O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Čtenářka Juditka a její cvičení s úrovněmi vědomí

26.02.2010 23:10

Luděk Kováč: Dnes jsem dostal od své dlouholeté duchovní přítelkyně Skypem  zprávičku, která mne potěšila. Obzvláště když někdo, kdo se na vás obrací často s prosbou o pomoc, radu i přátelské slovíčko, něco pěkného zažije a vy víte, že tato duchovní přítelkyně pracuje, hledá a pomalu nachází, prošla třetím závojem, to pak vnitřně zvoláte. „Aleluja, Aleluja“.

Mám radost z jejího úspěchu a obdržené Milosti, zaslouží si to a Vím, že jsem byl se svou maličkostí u toho. Moc bych si přál, aby takových lidí bylo co nejvíce, protože nástroj k dosažení je k dispozici a není až tak složitý, pro Ty co opravdu chtějí a nechytračí….

 

    Nemám dar řeči, neumím vyprávět ta nádherná duchovní slova, proto od začátku mého vývoje jsem si všechno zapisovala, jako prvňáček. Přesto všechno mé vědomí, neustále stoupalo. Paní Soňa nás naučila pracovat s vlastnostmi. To co jsem prožívala, jsem neuměla slovně vyjádřit. Můj začátek duchovní práce, byl s panem Kováčem v Čechách, pak na Slovensku s paní Soňou Pánkovou. Když nás paní Soňa vypustila z hnízda, znovu se mne ujal pan Kováč přes Skype. Zdálo se mi, že to co mi nabídl dále k cvičení, je nesmírně těžké a složité při mé jednoduchosti. Říkala jsem si, že moje touha žít čistotu života mne k NĚMU dovede. Trpělivost p. Kováče, krůček za krůčkem a zdařilo se. Nic nebylo zadarmo, žádná informace, tvrdě jsem si jí musela zasloužit :). Začali jsme s uvědomováním úrovní jednotlivých Vědomí. Dál vás to nepustí, podle toho jak je člověk připravený. Pilně cvičím dvakrát denně, ráno a večer půl hodiny (protože jsem pomalá a jak odběhne mysl, tak znovu). Cvičím podle tohoto způsobu tři měsíce :). Nejde jenom o cvičení. Pomáhá také analýza prožitého dne a pracovat s osobními vlastnostmi. To mne naučila paní Soňa.  Neustálé uvědomování různých úrovni vědomí se stává postupně samozřejmostí :). Neustále spojování mezi mým normálním Vědomím Já a V-IST, V-VK, VVV a samozřejmě očisťování různých úrovní jednotlivých těl pomocí FOP (Fialový Očistný Plamen), dělá doslova zázraky. Každodenní prosba v CHDS v IST (Chrám Duchovního Srdce), aby mne SVS naplňoval svoji vůlí a záměrem.

    Není třeba se bát p. Kováče - vypadá sice přísně, ale je to velice laskavý člověk, je třeba se ptát, jak s tím začít pracovat. :) Dnes je 26.2., cvičím tři měsíce a dnes jsem naplno prožila a prožívám Boží Přítomnost, kdykoliv si na svého SVS vzpomenu. :) Když jsme končily Duchovní Školu s p. Pánkovou darovala mi knížku - SKRYTÁ SLÁVA INDIE (měla mi ji dát). Mnohokrát mne napadlo, jak to, že mám tak ztížené podmínky učení. Pokaždé, když jsem tu knihu otevřela a byla tam  stránka Ráma Krišny, tak skoro mne to tam vtáhlo. Říkala jsem si, že to není možné, já taková jednoduchá žena. Dnes vím, že je to možné….! Bylo a je to nekonečná, ale nádherná práce, poznávání sebe sama. :) Přeji vám hodně zdaru a trpělivosti. :)

    Luděčku, tak jsem to napsala, jak jsem uměla, abych se podělila o radost a zároveň dala motivaci dalším k práci na sobě. Vyberte z toho, co a jak uznáte za vhodné. Juditka

 

Děkuji Vám Juditko, za tuto radostnou zprávu a jsem rád, že jste toho dosáhla. Věřím, že budete příkladem pro další hledající v tom, že použijí nástroje  které zveřejňujeme ke svému pozvednutí a pak sami budou schopni brzy šířit svým příkladem tento nástroj pro své známé a blízké k duchovnímu povznesení. LK