O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Poselství od Ariů 22.11.11

05.12.2011 22:14

Téma:

Jaké úkoly nás čekají do zimního slunovratu 2011
Jak naložit – využít přicházející energie.

Tento soubor poselství ještě není kompletní, ale vzhledem k závažnosti a aktuálnosti tématu zveřejňuji i jen ta 3 poselství, která mám k dispozici. Až ostatní účastnice meditace zašlou své díly poselství ještě článek doplním.


Naši milovaní,

doba, kterou teď máte před sebou nese několik hlavních bodů. Začíná skutečné období vašeho tvoření. Energie , které na  Zemi přišly a které ještě přicházejí naplňují váš tvůrčí potenciál.


Tedy za 1. Uvědomte si, že vše staré, co již neslouží vašemu vývoji, nemusíte již vláčet za sebou, ale jednoduše to přijmout, poděkovat za veškeré bohaté zkušenosti, naplnit láskou a nechat to být. Ať se to samo ve světla rozpustí. Takže ještě jednou – co nechci dále nést do světelné fáze.
2. co naopak chci si v sobě uvědomit.
Své láskyplné energie, které mají chuť tvořit ze sebe další. To jsou mí pomocníci na cestě tvoření.
3. uvědomit si svůj tvůrčí záměr.
Co a jak chci žít. A kde, v jaké společnosti. Vaše slova vyřčená v srdci mají obrovskou tvořivou sílu. Někteří z vás si již vytvořili svou vizi – nezapomeňte na ni – připomínejte si ji. Vytvářejte si vizi společnosti, v níž byste chtěli žít, vaše srdce vás povede.
4. najděte si oblast ze své vize a zpočátku začněte žít, jakoby to už bylo realitou. Ne, že se to teprve děje. Už to je. A v této energii, že už se to stalo, VYDRŽTE. Ta část vaší vize, již jste žili bude realitou. Svou vírou srdce jste vizi zhmotnili. Až se pak přesvědčíte na tomto kousku zhmotnělé reality, pusťte se do většího sousta.
A to je vše, drazí. Vaše opravdová tvůrčí éra je před vámi. V této době jsou právě tyto energie, které vás do zimního slunovratu 2011provázejí


S láskou Vaši Ariové


P.S. Pokud vás trápí strachy, odevzdejte je andělu smrti, či Saint Germainovi.


Zimní slunovrat není až tak magické datum jak čekáte. Podobných významných dat – dnů, okamžiků, či předělů zažijete do zimního slunovratu ještě několik. koncem listopadu přijdou důležité energie propojující duchovně jdoucí lidi na planetě. Můžete vnímat energii jednoty, sjednocení, lásky a pokory k božímu plánu. V těchto okamžicích vás čeká velký posun ve vnímání Já – Ty – Celek.
Dávejte si pozor na své „zákazy překročit další vibrační úroveň“, jdete v této době velmi rychle a tím se můžete často dostat do další vibrační úrovně.
Snažíme se ( my všechny bytosti světla), aby velký říval jednotlivých energií byl pro vás, jako pro lidi co nejharmoničtější, ale je nutná i vaše vědomá účast na přijímání těchto energií. Je jedno kdy i jak, jistě každý najdete svůj ideální způsob.
Druhý předěl bude kolem 12.12. Přijdou energie, které přinesou světlo do všech zákoutí vašeho bytí. Jiskřivé silné světlo. Můžete to využít s radostí objevování vlastních zákoutí, nebo po staru jako předvánoční úklid. V tom tkví rozvoj vaší tvořivosti a tvořivého přístupu. Je třeba se hlavně otevřít těmto energiím a s dětskou otevřeností sledovat ten nádherný ohňostrouj. Vnímat ten zázrak stvoření a veškerá „neuklizená zákoutí“ pozbydou smyslu a tedy i existence. Projdou a zmizí. Samozřejmě to znamená, že na nich nesmíte lpět a bránit se je propustit, ale to již dávno víte.
Slavnost přichází s novým světlem, svítáním do tmy, novou energií, jasem i silou slunce. Propojte se s ním, vezměte celý svět do svého srdce a vyražte za Sluncem. Je to opravdu nový začátek, se srdcem naplněným láskouse vydáte na cestu.
Milujeme Vás a jsme stále s vámi Ariové



To, co je pro Vás zcela nejdůležitější, je dále zpracovávat energie poslední energetické brány 11-11-11. K tomu také slouží i další přicházející energie. Každá z těchto přicházejících energií nese jinou kvalitu podpory a otevírání nových kódů Vědomí a nového způsobu žití na Planetě.
Všichni jste si vypracovali určité vize podoby  jak Vašich osobních životů, tak i vize podoby života na Planetě. V tomto období do zimního Slunovratu se zaměřte na práci s těmito vizemi. Udržujte a posilujte je ve svých Srdcích. Energie, které budou přicházet Vám budou pomáhat je naplňovat správnou vibrací okamžiku.
Vším tím si vytváříte silné a kvalitní energie pro přestup do dalšího roku, roku, kdy se řada skutečností naplní, mnohé ledy prasknou a ve své roztříštěnosti umožní své lepší, snazší tání.

Rádi bychom také ještě připomenuli, dejte pozor na dny přílivu silných energií. Řada lidí na to bohužel zapomíná, nevzpomenou si, když jim není dobře na pravou příčinu a neumožní si tak plnohodnotné a harmoničtější přijetí. Vždy, když se necítíte dobře, ptejte se zda není příčina v přílivu silných kosmických energií. A v tom případě pak upravte své chování a jednání, uvolněte se  a propusťte přebytek energií k Matce Zemi, kde je ukotvěte.

 

Převzato z : https://www.transformace.info

 

Diskusní téma: Poselství od Ariů 22.11.11

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.