O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Kolující maily

20.09.2012 07:01

Vážení čtenáři a čtenářky, již dlouho jsem zde nepřispíval z mnoha důvodů, ale nyní jsem musel zareagovat na stále docházející maily, které klidně mohu napsat jako spamové maily, protože nás neustále nabádají k tomu, abychom dále šířili jednotlivé obsahy těchto mailů z mnoha důvodů. Mezi důvody proč bychom to měli poslat nejméně 5-ti přátelům a více, je dosažení štěstí, lásky přátelství, zdraví, zázraku atd. atd.!!! Pokud to přerušíme, hrozí nám obrácenými sankcemi. Víte zamýšlel jsem se nad tím, proč to někdo dělá, co tím sleduje a když jsem na toto téma hovořil s jednou přítelkyní, bylo mi sděleno, že i jí se dostalo vysvětlení, jak na tom někdo bohatne v různých podobách , využívajíc mailových adres a především lidské touze dosáhnout štěstí, zdraví, lásky, přátelství atd. jak už jsem psal výše. Je zde zneužíván tento model k dosažení nízkých cílů. Sám váhám, zda obdržený mail poslat dál nebo ne. Přeji svým blízkým a známým vše o čem jsem psal, ale to přece mohu poslat mentální poštou se zabarvením svych nejlepších emocí (světlem a láskou). Jestli ta osoba, které to posílám takovou to formou příjme mé poselství Světla a Lásky, je to můj přítel či přítelkyně, protože je na mne naladěna, stejně jako já cítím, když na mne ten či onen myslí. Tomu se říká duchovní telepatie a je to předáváno sympatickou paskou, která se mezi námi vytvořila v čase a v prostoru ať už v tomto životě nebo nad Věky. Takže milý přátelé, pokud obdržíte nějaký podobný mail, pošlete ho především mentálně všem, které máte rádi a přejete jim VŠE DOBRÉ!!! Nemusíte se bát žádného trestu  ve formách, jak jsou naznačovány v těchto manipulačních a citově vyděračských mailech...!!! Tichá vzpomínka je neokázalou formou vyjádřené něhy k těm, které opravdu milujeme a nebo máme rádi. Žíjme v neustálé přítomnosti, při plném Vědomí toho, že jsme ve spojení s těmi, které máme rádi  v Praze, Bratislavě, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Brně , Říčanech .....atd. nebo třeba i s těmi co odešli a jsou v mentálně astrální sféře této planety a nebo jiných prostorách mentální sféry naší Galaxie. Připomínám si je každý den a posílám jim myšlenky lásky a i smutku, že tu již mezi námi nejsou, prostě že mi třeba chybí..... K tomu nepotřebuji žádný mail a když přece jen, tak je to osobní, ze mne co napíši......!!! 

 

Zamyšlení

 

Subject: Nejhezčí e-mail

Ten nejhezčí kolující dopis na světě, nad kterým bychom se měli opravdu zamyslet! Na tomto příběhu je opravdu něco pravdivého.

Pro informaci: trvá to jen dvě minutky si ho přečíst. Obětuj ten čas!!!

Můj nejlepší přítel otevřel šuplík od komody své manželky a vyňal v hedvábném papíru zabalený balíček. Nebyl to jen tak obyčejný balíček, bylo v něm krásné dámské spodní prádlo. On ten balíček rozbalil a zadíval se na to hedvábí a ty jemné krajky: "To jsem jí koupil, když jsme byli spolu poprvé v New Yorku. To mohlo být asi tak před 8 nebo 9 roky. Nikdy si to neoblékla. Chtěla si to obléci při zvláštní příležitosti. A teď, myslím, že je ten pravý okamžik". Přiblížil se k posteli a položil to hedvábné prádélko k jiným věcem, které byly připraveny pro pohřební službu. Jeho žena totiž zemřela. Pak se ke mě obrátil a řekl: "Neukládej nikdy nic na zvláštní okamžik. Každý den, který žiješ je zvláštní okamžik." A já stále dodnes myslím na jeho slova ........ta změnila můj život. Dnes čtu více a uklízím méně. Sednu si na balkon, kochám se přírodou a ignoruji plevel, který se rozrůstá mezi mými květinami. Trávím více času s rodinou, s mými přáteli a méně v práci. Pochopil jsem, že život je sbírka zkušeností, kterých si máme vážit. Od teď si už nic neschovávám na později. Denně používám své křišťálové sklínky. Když se mi chce, tak si obléknu mou novou koženou bundu i když jdu jen přes ulici do sámošky. I můj nejdražší parfém použiji, když se mi zachce. Slova jako např. "jednou" nebo "při příležitosti" už v mém slovníku neexistují. Když to stojí za to, tak chci dělat, slyšet i vědět vše hned. Nejsem si jistý, co by žena mého přítele udělala, kdyby věděla, že už zítra nebude. "Zítra", které každý z nás bere na lehkou váhu. Myslím, že by určitě ještě zavolala své rodinné příslušníky a své blízké přátele. Třeba by i zavolala pár lidí, s kterými by urovnala pár nedorozumění a nebo by se i pár lidem omluvila za věci, které byly nevyjasněné. Odpustila by možná vše, čím jí kdo ublížil. Ta myšlenka, že by třeba ještě šla do čínské restaurace /její zamilovaná kuchyně/ se mi líbí.

To jsou ty nevyřízené maličkosti, které by mě rušily, kdybych věděl, že mé dny jsou počítané. Na nervy by mi také šlo, že vím, že se už nemohu sejít s přáteli, které jsem chtěl jednoho "vhodného" dne navštívit. Na nervy by mi také šlo, že vím, že již nenapíši dopisy, které jsem chtěl jednoho "vhodného" dne napsat. Že jsem svým milým dost často neříkal, že je miluji. Teď nepropasu, neodložím a neuložím nic, co mi dělá radost a co přináší smích do mého života. Stále si říkám, že každý den je zvláštní. Každý den, každá minuta, každá vteřina je zvláštní.

Dostaneš-li tento dopis, znamená to, že existuje někdo, kdo ti přeje něco dobrého. Jsi-li ale tak zaneprázdněn, že nemáš pár minut času přečíst a poslat toto poselství dále, protože "za chvíli, zítra, za týden ....." je také dost času, možná už to nikdy neuděláš. Tato Tantra přichází ze severní Indie. Udělej si trochu času na přečtení a zamyšlení. Je to Tantra, která přináší štěstí. Obíhá již dlouho kolem světa. Nenech si toto poselství jen pro sebe.

 

Prosím nic neposílejte, dal jsem to zde jen pro ilustraci...................!!!!

Tantra by měla byt poslána do 96 hodin dále. Dávej pozor, co se ti dalších pár dní přihodí.I když nejsi pověrčivý, uvidíš sám. Pošli tuto zprávu nejméně: na 1 osobu: Tvůj život se zlepší.. na 2-4 osoby: Tvůj život se zlepší viditelně... na 5-9 lidi: Tvůj život se zlepší i tvé cíle.... na 10-14 lidi: Obdržíš nejméně pět překvapení, během pár týdnů na 15- více: Tvůj život se drasticky změní a vše o čem jsi kdysi snil nabere podobu.

Pošleš-li tento mail 9 (ale musí to být přesně 9 !!!) lidem, rozsvítí se na tvé obrazovce malé video.

 

Se Světlem a Láskou k našim a svým přátelům zde na Rahuntě

LK