O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Luděk Krátký: Odhalí datum 28. 6. 2011 naši minulost?

22.06.2011 11:02

Tento článek nepřebíráme, abychom burcovali na poplach s konkrétními daty jako jiné weby, ale jako zajímavost a podnět k zamyšlení. Mimoto, negativní vize často slouží hlavně jako varování před určitou pravděpodobností nějaké události, kteroužto pravděpodobnost však svým vývojem i činy můžeme minimalizovat, nebo alespoň pozměnit scénář ... :-)

PN

 

Luděk Krátký: Odhalí datum 28. 6. 2011 naši minulost?

Známý lidový léčitel Jindřich Paseka ze Svratouchu, který už bohužel není mezi námi, prohlásil kdysi při svých vizích: „…jednou a nebude to trvat dlouho, český národ pochopí, že to, kterým směrem se vyvíjí, není pro společnost dobré.“

 

Takových upozornění vydal léčitel hned několik. “Až jednou přírodní síly pohnou zemskou masou, tak teprve tehdy se Češi postaví vedle sebe jako jedna velká rodina. Začnou řešit daný problém jednotně…,“ a namaloval při těchto slovech plánek míst, kde se „cosi“ odehraje…

 

Nejde o přesnou citaci slov Jindřicha Paseky, ale takto mi to přišlo při jedné z návštěv Romana Zahrádky z časopisu VE HVĚZDÁCH, který se s lidovým léčitelem osobně znal. Povídali jsme si o možném projevení sil přírody a on mi sdělil, že mám totožnou vizi s panem Pasekou.

 

Tolik tedy na úvod a zde je poodhalení toho, co se má odehrát… Už toho bylo dost a poctivost a morálka je pro nás vrchol pyramidy, na který se jen díváme a ne a ne se k němu alespoň přiblížit.

 

Nastane tedy čas, kdy Mars (oheň) se projeví v plné síle. Už nebude dělat kompromisy a začne pracovat na hmotné úrovni. Tím, jak bude hýbat zemskou osou, stane se, že tlak bude posunovat Zemí, ale i zeminou ve větším měřítku. Sesuvy půdy budou tak markantní a zničující, že odhalí vodní prameny a vodu, která se hromadila v podzemí.

 

Voda se k nám tedy přivalí nejen v podobě silných přívalových dešťů, ale i zespoda. To, co s sebou bude brát, bude nenahraditelné… Dalším projevem Marsu bude Sluneční vítr, který nám nepřidá na nervové soustavě, spíš naopak. Bude mít také zničující vliv na elektřinu, mobilní sítě, internet a elektrické spotřebiče. Jistě si život bez nich nedovedete představit.

 

Tím ale nechci nikoho strašit, ani přivolávat katastrofy… Budu doufat, že se v této vizi mýlím, vždyť jsem jen člověk. Schválně však nepopisuji, kde se tohle vše odehraje, abych nešířil případnou paniku. Vězte ale, že teprve tehdy, kdy Čechům hrozí nějaká ztráta či útlak, tak teprve tehdy jsou schopni učinit něco naprosto výjimečného.

 

Český národ je požehnán a povolán probudit lidstvo z netečnosti, vzkřísit lidského ducha a pozdvihnout ho na vyšší úroveň. Je však zapotřebí takových ztrát!? Není toho třeba… Nikde na světě není tolik hradů a zámků. Jižní Čechy mají unikát v Jakubu Krčínovi a jeho revolučním systému vybudovaných rybníků, Morava má zase poklad pod nohama v podobě úrodné půdy, na Šumavě, kterou J. Váchal vyjádřil neocenitelným způsobem jak slovem, tak i fotografiemi, zjihne nejedno studené srdce.

 

Nikde na světě nemohou ukazovat své hlavní město jako Matku měst, kde je Pražský hrad největším hradním komplexem na světě… Mohl bych zde psát o Čechách a jejich božské kráse donekonečna. Jsme ale dostatečně hrdí na to, že jsme Češi!? Vážíme si toho, co nám naše vlast poskytuje!? Jakým způsobem o ní pečujeme!?

 

Upozorním ale na datum 28. 6. 2011. S výše uvedenými sesuvy se odkryjí netušená místa a s tím i odhalená minulost. Spisovatel Ludvík Souček napsal knihu Tušení Světla, která nikdy nebyla vydána, protože v ní popisoval přesné události věcí budoucích… Kniha se ztratila při jeho neobjasněném úmrtí v roce 1978!

 

Na závěr chci proto upozornit – v tento čas nikam daleko necestujte, jak po Zemi, tak i ve vzduchu. Omezte využívání elektřiny a sítí mobilních operátorů na minimum. Mějte při sobě dostatek pitné vody a nějaký zdroj ohně – sirky nebo zapalovač. Nikdy nevíte, kdy se vám to bude hodit.
Přál bych si, aby tohle vše byla jen moje domněnka. Kdo ví… Chrám duše je v nás…

 

Luděk Krátký, kartář a mág

převzato z https://www.astrolife.cz/

 

Diskusní téma: Luděk Krátký: Odhalí datum 28. 6. 2011 naši minulost?

Datum: 30.06.2011

Vložil: hvezda

Titulek: no pekne

aha, nove paradigma: Masek + Rahunta = nenavidime se a milujeme zaroven

Datum: 02.11.2011

Vložil: Krátký Luděk

Titulek: Re: Pro všechny .....

Vážení, včetně toho, který můj článek zde na těchto stránkách zveřejnil i bez souhlasu......ale nevadí, spíše naopak!! Je s podivem, že jeden jediný článek na mém blogu solistemp.blog.cz a na Astrolife.cz se dogmaticky zde uvádí jako katastrofický scénář. Upozorňuji jen na možnosti.....však s odstupem času si všichni připomeňte a vzpomeňte co se v daný čas odehrávalo nejen u nás ale i ve světě. Poté, jistě nebudete nahlížet na tento můj článek tak jak je zde podán a ten který článek vložil na tyto stránky poněkud pozapomněl, že tento článek má samozřejmě pokračování v dalších příspěvcích včetně komentářů na solistempl.blog.cz. Je opravdu s podivem, jak jeden článek, vytržený z celistvosti může ovlivnit názor a náhled. Však děkuji za upozornění že se moje osobní příspěvky které zveřejňuji dají vykládat i jinak. S pozdravem chrám duše je v nás Krátký Luděk
p.s. jsem opravdu zvědavý zda můj příspěvek zde zůstane.......

Datum: 24.06.2011

Vložil: Mirek

Titulek: A co astrologové!?

Převážně k této situaci astrologové mlčí. Bičem skepticismu jsou vybičováni k mlčení, nebo se strachují o karieru...? Asi se není čemu divit. Astrologické kvadratury na Slunce v desátém domě od Saturna a Urana jsou více než jasné.!Opozice od Plutona jak by smet...
Nebojte se posměchu těch co nevidí, ale posměchu těch , kteří zahlédli pravdivé zrcadlení Slunečního jasu.

Datum: 22.06.2011

Vložil: jm

Titulek: ;))

jsem rad ludku, ze jste to s tou pravdepodobnosti a moznosti zmeny konecne pochopil... ;) zdravim jm

Datum: 22.06.2011

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: ;))

To jsem zveřejnil já pane JM, proto jsou tam iniciály PN.
Že by "výběr" ze stovky katastrofických scénářů které Vy a TM lidem nabízíte přispěl k něčemu pozitivnímu jsem si nevšiml. Jde také o styl předkládání, který u Vás je spíše v kategorii šíření poplašné zprávy, vyvolávání emocí. Výšplechty typu to bude jízda/tobogán, už se na to těším apod. v souvislosti s typem zpráv (ony katastrof. scénáře) nenaznačují nějakou možnost změny. Navíc to vše máte provázané na odváděné desátky svých členů, na kterých jste závislý, takže musíte vlastně burcovat, strašit, dožadovat se pozornosti, jinak byste musel snížit svůj životní standard, na který jste si již příliš navykl...
Abych Vám ale jen nekřivdil, tak podle titulků mi přijde, že za cca posledního 1/2 roku jste se poněkud zlepšil, neboť intenzita negativních titulků klesla. Hodnotím jen podle titulků, protože k textům nemám přístup a ani nechci - byla by to jen ztráta času ...
S pozdravem PN.