O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Co se to děje? - 33 (Amezdas a jejich nové projekty)

07.03.2011 08:24

Vážení čtenáři a čtenářky, nevím jestli jste zaznamenali na stránkách www.amezdas.cz nové projekty, které jsou více než zajímavé. Byla by velká škoda, kdyby o těchto projektech nevědělo více lidí. Proto vás prosím snažte se tyto stránky a odkazy na tyto projekty předat co nejvíce lidem ve svém okolí. Může to pomoci opravdu mnoha lidem, právě v této době, kdy se jde do finále a každý z nás bude skládat zkoušku dospělosti, která nám dovolí nebo ještě nedovolí vstoupit vědomě do vyšších rovin Projevu....

Na Amezdasu najdete tyto Projekty:

1. Okno do andělských světů - viz: https://www.amezdas.cz/web%20okna%20do%20andelskych%20svetu.htm

2. Okno do vesmíru - viz: https://www.amezdas.cz/web%20okna%20do%20vesmiru.htm

3. Léčivá radiace - viz: https://www.amezdas.cz/web%20leciva%20radiace.htm

4. Transformační radiace - viz: https://www.amezdas.cz/web%20transformacni%20radiace.htm

 

Všechny tyto projekty jsou velice zajímavé, ale osobně největší přínos vidím v projektech "Léčivá radiace"  a "Transformační radiace", které mohou pomoci všem lidem, kteří se tomuto podle vlastní potřeby budou věnovat.

Požádal jsem paní Ludmilu Kozáčkovou, zda mohu převzít léčivé obrazce krystalů na naše stránky, souhlasila ale domnívá se, že nebudou fungovat. Požádal jsem tedy svého Otce, Stvořitele Všeho o to, zda mohu tyto obrazce k nám nejen dát, ale zda budou fungovat? Dostal jsem nejen souhlas, ale i inspiraci co a jak udělat, s tím že bude vše od něj dynamizováno. Zároveň jsem požádal Krista o požehnání obrazce (zkušebního) Světlem a Láskou, což se také stalo.

Přesto , ne že bych  nevěřil, ale proto abych byl objektivní k vám i k paní Ludmile, máte možnost si každý z vás vyzkoušet zda to funguje a jak na každého zvás z hlediska subjektivních pocitů a podle toho si zvolil kam si klikne. Z našich stránek bude vždy odkaz na stejný obrazec krystalu, který bude u nás, ještě na konkrétní obrazec krystalu na Amezdasu. Chceme ještě s kolegou k těmto obrázkům přidat i metodiku jak účinně s těmito obrazci krystalů pracovat a použít je i pro diagnostiku problémů, které kdo z vás má.

Nyní tedy zkušebně máte možnost porovnat účinnost obrázku na Amezdas a na Rahuntě.

 Amezdas - "Ledviny" - https://www.amezdas.cz/krystaly/web%20ledviny.htm

 

 Rahunta - "Ledviny"  - nejprve se dívejte cca 30 až 60 sekund a pak zavřete oči s neustálým udržování představy tohoto krystalu před sebou. Nalaďte se na tento krystal a to tak, že budete vnímat co proudí do vás z tohoto Krystalu. Nejprve do levé ledviny a pak do pravé ledviny pro muže. U žen je to obráceně. Když přestane téci energie - záření do jedné ledviny, obraťe svou pozornost na druhou ledvinu. Tím, že věnujete svou pozornost určitému místu (orgánu), toto místo se prokrvuje ve zvýšené míře a zároveň přitahuje k sobě tok příslušné energie použitého obrazce krystalu. Díky tomuto obrazci , proudí a transformuje se příslušná energie z vyšších rovin do nižších rovin orgánu....

Zjednodušeně řečeno: Z Moře Světla a Lásky je díky éterickému a hmotnému krystalu(viz obrázek) vyléván potřebný druh energie do příslušného orgánu, či místa...!!! Vše se děje jako akt Milosti a Milosrdenství ze strany našeho Otce, Stvořitele Všeho, skrze Světlo a Lásku jeho Syna, který je KRISTEM!!!

 

 Dejte prosím vědět v diskusi, jak to na vás působilo kvantitativně i kvalitativně. Pokusíme se co nejdříve k tomu udělat i anketu, aby to bylo snažší pro vyjádření svých zkušeností. Předem děkujeme za vaše postřehy a zkušenosti. Pak začneme zveřejňovat i další obrazce krystalů z Amezdas i vlastní....

LK

Diskusní téma: Co se to děje? - 33 (Amezdas a jejich nové projekty)

Datum: 07.03.2011

Vložil: Aja

Titulek: co se to děje-33

Krystal jsem seldovala dle návodu a při rozostření pohledu jsem kolem něj viděla stříbrnofialové světlo a to se formovalo do trjúhemíku, následně ve středu krystalu, tam kde je světlejší místo jsem ho vnímala prostorově.Po zavření očí jsem cítila v pravé ledvině jemné šimrání, následně v levé ledvině jsem necítila nic, jako by vůbec nebyla.Pak přešlo šimrání na pravou polovinu hlavy jako by mě něco hladilo po vlasech.
Aja

Datum: 07.03.2011

Vložil: LK pro Aju

Titulek: Re: co se to děje-33

Děkuji za info :-), několikrát si zopakujte tuto harmonizaci, podle mne se levá projeví po druhém až třetím sezení. Tehdy se podle mne oživí i ta levá ledvina...., držím palce..... Pak teprve se projeví celková harmonizace. LK

Datum: 07.03.2011

Vložil: Juditka,Ria-Li

Titulek: co se deje?-33

-Rahunta krystal
Pri leceni krystalem pres Rahuntu .Prvni co jsem pocitila byl zviseny tep srdce.Pri koncentraci na pravou ledvinu zviseny pulz.Po prechodu na levou ledvinu jakoby byla prazdna,pak jsem vnitrnim zrakem videla obratle na pateri.
-Amezdas krystal(pro porovnani)
V tomhle pripadu jsem vnimala velky tlak na korenu nosu a oci.Energie byla silna,citila jsem ji pulzujici na cele pateri,ale nevedela jsem ji nasmerovat.
Ria

Datum: 07.03.2011

Vložil: LK pro Riu

Titulek: Re: co se deje?-33

Děkuji za info :-)

Datum: 07.03.2011

Vložil: Judita

Titulek: co se deje?-33

Dobry den preji
Zacla jsem krystalem z Rahunty.Dodrzela jsem postup.
Pri napojeni se na pravou ledvinu jsem citila silny tok energie.Kdyz byla prace hotova s pravou ledvinou,presunulo se to do solar plexu s pocitem harmonie.To same se dilo i s levou ledvinou,silny tok E pak se to presunulo do sol.plexu s pocitem harmonie.
U krystalu z Amezdasu jsem sice citila hutnost te Energie,ale citila jsem ji jakoby roztristene.To je vsechno z tech poznatku.
Judita

Datum: 07.03.2011

Vložil: LK pro Juditku

Titulek: Re: co se deje?-33

Děkuji vám za info :-)