O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Poselství LINE - zástupce z Plejád - 6.10.2011

17.10.2011 17:44

Dostali jsme od Jirky Š. tip na jeden channeling, který tímto zveřejňujeme, protože jde o jeden z možných scénařů, jak vše bude probíhat ...

PN

 

Chystejte se na cestu

 

Drazí přátelé,

Jsme stále s vámi. Jdete po úžasné cestě, plné objevů a krásy. Jste Láska a jdete do náruče Lásky. Vracíte se DOMŮ. Provázíme vás na této cestě a jsem tomu velmi rád/a (LINE není muž ani žena. Tam odkud přichází neexistuje takové rozlišování. pozn.Riama).

 

Už jen pár okamžiků vás všechny dělí od toho úžasného kvantového skoku. Usnete a vzbudíte se DOMA, není to nádhera? O vše je postaráno. Nemusíte vůbec nic řešit. Jen zůstat ve svém středu a prociťovat Lásku v její nejryzejší podobě. Tím, že jste napojení na srdce Matky Země a pevně ukotvení v Zemském jádru,  pocítíte to stejné, co srdce Matky Země a naopak. Tato Láska pak Zemi a vás vynese do vibrací 5D – do Nové Země.

 

Stane se to opravdu brzy. Časoprostorová brána se otevře půlnocí 29.10.2011. To nastanou první "pohyby". Země se začne uvolňovat z místa, na kterém stanula po mnoho věků. Vlastní přesun započne 11.11.2011 půlnocí. Zastaví se pozemský čas, lidé tím pádem budou spát a spát. Probuzení nastane pro většinu lidí v Nové zemi. Někteří se ale znovu probudí do 3D reality a to aniž by postřehli, že se něco změnilo. Jen někteří lidé prostě budou pryč... Chybět zde ale nebudou. Bude to jakoby si je ti, co zůstanou, nepamatovali nebo jen mlhavě a vzdáleně.

 

A kde se chcete probudit vy? Je čas se rozhodnout.

 

Šťastné probuzení čeká všechny, kteří se vzbudí na Nové zemi, v Novém čase a v Lásce. Přejdou ve snu, který si mohou pamatovat i po probuzení. V 5D mohou všichni Vědět a také VÍ. Vše proběhne hladce a jemně. Pracovali jste usilovně a tak je vše připravené. My jsme tu, abychom pomohli a pomáhali ještě snazšímu přesunu do láskyplné dimenze. Také zajiš´tujeme případnou ochranu. Záleží nám na vás a na tom, abyste byli šťastní a spokojení v Nové zemi. Je nás mnoho a brzy se budeme moci vidět. Někteří nás uvidí už opravdu velmi brzy. Bude to radostné setkání, protože srdcem jsme všichni naladění na silné vibrace Lásky.

 

Je třeba, aby se všichni začali chystat na cestu – dořešit poslední drobnosti, „uklidit poslední drobky“, aby zde po vás zůstal čistý stůl. Zbývá málo a tak pokud už máte „uklizeno“, užívejte si ještě život zde. Berte to jak jedinečnou příležitost ochutnat neochutnané, vyzkoušet nevyzkoušené, poznat nepoznané. To vše v Lásce.

 

Drazí přátelé, jsme s vámi a radujeme se jako vy, že dílo se podařilo.

 

Do dalšího poselství – LINE, zástupce z Plejád

 

Pro www.cestakmedusi.cz  přijala poselství Majka Riama Rob. Tento článek může být dále šířen a kopírován v nezkrácené a neupravené podobě a pouze pro nekomerční účely, pokud bude připojena celá tato poznámka i se všemi aktivními odkazy. Děkuji za pochopení.

 

 

Diskusní téma: Poselství LINE - zástupce z Plejád - 6.10.2011

Datum: 18.10.2011

Vložil: Aja

Titulek: chystejte se na cestu

Moc vás všeschny zdravím, jen chce říct Já už mám zbaleno....Celý život jsem se za něčím honila a zapomínala dělat to co jsem měla ráda.Nedávno došlo ke zlomu ani nevím jak.Jednoho dne jsem řekla dost,takhle žít nechci.Začala jsem malovat intuitativní energetické obrazy , poslouchat hudbu, hrát na šananský buben, no postě vše co mě těší.Odešla jsem z práce a teď i uklízím doma i duši a už se moc těším až to příjde.cítím posvátný klid v duši a harmonii, vím že je vše v pořádku.Článek mě moc potěšil vím, že něco příjde a pokud je to o čem zde píšete tak se jen budu opakovat moc se těším a už mám zbaleno.krásný den všem.Aja

Datum: 18.10.2011

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: chystejte se na cestu

Žít život, ale přitom na ničem nelpět a být připraven kdykoliv odejít není vůbec jednoduché. Takže jestliže jste takto již připravena, tak je to perfektní ... :-)