O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Otevřeně o Vzestupu vědomí, Pasem k Vzestupu je láska

26.11.2012 20:30

Rahunta: Přinášíme dle nás nejzajímavější část textu z článku k Vzestupu na https://inner-light.ning.com/profiles/blogs/otev-en-o-vzestupu-v-dom-i-st

 
 

Otevřeně o VZESTUPU VĚDOMÍ  Archanděl Michael (AAM).

...

SB: Lidé si pořád představují, co se stane při Vzestupu. Jednou oblastí diskuse je: když se 22. prosince probudím, budu pořád ve stejném bytě? Za sebe můžu říct, že doufám, že dostanu nový kvartýr (:-)))! Ale vážně, takže, probudím se ve stejném bytě, ve stejném domě? Jak to bude vypadat? Co se změní? Co zůstane stejné?


AAM: Ty se změníš. Tvé vnímání bude změněno. Tvé srdce a tvá schopnost vidět a vnímat bude změněna. Tvá schopnost konečně přijmout sám sebe jako plného spolutvůrce a tvůrce bude změněna.

Není to tak, že se posune Země, nebo tvůj byt či dům, jak ho znáš, ale posune se okamžitě tvé vnímání. Jakmile se probudíš, jdi ven! Budeš vnímat, jak je Gaia světlá a jasná a zářivá a rozsáhlá, nad to vše, co můžeš vnímat teď.

Co se stane? Ano, dostaneš nový kvartýr, drahé srdce. A důvodem je, že se rozhlédneš a řekneš si: „To není to, co si volím. To není to, jak chci žít.“ A s použitím hravých kreativních kódů začneš okamžitě spojovat subatomickou energii, molekulární kódy, do něčeho, co ti bude zcela vyhovovat.

Pátá realita je daleko flexibilnější. Ty chápeš třetí dimenzi jako velmi fixní, a taková i je, protože se zpevnila z důvodu chybných názorů. Ale není to tak všude. A tak si možná pro sebe 23. prosince stvoříš Taj Mahal, pak si řekneš: „Je to moc daleko. Jsem tu opuštěný.“, a přeorganizuješ molekuly do domku v Cotswolds. A bude to ve fyzičnu.

V jednotě s tvými bratry, tvými hvězdnými bratry a sestrami, lidstvem, budete tvořit komunity, nejen stavby, protože to je podružné. Ale ještě podotýkám, že stavby, které budou takto vytvořeny, jsou neuvěřitelně daleko krásnější než pozemské stavby, které máte teď. Ano, jsou tu již nějaké příklady pětidimenzionální architektury, města světla jsou již na vaší planetě. Ale všeobecně je to velmi obyčejné.

Nesnažíme se vytvořit situaci, abychom řekli, že se probudíte a budete si myslet, že máte psychózu, halucinace, nebo že jste přišli o všechno, o co jste kdy stáli. Ne, tak to není. Ale probudíte se s plným vědomím, že je nový den.

Je to naplněno požehnáním. Je to radostné. Vy, kteří ukazujete cestu, máte občas pocit, a to pořádný pocit, mentálního boje, že jste chyceni mezi tím, uprostřed toho všeho. A není to imaginace! Opravdu jste. Protože vy nastavujete matrix. Vy razíte cestu. Jste doslova v různých dimenzích. A protože jste se narodili v realitě třetí dimenze, nejste na to zvyklí.

Musím říci, že si v přizpůsobování vedete znamenitě! A vaše spolutvoření – ano, pojďme si o něm chvíli promluvit. Právě teď, drazí ukazatelé cesty, je vaše spolutvoření a tvoření zaměřeno primárně na přípravu lidského kolektivu na to, co leží před ním, na posun, na Vzestup, na návrat Mateřského plánu.

Vaše tvorba spočívá v psaní, blogování, hudbě, výstavbě komunit, léčení, učení, odstraňování starých způsobů v chování, vstupování do nových paradigmat komunikace a porozumění, rozšiřování svého srdce, svého fyzického já, svého mentálního a emocionálního já, sdílení informací s druhými. Ne že informace nejsou důležité. Pravda je neuvěřitelně důležitá. Takže vaše tvorba je soustředěna zejména na pomoc při zvyšování vibrací, na pomoc kolektivu vypořádat se s novou frekvencí.

Když se na mě obrátíte a řeknete: „Michaeli, ty říkáš, že jsem v páté dimenzi a zakotvuji se v novém, a já mám pořád problémy se zdravím, placením účtů, s bydlením,“ já vám řeknu: „Ano, drahé srdce. Protože ve svých srdcích máte šlechetnost, a spíše než k fyzickým potřebám se vaše tvoření vztahuje na kolektiv, na odstraňování a propouštění a eliminování s námi – ale ve fyzické realitě – starých paradigmat.“

Za to k vám cítíme obrovskou vděčnost. A chceme, abyste věděli, jak hluboce to oceňujeme, a jak si vážíme tohoto partnerství, protože je opravdové. Toto je pravé partnerství. Když se váš syn nervově zhroutí, nebo vaše žena má infarkt, taky se nestaráte o věšení nových záclon. Děláte to, co je nutné a co pokládáte za nejdůležitější. A právě to děláte vy, ukazatelé cesty.

 
...
 
AAM: To je pravda, skutečně se všechno zlepší. Ale jednou z klíčových složek zlepšení je probuzené vědomí lidí. Nyní se Gaia významně posunula, ale i před tímto posunem voda mluvila se stromy a s pískem. Květiny mluvily s rostlinami a žábami. V přírodě, v říších Gaii, bylo daleko více harmonie, než si lidé uvědomovali.
 
Takže, bude to snadnější? Ano. Například, vy pořád mluvíte o finančních stresech. Až budete ve spolutvoření, kdy můžete tvořit a vzpomenete si, jak splétat molekuly a kódy, pak pocit nouze, potřeby, který se ve vaší realitě třetí dimenze se stal tak dominantním, což samozřejmě vyvolávalo chamtivost, snahu ovládat a nedostatek, ten bude pryč.
 
Teď je pro vás těžké si představit, že potřeby budou pryč, jak budete jíst proto, že se vám zachce, že chcete mít ten prožitek, protože jste spojeni s přírodou a jídlo je výměna, a že budete také mnohem uvědomělejší v tom, co jíst, o co se budete dělit a co si budete brát.
 
My chápeme, že všichni máte tendenci myslet v pojmech pevného fyzična, ale drahá srdce, vy máte přece rčení, a pravdivé, že nejlepší nakonec!
 
  
SB: Ano, Pane. Mám ještě pár otázek, Pane, a můžeš si vybrat, na které odpovíš, zbývají nám asi čtyři minuty.
 
První z nich je, že lidé by rádi byli uklidněni ohledně toho, co se bude dít s jejich dětmi a domácími zvířaty. Půjdou automaticky s nimi?
 
Druhá je, jak asi pozorovatel uvidí Zemi 21, prosince. Uvidí, že Země zmizela? Nebo že se roztříštila na milión kousků? Co uvidí?
 
Třetí otázka je, až přijdeme do páté dimenze, budeme mít všechny schopnosti ihned, nebo bude nějaký proces růstu, učení?
 
A poslední otázka je – přijde masa lidí do nižší páté dimenze, do první části či podúrovně páté dimenze? A bude jejich prožívání v této nižší páté dimenzi odlišné od prožívání někoho z vyšší páté dimenze?
To jsou moje otázky, Pane.
 
AAM: Nejprve k poslední otázce: Odpověď je ano. Jedná se o proces expanze, a toto bude otevření. Ale – je to otevření, nikoliv bitva Je to rozkvět, a je to radostný rozkvět.
 
Děti a domácí zvířata: Pokud nejde o zvíře, které je absolutně předurčeno být se svým pánem a zůstat ve třetí dimenzi, což je vysoce nepravděpodobné, půjde celá zvířecí říše.
 
Děti jsou nevinné a čisté, i ty, které byly zneužity a zraněny. Je tu něžnost a láska. Děti půjdou. Nemějte o ně starost.
 
SB: I s rodiči, současně?
AAM: Ano, přesně tak. Je to cvičení v lásce. A není možno rozdělit rodiny, to by lámalo srdce!
 
 
SB: A není třeba, aby matka schovávala děti do postele, nebo co ... prostě půjdou, až půjdeme my všichni, a není třeba nic dělat. Je to tak?
 
AAM Je to tak.
   
 
SB: Dobře. Co uvidíme nejprve, až přijdeme do nižší páté dimenze, budeme mít všechny schopnosti hned, nebo bude proces učení? A co uvidíme ...
 
AAM: Bude tam trochu učení, můžete si to představit jako proces přizpůsobení. Ale není to dlouhé, ani obtížné, není to tvrdé. A úroveň rozvoje, kterou okamžitě pocítíte, je tak ohromná, že budete říkat „Ještě, ještě!“
 
Bude to trvat tak asi den. No, den, asi tak jako chápete váš čas teď. Ale s tím si nedělejte starost. Ano, budete mít rozvoj schopností. Protože – nezapomeňte, co vám říkáme – každý z vás, milí posluchači, si všechny schopnosti přinesl již do tohoto života. Žádné nenecháte doma. Všechny budou aktivovány.
 
Někteří z vás budou ihned kreativní v hudbě a umění. Ostatním budete vysvětlovat kvantovou fyziku hvězd. To bude začátek. Aje tam prostor pro růst? Drahá srdce, vesmír je nekonečný, a vy též.
Stephen Cook má velmi dobré vysvětlení a obraz, jak světlo proniká Gaiu, jak se rozvíjí. Jděte v lásce a jděte v míru.
 
SB: Děkuji ti, Pane.
 

Diskusní téma: Otevřeně o Vzestupu vědomí, Pasem k Vzestupu je láska

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.