O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Bože můj a nás všech, děkuji Ti ....

20.10.2011 23:22

... děkuji Ti za vše, co nám dáváš a čím nám vším připomínáš naše směrování. Děkuji Ti za jednoho z Tvých andělů, které jsi k tomu poslal spolu s dalšími a kteří museli na sebe vzít úděl hodně nelehký. Vše je najednou tak bezvýznamné vedle toho, co jsem zažil v těchto několika minutách Tvé přítomnosti skrze Tvé anděle v níže uvedeném videu. Děkuji Ti za vše, snad nejen za sebe, ale oni Ti to jistě sami řeknou ve svých modlidbách za zemřelé, zraněné, strádající, osamělé, hladové, ponížené, odložené atd.

 

EMMANUEL KELLY v X Factoru.............

POZNÁMKA: klikněte na obrázek a objeví se vám stránky kde je video s překladem....

Diskusní téma: Bože můj a nás všech, děkuji Ti ....

Datum: 21.10.2011

Vložil: AK

Titulek: Emmanuel

Toto je moment v živote, kedy si človek uvedomí, aká silná je láska a viera v našich srdciach. Srdce pri spojení hudby a príbehu hlboko plakalo a túžba zmeniť svet bola taká silná. Všetky malicherné problémy razom zmizli, stali sa úplne bezvýznamné. Je to príbeh o veľkej sile, odvahe a lásky.

Ďakujem za to, že si Emmanuel !

Datum: 21.10.2011

Vložil: J.Šif.

Titulek: Emmanuel Kelly

Mockrát děkuji za toto video!

Tuhle skladbu známe asi všichni v podání Johna Lennona a je to opravdu skvělá věc! Ale netušil jsem co to se mnou udělá když jsem jí uslyšel v podání Emmanuela!
Měl jsem slzy v očích, ale to není nic proti tomu co jsem cítil v srdci. Nepopsatelná nádhera!

Taky nevím co k tomu dodat. Prostě jen DĚKUJI! :-)

Datum: 21.10.2011

Vložil: VH

Titulek: video

Presne vystihnute replika nad videom v niekolkych minutách som pocítila ze všetko okrem lasky-boha je také bezvýznamné...neviem čo dodať ...prosim bože pomôž mi otvorit moje srdce dokorán......

Záznamy: 1 - 3 ze 3