O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Opět začínáme - již ale poněkud volněji ...

01.08.2011 08:30

Po oddychové přestávce v červenci opět začínáme s publikováním článků. Ani v srpnu ale nebudeme již publikovat tolik článků jako dříve, soustředíme se hlavně na naši vlastní tvorbu, nebo na důležité materiály (texty, videa, hudbu) a události související se vzestupem lidstva a planety Země. Je třeba se soustředit na opravdu důležité věci a nenechat se rozptylovat ani klasickými médii a jejich chaotickými energiemi, ani rádoby senzačními zprávami a odhaleními některých alternativních webů, které jen odvádí naši energii od podstatných záležitostí ...

 

O vzestupu a transformaci se mluví již mnoho let, ale teprve v současné době skutečně dochází k zásadní fázi Vzestupu. Vše dosavadní bylo v podstatě jen přípravou na vzestup a transformaci. Měsíc srpen bude již pro část připravených lidí zřejmě velmi zásadním a zlomovým. Chystáme proto metodiky, jak těmto transformačním energiím/možnostem vyjít vstříc. Je na každého volbě, zda to co prožije, bude dobrovolné a pod kontrolou, anebo vynucené davové a v chaosu - později spolu s finálním vzestupem Země. Poslední fázi vzestupu Země již vskutku mohou poté provázet některá kataklyzmata, kterými nás již léta vydatně "zásobují" někteří zvěstovatelé špatných zpráv.

 

Pro lepší pochopení toho, čím se budeme v následujících dnech zabývat, Vám doporučujeme, přečtěte si i zpětně zprávy z cca posledního měsíce na www.anjelska.sk včetně sekce "Féva". Když si odmyslíte někdy trochu květnatou řeč/slova najdete v textech mnoho informací, o tom co se právě reálně děje v procesu Vzestupu.

Rovněž doporučujeme pro pochopení námi používané terminologie a struktury těl + vědomí naše dřívější články - práce s vědomími a také články k vzestupu .

Za redakci Pavel N.

  

 

 

Diskusní téma: Opět začínáme - již ale trochu volněji ...

Datum: 02.08.2011

Vložil: J.Šif

Titulek: Poděkování

Děkuji Vám za vaší skvělou práci! Mockrát díky! :-)

Mám jen jednu prosbu. Občas, když si někde přečtu informace o pohromách na globální úrovni a kataklyzmatech, tak na mne padne pocit strachu a to mě mrzí, protože nechci aby má mysl vytvářela různé katastrofické scénáře.
Proto se chci zeptat jestli lze katastrofám zabránit a pokud ano, tak jakým způsobem?
Svět ve kterém žijeme je krásný a nezaslouží si, aby byl zničen spolu s lidmi. Ušli jsme všichni pořádný kus cesty a byla by škoda, kdyby na konci měla být nějaká globální katastrofa. To mi nedává smysl..........
Pokud jsem si to špatně vyložil, tak se vám všem omlouvám.
Jestli někdo z vás (redaktorů či čtenářů) ví něco, co by pomohlo, byl bych za to vděčný.

Děkuji vám a ať se všem daří! :-)

Datum: 02.08.2011

Vložil: LK pro Jirku Š.

Titulek: Re: Poděkování

Jirko určitě budeme v následujích dnech psát o tom co nás čeká, ale především, jaké k tomu zaujmout stanovisko, jako možnost. Jistě nebudeme nikomu vnucovat náš pohled a naše cvičení, ale určitě nebudeme předkládat již desetkrát či více opsané... Takže buď v klidu a ber to jako mystérium Proměny. Z krásné housenky je ještě krásnější motýl, po určitém přerodu.My se nyní chystáme na přerod... Vše je dobré...!!!

Datum: 02.08.2011

Vložil: J.Šif

Titulek: Re: Re: Poděkování

Ahoj Luďku,

děkuji Ti za slova útěchy a povzbuzení do další "práce"!

Chtěl bych napsat něco rozumného, ale neumím to a ani mi to nepřísluší. Proto moc rád naslouchám zkušenějším a moudřejším a učím se od nich.

Je zvláštní, že strach jako takový před cca třemi týdny vymizel a na nadcházející změny se v podstatě těším. Jen občas mi to nadšení pokazí nějaké informace o něčem špatném (přesun polů, potopa či zemětřesení). Bohužel, nedokážu však zatím vyselektovat tyto sdělení jestli by mohli být pravdivé či nikoliv.

Ještě jednou Ti Luďku mockrát děkuji! :-)