O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Co se to děje 44 (...Vize budoucnosti ..)

18.10.2011 11:10

Vážení čtenáři a čtenářky, zde předkládáme převzatý článek (viz odkazy na konci článku) se zajímavou koncepcí budoucna. Osobně se neztotožňuji s uvedeným datem, protože podle mne je to datum příliš "osázené" jedenáctkami a vše co se zde vlastně píše o přílivové vlně již běží minimálně od soboty 15.10.2011. Včera to ještě více gradovalo astrálně rozbouřenými Slunci jak Galaxie, tak večer již v celém 11. vesmíru. I tak však článku tento můj pohled a vnímání neubírá na kráse a nadhledu, proto doporučuji si to přečíst a pomeditovat o tom všem....

LK

 

- Vize budoucnosti -

Přílivová vlna 11. 11. 2011 a nový rytmus země

    Předtím, než potkáte nového partnera nebo změníte práci, se často stanou události, kdy musíte něco pochopit nebo se něčeho vzdát, abyste mohli přijmout nějaký dar a vstoupit do nové zkušenosti. Ze spirituálního hlediska musíte uvolnit nefunkční systémy, abyste mohli postoupit na novou vibrační úroveň.

    Tato energie proudí z vašeho vyššího Já v podobě vlny, která vás "opláchne" a smyje vše, co vám už neslouží. Tento proces může být velmi dramatický a otřesný, nebo se této vlně můžete oddat a "surfovat" na její hladině.

    Existují další vlny energie, které jsou rozsáhlejší a zasahují větší množství lidí. Tato vlna projde naší planetou v období kolem 11. 11. 2011, kdy dojde k rozsáhlejší změně našeho vibračního statusu a vibračního vzorce. Tato vlna je podobná lanu. Představte si, že držíte lano a chcete ho rozpohybovat a uděláte vlnu. Tento příliv energie je podobný ruce, která rozpohybuje lano, které jde nejprve nahoru a pak dolů. Tato vlna má své vrcholy a pády, nicméně pohyb, který je touto vlnou vyvolaný, je nesmírně důležitý z důvodu, aby námi nová energie mohla projít.

    Pokud zachytíte tuto přívalovou energii (část lana je nahoře), cítíte se velmi dobře, jste naplněni, jste otevření, užíváte si kontakt s lidmi a život vám dává smysl. Nicméně poté přichází spodní část vlny, která vás může překvapit, a vy najednou začnete pochybovat a nepamatujete si, kým jste, jste ztraceni a nemáte ponětí o tom, že jste "v proudu vlny". Možná jste ztratili práci, rozešel se s vámi partner nebo jste ztratili to, co pro vás mělo velkou cenu. V tomto stavu vám nezbývá nic jiného, než abyste se podívali na to, kým doopravdy jste, místo toho, abyste se dívali na to, kým jste předstírali, že jste. V období, kdy prožíváte tuto ztrátu, máte možnost se spojit se svou esencí.

    Spousta lidí podvědomě cítí přicházející vlnu a touží po změně, např. změně místa pobytu, nové práce nebo záliby, potřeby více volného času atd. Může se stát, že s přicházející vlnou máte potřebu se sobě více otevřít a udělat důležité rozhodnutí, což způsobí 90% obrat ve svém životě. Toto rozhodnutí uděláte, i když vám bude unikat smysl tohoto rozhodnutí. S přicházející vlnou už nemusí platit, co bylo dříve - co vás dříve dělalo spokojeným vás už nemusí těšit.

    Tato změna byla plánována před dlouhou dobou. Těšili jste se na ni. Přílivová vlna, která na Zem proběhne 11. 11. 2011, nám pomůže se sladit s novým rytmem Země. V nedávné době totiž došlo díky zemětřesení v Chile a v Japonsku ke změně rotace Země, což způsobilo změnu vibračního vzorce Země a z toho plynoucí vyzařování nových vibrací Země do vesmíru, což vede k příležitosti vytváření nové reality. Nastavte svůj rytmus na to, co je vám příjemné. Jaké máte sny? Po čem toužíte? Pokud vám v životě něco nevyhovuje, změňte to. Najděte způsob, jak být úspěšný a aplikujte ho ve všech oblastech života.

    Můžete být vědomou součástí vlny energie, která proběhne v období 11. 11. 2011. Je to nová vlna vědomé energie, která je vytvořená lidmi na celé planetě. Toto vědomé sjednocování lidí začalo Harmonickou konvergencí v roce 1987. Přílivová vlna je určena všem lidem a slouží ke vstupu do další evoluční etapy. Je určena lidem, kteří se rozhodli žít ve své síle a společnosti, která podporuje principy empowermentu. Znamená to, že jste tvůrce a máte zodpovědnost užívat své tvořivé síly. Nejste ale jediným tvůrcem a proto musíte užívat své síly v souladu s dalšími tvůrci kolem vás. Spousta lidí ale nedělá to, co by chtělo, protože si myslí, že by to napadalo druhé lidi nebo jejich soukromí nebo je to příliš ovlivnilo. Je to ale naopak. Je to spíše váš čin a vyjádření vaší energie, co ve vesmíru chybí, a pokud vyjádření sebe v sobě potlačujete, nebe na Zemi nemůže být úplné. Každý má nějaký dar a tento dar můžete zadržovat, protože se necítíte dostatečně připravení a dostatčně dobří. Neprojevení vašich schopností může být součástí rezistence, která vám, druhým lidem a celé planetě zamezuje, abychom se posunuli dále.

    O tento směr jsme kdysi požádali. Je to schopnost žít vědomí duše tady na Zemi. Ještě tuto vizi nedokážeme naplnit, ještě tam nejsme, ale jsme tomu blíže každým dnem. Každý den se něco děje. Na Zemi je chaos, dějí se tu různé tragédie, ale také si lidé uvědomují svou světlou stránku, spojují se přes srdce, což nám umožňuje se harmonicky spojit s každým člověkem a se vším, co je na Zemi. Toto vědomí přináší na Zem lásku a důvěru. Tato vize se začíná naplňovat a vy můžete pomoci vytvořit tuto vlnu.

Současná doba a Atlantida

    Toto období můžete pociťovat tak, jakoby se něco chystalo, ale ještě to není vidět. Na určité úrovni zavládl v hospodářství a v mezilidských vztazích chaos a nepokoj. Toto období souvisí s obdobím před pádem Atlantidy. Můžete jít do regrese a podívat se, jak jste se tenkrát zachovali. Pokud jste tenkrát uvízli v nějakém vzorci chování, stáhli jste se do sebe a nesplnili svůj úkol nebo přehlédli důležitou skutečnost, můžete to tentokrát udělat jinak a přijmout zodpovědnost a jednat na základě své celistvosti.

Nový přístup a nové vzorce

    Přichází další větší vlna. Tuto energii můžete přijmout na poslední chvíli a být jí uchvácen, anebo můžete na vlně této energie surfovat a přijmout ji hladce a v klidu. Tato vlna vám pomůže vidět nové vzorce v mnoha různých oblastích, například se dostanete k nové léčebné metodě, která v minulosti fungovala a pak byla na této planetě blokovaná - my sami jsme si tento přístup k informacím blokovali a my sami jsme rozhodovali, jak daleko můžeme "zajít". Začnete se na věci dívat z jiné perspektivy a všimněte si věcí, které jste předtím neviděli. Tyto zapomenuté vzorce začnou být funkční, např. znečištění planety může být vyřešeno způsoby, které je způsobily.

    Planeta je na úrovni svobodné vůle. Cesta, po které jdeme, ještě není vybudovaná. Obrazně řečeno, cesta není daná do té doby, než dáte nohu na zem. Přijďte na to, jak ji vytvářet. Přijďte na to, co vám nejvíc prospívá. Hrajte si s tím. Jste tvůrci. Najděte způsob, jak vyjádřit svou vášeň. Může se stát, že po dlouhou dobu jste chtěli např. postavit dům, dali jste do toho spoustu energie, ale šlo to ztěžka, protože jste bojovali se svou rezistencí. Teď se může stát, že se dveře začnou sami otevírat a vaše rezistence zmizí. Najděte si v této nové realitě své místo. Najděte si svou cestu. Najděte tu část, kterou nikdo jiný nemůže v sobě nést a vyjádřit, pouze vy.

    V této nové energii nedělají pokroky vůdci a myslitelé. Dělá je každý z nás. Síla je ve spojení lidí. Například lidstvo dříve neakceptovalo většinu díla Nikola Tesly, protože na něj nebylo připraveno. Teď záleží na tom, kolik lidí se otevře možnostem ve svém srdci. Jsme tu pro to, abychom si vzpomněli, kým doopravdy jsme. Můžeme převzít příležitost udělat velkou změnu v životě. Každý den máme možnost zažívat novou příležitost vedoucí k harmonii. Přijměte ji. S čím více lidmi se dokážeme spojit, tím jsme silnější. Náš rytmus se bude měnit různými způsoby, což ovlivní naše volby a preference. Jděte s proudem a neustálou proměnou.

Fyzické změny

    Všichni budeme ovlivněni novým vibračním vzorcem. Naše vlastní malé světy projdou změnou vzorce rytmu. Náš denní rytmus se začíná měnit, což ovlivňuje naše další cykly. Tyto změny souvisí se změnou žlázy s vnitřní sekrecí zvanou šišinka, která ovlivňuje naše biorytmy, spánek a bdění, činnost pohlavních žláz, vědomí pozice ve vesmíru. Šišinka se adaptuje na tento nový rytmus Země, což ovlivňuje naše fyzické a emoční vzorce.

    Prakticky se tyto změny projeví tak, že můžete přibrat na váze nebo spát více hodin. Pokud se v noci probudíte, využijte toho a vnímejte, co se děje ve vašem vnitřním světě. V tomto stavu jste více naladěni na zprávy duše, které přes den nemusíte vnímat. V tomto stavu máte také přístup ke zvýšené tvořivosti - cokoliv, co si v tomto stavu představíte, má vyšší účinnost na zhmotnění. Během noci se vám mohou dít zvláštní věci, což vás povede do nových příležitostí. Také vaše sexuální touha se nalaďuje na tento nový rytmus. Někteří lidé se stále bojí své sexuální energie, někteří lidé ji úplně potlačili. Můžete být překvapeni, když se vaše sexuální touha začne více aktivovat. Sexuální energie totiž vytváří velmi silné spojení mezi tělem a duší.

    V současné době je ten nejlepší čas najít v sobě novou rovnováhu. Protože když přichází přílivová vlna, tato energie na nás tlačí a je pro nás těžké být v harmonii. Nejlepší zharmonizování v každé situaci je vnímat svůj dech. Pokud se chcete už teď slaďovat s novým rytmem země, stačí, když se pořádně nadechnete a vydechnete.

Spojení se skupinou duší

    V současné době máme příležitost se telepaticky spojovat se svou skupinou duší. Nejlépe toto spojení můžeme zažívat před usnustím a těsně po probuzení, protože v tomto období zažíváme silnější komunikaci s duší. Toto vědomé propojení zajišťuje, aby se každému dostalo po celý den podpory, dále nám poskytuje synchronicitu a intuici, které jsou nám od přírody dané, a které nás přes den povedou v každé myšlence, pocitu a konání. Skupina duší nám pomáhá najít autentičnost, sílu, odvahu a pocit, že je vše tak, jak má být. K naší skupině duší nás váže zodpovědnost. Čím více jste sami sebou, tím větší užitek z toho má vaše skupina duší. Při rozhodování se můžete zeptat: "Prospěje tento čin mé skupině duší?" Vědomí skupiny duší se tak postupně stane součástí vašeho každodenního rozhodování a směřování.

Šíření pouze s aktivními odkazy a s dodatkem:

Ivana Valová, www.lightworker.cz , www.atlantskaskola.cz

Inspirace: Steve Rother - www.lightworker.com , Children of the Sun.

Diskusní téma: Co se to děje 44 (...Vize budoucnosti ..)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.