O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Jak na to s DNA a nejen s ní ? - 2 (Světlo a barvy)

04.01.2011 09:15

Vážení čtenáři a čtenářky, nyní bych vám rád ukázal skutečnější spektrum barev podle rovin a těl, tak jak vychází jednotlivé roviny těl, když se sjednotí (sečtou) jednotlivé barvy. Díky tomuto spektru barev můžeme snadněji se orientovat, jaká barva nebo barvy ovlivňují, tu kterou rovinu a tělo nebo také odpovídající čakru. Díky tomu to rozlišení , můžeme použít konkretní vibrační hodnotu přiřazených písmen a tedy díky analogii i vědět jakou vibrační hodnotu písmene nebo jejich kombinaci použit. Toto použití bude především cílené a vědomé, za použití konkrétního světla (podle barvy), zvuku, pocitu a vědomí té které vlastnosti, schopnosti, moci a atd.

Pokusím se snadnou formou vás k tomu postupně dovést a pak bude jen na vás co s tím uděláte....

 

Barevná škála Mikrokosmu podle Těl a Rovin, k nim přiřazené Dimenze a SVV DNA

Zde touto ukázkou vám naznačím co budeme rozebírat a co se s tím dá dělat....

Zde jsem popsal 4. SVV DNA (světelnou vibrační vrstvu), která odpovídá společně s uvedenými rovinami 7.Dimenzi. Uvedeným rovinám v příslušných tělech odpovídají dislokace čaker.

Příklad: 3.R/DT = DR/DT = Třetí oko
            (3. rovina Duševního těla je Duševní rovina Duševního těla a zde je řídící čakrou tzv. Třetí oko)
Této rovině bude odpovídat jako hlavní Zlatá zářívá barva, jako hlavní barva, zvuková vibrace bude 262 HZ (C-tón) nebo stříbřitě světle fialová a zvukově 440 Hz ( A-tón)

Nebojte se není to až tak složité ,jak se to může jevit. Budete mít skutečný nástroj pro sebeovlivňování a sebezdokonalování, o kterém se většině lidstva ani nezdálo. Mějte strpení se mnou a vytrvalost se sebou...!!!

                                                                             ÚSPĚCH BUDE VÁŠ...

LK

Diskusní téma: Jak na to s DNA a nejen s ní ? - 2 (Světlo, barvy)

Datum: 17.01.2011

Vložil: Lilu

Titulek: Nutno očistit i "fyzickou rovinu svého těla"

Zintenzivníte a Urychlíte tím všechny procesy...již jsem to zde psala "omluva" :) ale opakování je matkou moudrosti... takže... v Půstu hledejte klíč...soucit na všech rovinách začíná u Vašeho těla a následně u těl ostatních...nelze přeskočit...

Datum: 04.01.2011

Vložil: Judita

Titulek: jak na to s DNA

Jestli tomu spravne rozumim,tek cvicime i tohle z 9SVV DNA v me BR IST ocistuj mou4SVV DNA v 5R/MET-VDR/MET,potom rozsvitit KEM a takto ocistit ostatni roviny a to:4R/CET,3R/DT,2R/IST,1R/VDT.Chapu to spravne?
Dekji,Judita

Datum: 04.01.2011

Vložil: LK pro Juditku

Titulek: Re: jak na to s DNA

Juditkoje to správně, ale zbytečně komplikovaně. Vydržte, budeme brzy zveřejňovat přímé cvičení i s pomuckou... :-)