O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Děje se něco? - 17 (Vědomí a Podvědomí)

30.11.2010 08:00

Vážení čtenáři a čtenářky, kdo by nechtěl si vytvořit lepší  a snadnější život? Podívejte se na toto zdařilou video prezentaci na youtubu a pokuste se pochopit co vám autorka chce říci. Pokud k tomu přidáte základy bardonovské magie, což není nic jiného než skutečnou znalost, jak věci fungují, tak dosáhnete zásadních změn ve svém životě. I pochopení této jednoduché praktiky, vám pomůže v "Vzestupu a Povznesení"!!! Co tedy je nutno pochopit?

Podvědomí, když nemá čas, respektive časový horizont uskutečněné události.... její hranici, nemá možnost vytvářet protiakce, jako přezkušovací odezvu na to co si přejete....

Příklad: Chci dosáhnout nějaký výsledek v hubnutí (kouření, pití, léčení, učení a atd.).... takže neříkám, že do tehdy a tehdy dosáhnu to a to....!!!

         .... ale říkám a představuji si jak tu požadovanou událost jsem již dosáhl a nebo dám neurčitý čas v podobě: "den ode dne jsem štíhlejší a štíhlejší!" ... a představuji si jak jsem štíhlejší ( nekouřící a když tak méně a méně, nepijící a když tak méně a méně, zdravější, moudřejší a atd.)

Odeberte Podvědomí ve svých myšlenkách konkrétní čas, a z protivníka se stane pomocník... a to velice prospěšný pomocník a přítel!!!

LK

 

Diskusní téma: Děje se něco? - 17 (Vědomí a Podvědomí)

Datum: 30.11.2010

Vložil: J.Šif.

Titulek: Moc pěkné!

Ahoj Luďku,

práce tvá i tvého kolegy je skvělá. Děkuji Vám za to! Také děkuji za toto motivační video od autorky Růženky, které je velmi hezké, pozitivní.

Děkuji Vám všem! :)

J.Šif.

Datum: 02.12.2010

Vložil: LK pro Jirku Š.

Titulek: Re: Moc pěkné!

Ahoj Jirko, díky za ocenění. Snažíme se a děláme :-).... nJinak přeji pěkné dny i v tomto kalamitním prostředí... :-)