O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Vyhodnocení ankety, prázdniny naše/Vaše ...

01.07.2011 14:15

K anketě

K dnešnímu dni uzavíráme stávající anketu s těmito výsledky - viz obrázek. Cílem naší ankety (k anketě viz text zde) bylo zjistit zda máte vůbec zájem, abychom pokračovali v praktických cvičeních a metodikách. Největší část z hlasujících má zájem o to, abychom pokračovali, proto budeme po přestávce pokračovat !

Na velkou celkovou aktivitu Vás návštěvníků to však nevypadá, neboť hlasování v anketě se zůčastnila jen cca 1/4 denních návštěvníků našeho webu. Jestliže 3/4 návštěvníků webu činí zatěžko provést jedno kliknutí v anketě, pak se už nedivíme minimální aktivitě v diskusi ke cvičením.

Pro ty, pro které jsou naše metodiky stále "čínština" (přestože jsme mnohokrát vyzývali, abyste se ptali co Vám není jasné), lze doporučit kurzy čínštiny třeba zde Letní jazykové kurzy čínštiny . Třeba poté budete vědět co skutečně je čínština a co ne ... :-))

Děkujeme i dvěma upřímným hlasům, které to co zveřejňujeme nezajímá. Těch, které to nezajímá, resp. je přímo rozčiluje, to co jsme již zveřejnili nebo odhalili, je však nepochybně více. Napovídá tomu především množství a různorodost ataků z několika zdrojů, přičemž některé jsou "velmi sofistikované". Nejde zdaleka jen o nás, ale o velkou část pracovníku světla, kteří jsou neustále všemožně atakováni. Není to tak dlouho, co byl takto poslán předčasně na druhou stranu i avatar Sai Baba. Vy, kteří si stále nedáte pokoj, vězte, že i strana světla se umí účinně bránit a nebude se nechávat donekonečna otloukat !

 

 

Prázdninové volno

V následujících 14 dnech (možná ale až měsíc) si bereme volno a nebude zveřejňovat nové články. Pouze, když bude něco opravdu důležitého, tak se k tomu vyjáříme, nebo na to upozorníme. Jsme také jen normální lidé a potřebujeme odpočinek a odreagování od neustálé práce s počítačem.

Chceme také přehodnit své další plány a záměry, nejen co se týče webu Rahunta. Inspirací nám možná při tom bude i toto krásné video, na které jsme byli upozorněni. V hlavní a jedinné roli tohoto videa je osobně pan Jiří Mašek, tedy šéfredaktor webu www.osud.cz . Když vidíte příklad takovéhoto úspěšného člověka, je nutno smeknout klobouk a říci "Komu čest, tomu čest" ...  :-)  Možná totiž že my, nebo i Vy, děláte věci příliš složitě a pracně a také nevyužíváte všech možností, které (zřejmě neprávem) kritizovaná současná doba, "schopným lidem" nabízí ...

 

Aktualizace 8.7.2011: Původní video jsme odstranili a zveřejňujeme jiné. Bohužel výše uvedený úspěšný človíček se asi zalekl své nenadálé popularity a příliš mnoha zájemců o práci jen hodinu denně a poté válení u bazénu. Požádal nás totiž o stažení videa (no spíše hrozil právníkama - viz diskuse níže). Vtip je v tom, že u nás byl stejně jen odkaz jinam - video je fyzicky někým vloženo na Youtube, tam by měl dotyčný žádat jeho stažení - tím by automaticky vypadly i všechny odkazy na toto video na všech webech, kde je odkaz vložen.

Abychom Vás však nepřipravilo zajímavé video, zveřejňujeme jiné, které je i pro obyčejného občana s obyčejným příjmem a normální prací. Povšimněte si prosím na videu, že zde už není zděný zapuštěný bazén, ale jen bazén jednoduchý laminátový. I tak asi budete muset i nadále pracovat více než jen hodinu denně, tudíž Vám Vaše ratolesti ohlídají nejspíše dědeček s babičkou jako na videu. A na rozdíl od oblečeného předchozího protagonisty je na novém videu i jedna nahotina, tak si video patřičně užijte ... :-))

 

 

 

Všem, kdo si budete užívat nějaké dny volna a odpočinku přejeme příjemně strávený čas, a to bez ohledu na vrtkavé počasí, naše politické dění či různé "akční" události ve světě ...

 

Za redakci Rahunta

Pavel N.

Luděk K.

 

Diskusní téma: Vyhodnocení ankety, prázdniny naše/Vaše ...

Datum: 11.07.2011

Vložil: Návštevník

Titulek: Chudák Sai Baba

https://en.wikipedia.org/wiki/Sathya_Sai_Baba ...
... Sai Baba zomrel 24.04.11 ako 84 ročný. Od roku 2005 sa pohyboval s pomocou vozíka. V roku 2006 na neho spadol jeden z jeho študentov, spolu so stoličkou, na ktorej študent stál. V nemocnici bol s problémami s dýchaním od 28.03.11.

17.06.11 otvorili jeho súkromné izby, kde sa našlo 98 kg zlatých ozdôb, 307 kg strieborných ozdôb, a mnoho drahých hodiniek, v celkovej hodnote 7.8 milionov amerických dolárov. Tiež sa našlo množstvo diamantov, 750 jeho hábov a 500 párov topánok. (Imelda Marcos mala len 250.)

S takouto zásobou je jasné, že samotný Sai Baba svoj odchod z tohto bolestivého údolia zrovna neplánoval. No človek mieni a pán Boh mení, aj s tými, ktorí si myslia, že ich osbné bohatstvo a uctievanie ich robí Bohom na zemi.

Príjemnú dovolenku!

Datum: 12.07.2011

Vložil: R. Martiník

Titulek: Re: Chudák Sai Baba

Dobrý postřeh. Otázkou je, nakolik je to všechno cílená dezinformace a nakolik pravda. Sám za sebe mohu říct, že mě "avatar" Sai Baba absolutně minul, stejně jako Osho a nikdy mě jejich učení nevábilo. Možná to byl projev mé nezralosti, možná intuice...

Každopádně z informací, které se šíří jako lavina na mě tento fenomén působí podobně jako H.P.Blavatská. Ta na jednu stranu inspirovala neskutečné množství lidí učením o Mistrech moudrosti a na druhou stranu bylo prokázáno, jak umně oblbovala lidi při spiritistických akcích.

Člověk nemé právo soudit, když u toho nebyl. Jsou to ale zatraceně velké morální rozpory v osobnostech dotyčných guruú a model...

nechte si chutnat:
https://www.cez-okno.net/clanok/mysteria-magia-mystika/podvod-sai-baba

Datum: 02.07.2011

Vložil: Marek

Titulek: ...

A já žádám, aby panu jm byly vyplaceny veškeré ušlé zisky způsobené zveřejněním předmětného videa a v případě jeho smrti vyplácené jeho dětem.

Datum: 03.07.2011

Vložil: jm

Titulek: Re: ...

Marku, můžeme o tom žertovat, nebo se o věci bavit jako dospělí. Jde o to, že video bylo natočeno k jiným účelům a slouží pro uzavřenou skupinu lidí, mých přátel. Toto video bylo ukradnuto bez mého vědomí a publikováno na yt i zde bez mého svolení.

Ale možná je to tak u duchovních lidí v pořádku, možná to považují za správné. Z hlediska práva to rozhodně v pořádku není a zařídíme se podle toho.

Datum: 03.07.2011

Vložil: LK pro JMM

Titulek: Re: Re: ...

Pane Mašku vy si pletete pojmy a dojmy!!! To že máte ve svých věcech nepořádek a necháte si jako že ukrást například toto video, je asi dost podivné.My jsme dostali odkaz na toto video, shlédli a pobavili se .... Neviděli jsme důvod se o pobavení nepodělit s našimi čtenáři , i tedy s vámi... :-)
Jinak pokud nemáte dostatek odborníků ve svém týmu, tak jedna rada: stačí nahlásit video a nechat jej zablokovat na youtubu. U nás se to automaticky zablokuje(viz odkaz na youtube video).Kdybyste hned od začátku nevyhrožoval právníky, jak máte ve zvyku už by to bylo pryč z hlediska lidského přístupu, ale tohle nás k tomu nevede. Jen tak mimochodem, opravdu jsou na vás připraveni lidé, kterým vy sám nahráváte do karet svou "vydavatelskou činností"..... No ale to je váš problém a moje zbytečná starost... :-)

Datum: 03.07.2011

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: ...

Pane Marku, pokud tohle mělo být vtipné, tak se Vám to vůbec nepovedlo! I v humoru je třeba mít nějaký cit pro to, co ano a co už ne. A doufám, že to nebyla z Vaší strany jen záměrná provokace úmyslně otištěná u nás !?

Datum: 04.07.2011

Vložil: Marek

Titulek: Re: Re: ...

Byl to pokus o vtip. Pokud to někoho urazilo nebo pohoršilo, tak se omlouvám.

Datum: 04.07.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: ...

To by šlo, jenom je otázka jestli by pak dotyčný měl v záhrobí klid, když by někdo mamonil jeho milované prašule.

Datum: 01.07.2011

Vložil: jm

Titulek: Prosím o okamžité stažení

Děkuji za gratulaci, ale toto video mi bylo ukradeno z reklamy na software Talk Fusion, webu Rahunta ani Youtube jsem neudělil autorská práva, prosím tedy o jeho okamžité stažení, děkuji, naši právníci již byli požádáni o zásah.

j. mašek