě konvenčními metodami (operace, ozařování nebo chemoterapie) často objevuje znovu s různým časovým odstupem, protože metabolická příčina rakoviny se zřídka kdy bere do úvahy čímž příčina není odstraněna.

 

 Použití Amygdalinu (Vitamin B-17) v metabolické léčbě rakoviny

 

Francisco Contreras, M.D.

 

Oasis of Hope Hospital

 

Metabolická léčba je netoxická léčba rakoviny využívající vitamín B17, proteolytické pankreatické  enzymy, imunostimulanty a vitamínové a minerální přípravky, přičemž vitamín B17 (amygdalin nebo též Laetrile) je hlavní protirakovinný prostředek. Je to přírodní chemoterapeutický prostředek nacházející se ve více než 1200 rostlinách.

 

Po několika létech výzkumů bylo dokázané, že amygdalin je úplně bezpečný a netoxický. Normálně buňky v našem organizmu obsahují enzym zvaný Rhodanese, který amygdalin neutralizuje. Tento enzym nedovoluje amygdalinu uvolnit kyanid. V tomto případě amygdalin slouží jen jako glukóza pro zdravé buňky a poskytne jím energii. Jiné však to je u buněk rakovinných, ty totiž enzym  Rhodanese neobsahují, tím amygdalin uvolní kyanid a tím zničí pouze rakovinné buňky. Jak amygdalin ničí nezdravé buňky je přetransformovaný na silikát, který je podobný aspirinu, což přispívá k značné regulaci bolesti. Stovky klinických studií vedených vícerými kompetentními vědci ne celém světě včetně této pod vedením Dr. Emesta Contreras Rodriguez z nemocnice Oasis of Hope Hospital v Mexiku, nám dává úplnou jistotu, že amygdalin je bezpečný.

 

Laetril a život zachraňující substance zvaná kyanid

 

Philip Binzel, Jr., M.D.

 

Lékař z FDA jednou řekl, že laetrile (amygdalin) obsahuje „volný“ hydrogen kyanid a proto je toxický. Chtěl bych opravit toto mylné tvrzení:  V laetrile není „volný“ hydrogen kyanid. Když laetrile přejde do kontaktu s enzymy beta-glucosidase tak je rozdělen na dvě molekuly glukózy – jednu benzaldehyd a jednu hydrogen kyanid (HCN). Jen rakovinné buňky v těle obsahují enzymy beta-glucosidase. Zásadně platí, že  hydrogen kyanid (HCN) musí být v těle z leatrile vyroben! V leatrile se sám od sebe nemůže nikdy vytvořit, toto dokáže jen enzym beta-glucosidas a enzym beta-glucosidas obsahují jen rakovinné buňky.

 

Laetril obsahuje kyanid radical (CN). Stejný kyanid radical je obsažen ve vitamínu B12, v ovoci jako jsou borůvky, ostružiny a jahody. Nikdy nikdo neslyšel o žádné otravě kyanidem z B12 nebo z kteréhokoliv ovoce uvedeným výše a neslyšel protože nikdy takové otravy nebyly ani nemohly být. Kyanid radical (CN) a hydrogen kyanid (HCN) jsou dvě úplně rozdílné složky, tak jako sodík  (Na+) — jeden je velmi toxická substance známá jako mankind — a chlorid sodný  (NaCl), což je obyčejná kuchyňská sůl.

 

Když je toto pravda, jak potom vznikla fáma o tom, že leatrile obsahuje “volný” hydrogen kyanid? Toto tvrzení vzešlo od FDA (Food a Drug Administration). Tam totiž laetrile otestovali a nenašli nic co by potvrdilo, že obsahuje hydrogen kyanid (HCN) nebo, že by se hydrogen kyanid (HCN) uvolňoval v kontaktu s rakovinnou buňkou. Tak konstatovali, že laetrile je neúčinný. Když bylo později jasné, že laetrile v rakovinných buňkách hydrogen kyanid (HCN) uvolňuje, jak reagovalo FDA? Připustili, že zvolili neadekvátní testy? Nebo, že udělali chybu v záznamech? NE! Prohlásili, že laetrile odsahuje hydrogen kyanid (HCN) a proto je toxický. (přečti si kapitolu  Alive and Well by Dr. Philip Binzel, na : https://www.realityzone.com/

 

 

 

Nejčastěji kladené otázky

 
 

1) Jaký je rozdíl mezi meruňkovými jádry a B17 100mg tabletami, když je chci užívat jako pravenci? Je jedno lepší než druhé? Potřebuji brát obojí?

 

Dr. Krebs vždy doporučuje čistou formu vitamínu B17 (tj. meruňkové jádra) je lepší než rafinovaná forma, když jde o prevenci. Toto platí i v jiných potravinových terapiích např. u vitamínu C (grapefruit, pomeranč nebo citrón) je taky lepší než tablety. Rozdíl mezi těmito dvěma formama vitamínu B17 je ten, že tablety jsou pohodlnější metodou užívaní, jádra jsou nahořklá a tvrdá což nemusí některým lidem vyhovovat. Někomu vadí chuť, jiný má umělý chrup a kousat tvrdé jadérka může být velice obtížné. Mnoho lidí kombinuje užívání obou forem vitamínu.

 

Důležité:  Pacienti s rozvinutou rakovinou potřebují brát výšší dávky vitamínu B17. To by nebylo možné jen pojídáním jadérek, navíc jedení příliš velkého množství jadérek může vyvolávat nežadoucí účinky (např. plynnatost, podráždění žlučníku apod.).

 
 

2) Je vitamín B-17 vhodný pro všechny typy rakoviny?

 

Dr. Krebs říká, že „ano“. Rakovinné buňky mají všeobecně stejné znaky. Rakovinné buňky, bez ohledu na typ rakoviny, jsou známé jako Trophoblasty. Tyto buňky obsahují enzym zvaný Beta-glucosidase, taky známý jako nevázaný enzym. Když laetrile přejde do kontaktu s enzymy beta-glucosidase tak je rozdělen na dvě molekuly glukózy – jednu benzaldehyd a jednu hydrogen kyanid (HCN). Jen rakovinné buňky v těle obsahují enzymy beta-glucosidase. Zásadně platí, že  hydrogen kyanid (HCN) musí být v těle z laetrile vyroben! V leatrile se sám od sebe nemůže nikdy vytvořit, toto dokáže jen enzym beta-glucosidas a enzym beta-glucosidas obsahují jen rakovinné buňky a díky tomu se z laetryle uvolní hydrogen kyanid (HCN) a zničí rakovinné buňky bez ohledu zda se jedná o rakovinu kostí, plic, tlustého střeva atd.

 
 

3) Mám rakovinu, jak bych měl užívat vitamín B-17, jakou formou a jak dlouho?

 

Když máte rakovinu je velmi důležité co nejrychleji dostat do organizmu co možná nejvíce vitamínu B17 v co nejkratším čase“- Ernest T. Krebs, Jr.

 

Iniciační fáze I:

 

Amygdalin (vitamín B17) 6 gramů, intravenozně (nejefektivnější metoda se dvěma ampulkami přímo do žíly nebo katetru), jedenkrát denně po dobu 21 dní, nebo Amygdalin 3 gramy ( 6 x 500mg tablety), orálně v průběhu dne po dobu 21 dní.

 

Následná fáze II:

 

Amygdalin (vitamín B17) 2 gramy (4 x 500 mg tablety), orálně v průběhu dne následující tři měsíce, spolu s ostatními komponenty metabolické léčby.

 

Následná fáze III:

 

Ta závisí od výsledků fáze II, když nastala remise, tak ve fázi III stačí jen preventivní dávka 500 mg v průběhu prvního roku po ukončení fáze II  a po roku po ukončení fáze II jen 100 mg Amygdalinu orálně, jedenkrát denně.

 

Vitamín B17 je ve vodě rozpustný a netoxický. Je bezpečný jako cukr nebo voda a bezpečnější jako aspirin. Malé procento lidí pociťuje jistou nevolnost když užijí najednou vysoké dávky Vitamínu B17. To se stává i když užijete najednou velké množství cukru, soli nebo i vody. V takovém případě je vhodnější rozdělit vitamín B17 na více menších dávek za den. Když máte rakovinu, měli byste užívat 6 až 10 tablet 500 mg B17 za den po dobu prvních 21 až 30 dnů. Když  však pociťujete z této léčby nevolnost rozdělte si tablety na polovinu a berte je každou hodinu. Neberte tablety na lačno, ale pozor, ne abyste se každou hodinu nacpali k prasknutí, příliš mnoho jídla zatěžuje lymfatický systém, který potřebujeme k boji proti rakovině.

 

4)  jak můžu aplikovat Vitamín B17 intravenózní formou?

Jakákoliv zdravotní sestřička nebo lékař může navštívit doma pacienta a aplikovat tuto formu vitamínu B17. Je to úplně bezpečné a netoxické. Při takovéto aplikaci se nevyskytují žádné vedlejší účinky. Poproste známou sestřičku nebo lékaře a nebo alespoň někoho kdo umí aplikovat injekce a to ještě dříve než si tuto formu terapie objednáte a zajistěte si tak jejich souhlas s pomocí při aplikaci, to abyste předešli pozdějším nedorozuměním.

 

 

 Pokud budete potřebovat více informací z OASIS of Hope Hospital v Playas de Tijuana, Mexico (10 minút jižně od San Diego, Kalifornia, USA) můžete navštívit web na https://www.oasisofhope.com,  nebo tel. UK 01702 480934

 

 

 Největší efekt laetrilu je možné dosáhnout, když je součástí výživové nebo metabolické terapie, která umožňuje taky užívání jiných vitamínů, enzymů a diety z které jsou vyloučené živočišné proteiny.

 

5)  Je nějaké riziko při podávání vitamínu B17 v injekční formě? Jsem kvalifikovaný zdravotnický odborník, co riskuji aplikací vitamínu B17 svému blízkému?

Otázka by měla znít: jaké je riziko v případě nepodávání B17? Tato forma vitamínu B17 je bezpečná a netoxická. Cukr nebo voda jsou více toxické než vitamín B17 aplikovaný nitrožilně. Většina pacientů po této aplikaci popisuje pozitivní reakce, jako např. zvýšená radost ze života, optimističtější pohled na život, zvýšení chuti k jídlu, zvýšení hmotnosti, často obnovení přirozené barvy kůže, zredukovaní nebo vymizení bolesti v souvislosti s rakovinou a zápachu způsobeného rakovinou.

 

6)  Mohu užívat vitamín B17 v průběhu chemoterapie nebo ozařování anebo, když jsem před operací?

Lékaři přes výživu se shodují, že vedle ortodoxní léčby je metabolická léčba nejen doporučována ale absolutně nevyhnutelná. Ortodoxní lékaři používají chemoterapii, ozařování a operaci ve snaze rakovinu léčit, avšak často zapříčiní poškození lidských orgánů a rozvrátí obranný mechanizmus pacienta.

 

 

 

 

Rakovina je chronická porucha metabolismu a musí být taky tak léčena. Problém ortodoxní léčby je v tom, že neléčí podstatu nemoci, ale její symptomy.

Naopak metabolická léčba je zaměřená na cílenou výživu, která stimuluje tělo v boji proti rakovině posílením imunitního systému. Naproti tomu se ptejte svého onkologa jaká, že je šance, že přežijete chemoterapii, ozařování nebo operaci, na kolik v případě, že to přežijete bude trvale poškozeno vaše tělo. Poproste ho o pravdivé statistiky o popis léků a jejich kontraindikacích, které budete užívat podle PDR  (Physician's Desk Reference),  máte přece právo to vědět a ke kvalifikovanému rozhodnutí o způsobu léčby to dokonce musíte vědět. Mnohdy totiž je ortodoxní léčba rakoviny horší než rakovina sama.

 

 

 

 

 Pokud jste po operaci nebo biopsii, kdy se rakovinné buňky oslabily je nutné brát vitamín B17 pro zničení zbývajících rakovinných buněk (viz The Truth About Surgeries and Biopsies na:

https://www.worldwithoutcancer.org.uk).

Vitamín B17 může jen pomoct, rozhodně neublíží.

 

 

 Zdroj:

 

 

 *Clinical Oncology for Medical Students and Physicians, op. cit, pp.32 , 34

 

 

 *Spontaneous Regression of Cancer: The Metabolic Triumph of the Host!", op. cit.,pp. 136, 137.

 

 

 

7) Podstoupil jsem chemoterapii, ozařování i operaci. Může mi vitamín B17 ještě nějak pomoct?

Dr. Krebs říká, že ano a pamatujte: metabolická léčba Vitamínem B17 pomůže tělu bojovat proti rakovině velmi agresivně a to bez jakéhokoliv poškozenín a přitom ještě posiluje váš imunitní systém. Co však vitamín B17 neumí je oprava nenapravitelných poškození způsobených neúměrnou chemoterapií, ozařováním nebo rakovinou samotnou.

Kdokoliv vjakémkoliv stádiu rakoviny je vhodným kandidátem pro metabolickou léčbu.

 

8) Za jak dlouho uvidím výsledky? Jak dlouho potrvá než se mé tělo zbaví rakoviny?

Jsou dva typy výsledků, které se obyčejně pozorují při metabolické léčbě laetrilem:

- subjektivní

- objektivní

Subjektivní výsledky jsou vidět v zápětí po zahájení léčby. Patří k tomu snižení bolesti a s tím související snížení frekvence dávkování narkotik nebo sedativ, zvýšení chuti do života, zvýšení apetitu, zvýšení životní energie a výkonosti, zvýšení hmotnosti a pevnosti svalů.

Objektivní výsledky zahrnují zlepšení výsledků krevních rozborů a rozborů moči, zmenšení otoků, regenerace postižených tkání a celkovou regresi všech symptómů choroby.

Objektivní výsledky se dostaví od tří týdnů do 4 měsíců. Čas potřebný k dosažení maximálního účinku metabolické léčby je čtyři měsíce až jeden rok.

Celkově však samotné rakovinné buňky pociťují vliv léčby okamžitě. V některých případech jako je rakovina kostí nebo mozku je potřeba trochu více času na to, aby se vitamín B17 absorboval hlouběji do těla. Naopak rakovina kůže reaguje na léčbu nejrychleji, kdy již po jednom týdnu je mnohdy již viditelná změna a do tří týdnů u většiny těchto případů byla zaznamenána úplná regrese všech symptómů.

 

9)  Překonal jsem rakovinu, jaká je doporučená udržující dávka vitamínu B17?

Podle Dr. Krebse na některé typy rakoviny je potřeba na to, aby byly pod kontrolou brát orálně 1g (1000 mg) vitamínu B17 denně.  Avšak někteří pacienti konstatují, že se cítí lépe a  bezpečněji, když berou denně 1,5 g (1500 mg) až 2 g (2000 mg) vitamínu B17. Ono totiž dávkování je do značné míry závislé na pacientových pocitech a jak se cítí silný a zda se u něho neprojevují příznaky nevolnosti z vysokých dávek vitamínu B17.

 

Abnormální stresové situace a stres obecně může u některých pacientů znovu spustit rakovinný proces. Toto by si měli hlavně uvědomovat pacienti, kteří mají rakovinu pod kontrolou a v tomto období patřičně dávky zvýšit.

 

Pokud je rakovina pod kontrolou více než dva roky a pacient má dobré výsledky, je aktivní, plný energie a síly, má negatívní CGH test moči, má dobré výsledky CT, MR, rengenu, tak je možné snížit dávkování na minimálně 500 mg vitamínu B17 denně.

 

 

10) Jaká je úspěšnost léčby mého typu rakoviny?

Úspěšnost léčby specifického typu rakoviny je zavislá od stupně rozšíření rakoviny a od poškození organizmu chmoterapií, ozařováním, operací nebo samotnou rakovinou. Každopádně vitamín B17 může jen více nebo méně pomoct, ale nemůže uškodit.

Pokud máte diagnostikovanou rakovinu je ideální začít ihned s metabolickou léčbou. Dr. Krebs potvrzuje 98% úspěšnost v léčbě rakoviny v ranním stádiu (primární nádor bez metastáz, pokud pacient nepodstoupil chemoterapii, ozařování nebo operaci)

V případě kdy pacient podstoupil chemoterapii, ozařování nebo operaci, tak délka léčby závisí na tom jak je rakovina rozšířena v těle a jak těžce je tělo zasaženo ortodoxní léčbou. V obou případech je nutné co nejrychleji zahájit vitamínovou léčbu B17-kou.

Pokud jste schopni jíst, udržet jídlo v sobě, močit a vyprázdňovat se a vaše tělesné funkce jsou normální, pak jste perfektní kandidát na metabolickou léčbu.

 

 

Popis komponentů metabolické léčby

 

Injekce (IV) B-17/Laetrile/Amygdalin

V Mexiku je vitamín B-17 v metabolické léčbě aplikovaný intravenozními injekcemi po dobu 21 dní (fáze 1) léčby a potom orálně (fáze2). Některé firmy prodávají injekční formu v 3 gramových ampulkách. Mohou také dodat zákazníkovi injekční stříkačky pokud je to legální v dané oblasti. V jedné krabičce je 10 ampulek. V Oasis of Hope nemocnici je v první 21 denní fázi použitých 6 až 9 gramů vitamínu B17 za jeden den. Dr. Harold Manner a Ernesto Contreras používají tento protokol.

Injekční vitamín B17 je taky pravidelně aplikován spolu s dimethyl Sulfoxide (DMSO).

 

Důležitá informace:  klinické testy nejednou ukazují, že vitamín B17 je skutečně efektivní, když se užívá spolu s pankreatickými enzymy, vitamíny A, E, C, B15, antioxidanty a s jinými živinami, které v kombinaci s B17 ničí rakoviné buňky.

Zdroj:

*Manner, HW, Michaelson, TL, and DiSanti, SJ. “Enzymatic Analysis of Normal and Malignant Tissues.” Presented at the Illinois

 

State Academy of Science, April 1978. Also, Manner, HW, Michaelson, TL, and DiSanti, SJ, “Amygdalin, Vitamin A and Enzymes

 

Induced Regression of Murine Mammary Adenocarcinomas”, Journal of Manipulative and Physiological Therapeutics, Vol 1, No. 4,

 

December 1978. 200 East Roosevelt Road, Lombard, IL 60148 USA

B-17/Laetrile/Amygdalin tablety

Orální užívání vitamínu B17 je nejpohodlnější a nejběžnější forma léčby. Tyto tablety obsahují aktivní vitamín B17, derivovaný z jader meruněk. Obyčejně lze zakoupit 100 mg nebo 500 mg tablety.

Dr. Contreras doporučuje:

2 až 4 ks   100 mg tablet jako prevence.

4 až 6 ks   500 mg tablet denně pro pacienty s rakovinou spolu s enzymy, antioxidanty a ostatními složkami.

 

Dr. Krebs říká, že „pacienti, kteří trpí překyselením žaludku mohou pociťovat slabost nebo bolest hlavy, by se měli vyhnout používání citrusových plodů a džusů a také hydrochloric acid tabletám jako jsou betaine hydrochloride, aby se předešlo nežádoucím účinkům“.

 

 
 

 Kde koupit B17?

 

Nevím o prodejně v České republice, která by prodávala Laetryl (vitamín B17) v lékové formě,  proto všem radím tento mexický obchod a hlavně také proto, že jiný neznám:

 

https://www.b17source.com/store.html

 

Bohužel sám jsem v tomto obchodě nikdy nic nekupoval a nikdo z těch, kterým jsem ho poradil  mi už nedal  vědět jak pořídil a tak nemám žádné reference a případně žádné další rady ohledně postupu objednávání zboží, doby dodání, způsobu platby a platby cla a pod. Budete-li mít Vy nějaké informace k tomuto nákupu dejte prosím vědět, rád je pro ostatní zde uveřejním.

 


V poslední době jsem dostal sérii e-mailů, ve kterých jsem upozorňován, na neserióznost mnou uváděných stránek, kde je možno si objednat Amygdalin (B17). Ano, to je bohužel možné, že jsem uváděl ne úplně ověřené informace, nemám totiž tolik možností, času a finančních prostředků nato, abych mohl všechny informace ověřovat. Proto uvádím raději více informací (byť neověřených) a předpokládám, že si mezi sebou už správné informace předáte z vlastních zkušeností. Touto cestou bych chtěl poděkovat hlavně paní Aleně Reindlové, která neváhala a napsala své neocenitelné zkušenosti s prodejen Amygdalinu na netu. Dovolím si její e-mail, který mi poslala, trošičku redakčně upravit, poněvadž původně nebyl určen pro veřejnost.

 

Dobrý den,

přečetla jsem Vaši stránku věnovanou léčbě rakoviny, nebo prevenci, pomocí Vitamínu B17. Je moc dobře, že se někdo, v tomto případě Vy, snaží o zpřístupnění informací lidem. Je to super.

Proto jsem se rozhodla Vám předat důležité informace jak a kde, spolehlivě nakoupit Amygdalin.

Nejprve stránky, které nefungují:     www.cytopharma.eu  -  to je  podvodná stránka, která v současnosti již neexistuje a jako podvodnou je označil přímo výrobce na svých stránkách.

                                                                                           
                                      www.vitamin-b17.sk - sice objednáte, ale zboží nedodají, a je cca o 700 Kč dražší než u výrobce a hlavně jejich udaná adresa je falešná a neexistuje, takže vůbec nevíte, s kým vlastně jednáte a jestli dostanete originál.

                                      www.b17source.com/stor.html -  tyto stránky jsem si otevřela, ale přípravek je o 14,- USD dražší, než u výrobce, a nevím, zda by zboží dodali do ČR. Tuto stránku neprovozuje výrobce z Mexika, ale je to americká internetová společnost Yahoo, a pokud mě paměť neklame, tak s ní byl problém při zasílání zboží mimo USA. Já se domnívám, že tato stránka B17Source.com byla zřízena hlavně proto, aby si mohli vitamín koupit neomezeně, hlavně v USA.

Mohu se ale mýlit. Nicméně je ale o dost dražší (cca o 300,- Kč na jedno balení) než přímo v Mexiku, a možná budou mít dražší i poštovné, což je pro lidi v česku, kteří musí počítat každou korunu nepříjemné.

Nejjednodušší cesta, jak získat spolehlivě a rychle B17 je objednat přímo u výrobce. Já sama u nich nakupuji, je to bez problémů a servis je perfektní, zboží objednáte po internetu, zaplatíte kartou, peníze Vám strhnou z účtu po několika dnech, takže kdybyste si to rozmysleli, tak máte časový prostor pro to, abyste platbu zrušili. Zboží odesílají téměř okamžitě, takže Vám ho pošta doručí až do domu cca za 10 - 15 dní (z Mexika). Pokud potřebujete od nich další informace, tak s Vámi komunikují emailem. Je to rychlé a spolehlivé. Jejich stránky jsou:

                               www.cytopharmaonline.com

 
Doufám, že jsem pomohla.

Rakovinu můžeme dostat, ale věřím tomu, že jí můžeme i porazit.

Zdravím Vás, a přeji pěkný den

Alena Reindlová

 

Diskusní téma: BlogSurfing 23 (Léčba rakoviny vitamínem B17)

Datum: 10.11.2021

Vložil: can ubuy cialis on streets

Titulek: cialis 20mg cialiswithdapoxetine.com

<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">buy cialis usa</a> cheap cialis