O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Poselství LINE - zástupce z Plejád - 26.10.2011

28.10.2011 14:28

 

27.10.2011 10:23

 

UŽÍVEJTE SI TENTO ČAS - TADY A TEĎ

 

Je krásný čas. Stále „spěcháte“ už, už, abyste byli Doma. Užívejte si tento čas. Už nikdy mít tuto příležitost takto nebudete. Vědomě prožívejte každý okamžik. Stále si připomínejte a ujišťujte se, že jste Tady a Teď. To je základní princip prožívání okamžiku. Je nutné ho zvládnout, protože multidimenzionálně takto budete žít. V jednom okamžiku. Bez omezení lineárním časem, prostorem a formou. Uvolněte se a jen plyňte svým Bytím. Je to velmi osvobozující, volné a jednoduché. Vše potřebné přichází k vám, není třeba Usilovat a Chtít.

 

Nezbývá mnoho vašeho času do okamžiku Planetárního vzestupu vědomí. Jste před cílem, tak si to plně uvědomte. Brána se otvírá a zanedlouho VSTOUPÍTE.

 

Do té doby ti, kteří půjdou první, nechť pustí veškeré Očekávání. Nechte ho být a NEOČEKÁVEJTE. Dejte prostor čisté a krásné Jsoucnosti bez omezení, které jí dávají vaše představy a očekávání. Otevřete svá srdce a s důvěrou se jím nechte vést do Nového zítřku, Nového vnímání a Bytí.

 

Je nás mnoho, kteří sledujeme a bdíme nad přerodem vaší Země a všeho na ní. Milovaní, vše dobře dopadne. Tentokrát se budete radovat z úspěšného završení vaší inkarnační mise.

 

Láska, Láska, Láska.

Všude je Láska.

Září a vede vás. Nese vás. Ukazuje vám cestu. Konejší vás. Podporuje a opatruje vás.

Vy jste Láska. Láska je vámi.

 

S Láskou do příštího poselství

LINE – zástupce z Plejád


Více zde: https://www.cestakmedusi.cz/news/poselstvi-line-zastupce-z-plejad-26-20-2011/

Diskusní téma: Poselství LINE - zástupce z Plejád - 26.10.2011

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.