O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Sedm dní pro návrat Ducha

13.10.2010 13:54

Vážení čtenáři a čtenářky, s ohledem na situaci, ve které se lidstvo nachází a nejen lidstvo, bylo přikročeno k jednomu opatření ze strany vyšších řídících a rozhodovacích sil v tomto Vesmíru v rovinách, ve kterých funguje naše Mysl a duševní tělo. Toto opatření jsou vedena v zájmu všech bytostí toužících po rovné možnosti osvobození z nevědomosti a pobytu ve 3D, kde mohou být ovlivňováni jinými entitami různého charakteru a především těmi, co byli Tvůrci Mysli.

 

Dnešního dne to je 13.10.2010,bylo provedeno v době od 11,30 do 11,40 následovné:

1.      Ve všech úrovních a frekvencích SKM (sekce konkrétních myšlenek) MS (mentální sféry) byla provedena očista pomocí FOP (fialový očistný plamen)

2.      Ve všech úrovních a frekvencích SKM (sekce konkrétních myšlenek) MS (mentální sféry) byla provedena očista a narovnání pokřivenosti pomocí KMŠP (Kristův modrý a šarlatový plamen)

3.      Ve všech úrovních a frekvencích SKM (sekce konkrétních myšlenek) MS (mentální sféry) byla provedena očista, prosvícení a prozáření pomocí SaL (Světla a Lásky)

4.      Ve všech úrovních a frekvencích SKM (sekce konkrétních myšlenek) MS (mentální sféry) bylo provedeno odejmutí moci nad lidskými vozítky ze strany cizích entit

5.      Ve všech úrovních a frekvencích SKM (sekce konkrétních myšlenek) MS (mentální sféry) byla znovu dána moc nad svými lidskými vozítky původním inkarnovaným duchům, kteří mají od 12,00 hodin dne 13.10.2010 do  12,00 hodin 21.10.2010 možnost převzít plnou moc a odpovědnost za svá vozítka a již nedopustit jejich převzetí jinými entitami.

Toto bylo provedeno jako akt pomoci trpícímu Lidstvu a všem bytostem, které jsou ovládány jinými entitami, které jim brání k postupu na vývojovém žebříčku. Zároveň je toto návodem pro ty co dokážou tento postup sami provést pro sebe a své bližní. Těmto bude vše připočteno, jako záslužný čin v službě Lidstvu.

Přijal a sepsal: LK

 

Poznámka k textu: co je KMŠP (Kristův modrý a šarlatový plamen)?

Kristův Modrý plamen – tento plamen je plamen Čistoty (zde myšlenek a činů)

Kristův Šarlatový plamen – tento plamen je plamenem Vznešenosti (zde myšlenek a činů)

Jinak toto jsou barvy Krista a velice je miluje.

Diskusní téma: Sedm dní pro návrat Ducha

Datum: 13.10.2010

Vložil: Corascendea

Titulek: 13.10.10

Ako viete nase pisanie prebieha paralelne s tym ze pouzivame roznu terminologiu, no zhodujeme sa v podstate. Dnes naozaj bol radostny den, dokonca v case ktory ste stanovili. V mojej terminologii Subjektivny Boh sa stal uplnym a nadobudol vsetky svoje schopnosti na vykonavanie svojej funkcie. Sucasne, posledny Sud sa zacal. Novy poriadok je na ceste v ktorom nebude miesta pre zlo ktore panovalo doposial a tym sa aj casom ukonci ludske utrpenie. Ti co su hodni nasledovat svetlo Krista budu vyslobodeni.

Datum: 13.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: 13.10.10

Ano plně s vámi souhlasím, naše podstata je shodná v tom co dostáváme a přinášíme a to je dobré.... :-)

Datum: 13.10.2010

Vložil: Judita Burianova

Titulek: Sedm dni pro navrat Ducha

Nechci rici primo o navod jak pracovat s KMSP(Kristovim Modrym a Sarlatovym plamenem).Myslim si ,ze je treba presne vyjadrit formule,je to prilis vazna zelezitost spravne pouzit kazde slovo, presne tak jak jste nas to naucil s TPB(Trojedinym Plamenem Bozstvi)Mne by to velmi pomohlo a byla bych radaDekuji Judita

Datum: 13.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Sedm dni pro navrat Ducha

Pokusím se zpracovat návod jak to provádět a zítro to snad zveřejním :-)