O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Strukturování vody a její impregnace

12.05.2011 08:40

Vážení čtenáři a čtenářky, předkládám vám krátké video, které je především o vloženém zvuku, ikdyž jsem v několika snímcích složil krátký příběh na zamyšlenou, ale to je opravdu "jen" pro zvídavé.... (úsměv). Pomocí tohoto videa, můžete si "oživit" vodu nejen ve sklenici vody, karafě, sudu vody pro zalévání zahrady, ale také přímo nebo zprostředkovaně ve svém těle. Oživená voda naplněná světlem lásky, kterou vložíte z Moře Světla a Lásky do vody, kterou chcete strukturovat = oživit = harmonizovat = aktivovat její schopnost jímat informace, je vodou, která žije a pomáhá vám splnit svůj úkol zde na Zemi i jinde ve vesmíru, až příjde čas....!!!

 

Zde je odkaz na video: https://www.youtube.com/watch?v=i7Xx43NwB7g

 

 

Jak provádět impregnaci a čím?

Nejprve spustíme strukturovací zvuk buď přes stereo sluchátka (malé nádobky typu sklenice, karafa), která vložíme na nádobku s vodou. Minimální doba strukturování = působení zvuku je podle velikosti objemu vody :

a) sklenice, karafa - 2,5 až 3 minuty

 

Zde použijeme reproduktory nebo reprobedny směrované na objekt působení (intenzita podle možností a s ohledem na  okolí)

 

 

b) 50-ti litrový sud cca 10-12 minut

c) přímo v těle 6-8 minut

Video je dlouhé cca 7,5 minuty, takže na tělo stačí jeden cyklus a na 50-ti litrový sud dva cykly. U menších nádobek s vodou se vyplatí i celý cyklus strukturování, pokud máte dostatek času.

 

Impregnace vody:

a) dalšími zvuky (budeme vás postupně s tímto seznamovat)

b) světlem

c) vloženými přáními = myšlenky, formule atd.

d) vloženými ctnostmi

e) nápisy (viz profesor Emoto)

 

Jak provádět impregnaci vody?
Příklady:

a)

"Milá vodo, vkládám do tebe Kristovo modré světlo, jako symbol čistoty, která po vypití se cestou vody v mém Mikrokosmu přenese do všech jeho úrovní, rovin, sfér a těl . Staniž se ve Jménu Otce, Syna i Ducha Svatého ihned!" Děkuji ti vodičko za tuto tvou pomoc a službu!"

b)

"Milá vodo, vkládám do tebe přání dokonalého zdraví a vitality, která po vypití se cestou vody v mém Mikrokosmu přenese do všech jeho úrovní, rovin, sfér a těl . Staniž se ve Jménu Otce, Syna i Ducha Svatého ihned!" Děkuji ti vodičko za tuto tvou pomoc a službu!"

c)

"Milá vodo, vkládám do tebe Lásku a štěstí v podobě nalepeného nápisu na sklenici ve které jsi.Štěstí a Láska se po vypití se cestou vody v mém Mikrokosmu přenese do všech jeho úrovní, rovin, sfér a těl . Staniž se ve Jménu Otce, Syna i Ducha Svatého ihned!" Děkuji ti vodičko za tuto tvou pomoc a službu!"

d) ztotožníme se ve Vědomí s požadovanou ctností nebo schopností (například manifestační stav víry)

"Milá vodo, spojuji se s tvým vědomím a přenáším do něj schopnost manifestačního stavu víry,  která po vypití se cestou vody v mém Mikrokosmu přenese do všech jeho úrovní, rovin, sfér a těl . Staniž se ve Jménu Otce, Syna i Ducha Svatého ihned!" Děkuji ti vodičko za tuto tvou pomoc a službu!"

atd........ atd....

 

 

Poznámka:

Čím více budete pracovat se strukturovanou vodou a provádět s ní Eucharistie , tím snadněji budete schopni pracovat přímo s vlastní vodou v těle. Dostanete tím obrovský nástroj k vlastnímu zdokonalení a zdraví...

V dalším článku (příští týden, to je 16.5 - 20.5.2011), si povíme něco o tzv. virtuálním koloidním stříbře a zlatu, budete mile překvapení, jak vám ušetříme penízky.... :-)

LK

Diskusní téma: Strukturování vody a její impregnace

Datum: 26.07.2013

Vložil: austro

Titulek: Paměť vody

Dávám k nahlednutí velmi zajímavý pokus s vodou, kdy na ní bylo celý měsíc působeno. Zde jsou kompletní výsledky, jak se voda změnila
https://sites.google.com/site/pametvody/