O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Jak dosáhnout vnitřního Vzestupu-Doplněk I

22.05.2010 18:43

Vážení čtenáři  dostal jsem  takový malý pohlavek, za to že jsem zapomněl na jednu docela důležitou záležitost při cvičeních. Bohužel se mi to stává, protože beru některé věci jako samozřejmost. Takže se vám omlouvám a zde předkládám jeden typ cvičení, které je ale velice důležité. Toto cvičení je cvičeni 7S - sedm srdcí.

O co jde? Toto cvičení  by mělo sloužit k harmonizaci nejen jednotlivých srdcí, ale i těl ve kterých tyto srdce sídlí a které jsou navzájem propojené.

Začneme rovnou s vlastním cvičením, které vám opravdu doporučuji dělat tak často,jak to jen jde. Mělo by se to stát pravidelnou součástí vašich cvičení něco jako vaše modlidba.

 

Cvičení Sedmi Srdcí (7S = SS)

1.  " Mé normální Vědomí spoj mne s V-IST!"

2.  " V-IST spoj mne s Vědomím všech Srdcí mého Mikrokosmu!"  = "V-IST spoj mne s V-7S mého MiKo!"

3.  " V-7S aktivuj všechny Chrámy Srdcí!"

4.  " Ve jménu Otce, Syna i Ducha Svatého, budiž Světlo a Láska ve všech Srdcích a s skrze ně i ve všech tělech i jejich rovinách mého Mikrokosmu!"

5.  Pokračujeme dál ve všech dalších bodech cvičení, které jsme si naplánovali a nebo ukončíme cvičení.

 

Jak vidíte můžete si poskládat jednotlivá cvičení podle času , který máte k dispozici a nebo podle cíle, který chcete dosáhnout. Je tedy jen na vás kdy a jak budete cvičit a tedy kdy a jak dosáhnete vnitřní připravenost k Vzestupu. Podělil bych se s vámi o více mystérií, ale nemohu dříve dokud sami nedosáhnete jistého stupně připravenosti k Vzestupu, ale když jej dosáhnete nebudete mne, ani nikoho zde na Zemi k tomu aby jste obdrželi vše ve správný čas přímo od Stvořitele všech Stvořitelů bez prostředníků.

LK