O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Výklad jednotlivých analogií - "H"

08.07.2010 14:30

Předkládáme další  podrobnější popis modifikované energie vyjádřené symbolem–písmenem „ H“. Pokusím se podle jednotlivých analogií, které se objeví při popisu konkrétních modifikovaných energií vyjádřených symboly-písmeny jednotlivé  významy požitých výrazů vysvětlit.

 

H  

 

 

Vlastnosti tohoto typu modifikované energie označené symbolem „ H

Barva spíše stříbřitě fialová

b)      A-tón

c)       Pocit tepla + horký van vzduchu

d)      Vědomí Tvořivé  moci (scdhopnost propujčit každému symbolu-písmenu tvořivou moc) (Vědomí akašistické analogie)

Analogické vlastnosti a korespondence pro jednotlivé úrovně a Sféry:

      V Mentální sféře ovlivňuje:

-          Schopnost rozumět působení Boží Prozřetelnosti (pojmout vše v obrazech duchovním zrakem nejen intelektem, ale i symbolicky)

Toto je velice dobrá schopnost, protože máme možnost poznat co je skutečnost jdoucí přímo ze Zdroje a tedy snadno odlišit co je zdání a co je klam…..

- Dosažení nejčistšího jasnovidu v Duchu(častým opakováním)

Mohu říci, že tato písmenová vibrace vám zajistí naprosto nejčistší obrazové informace všho na co zaměříte svou pozornost a společně s intuicí a inspirací, máte jednoznačný nástroj vnímání! Nikdo vás již neošálí a poznáte co je skutečnost bez rozdílu vzdálenosti a času události na kterou zaměřujeteš svou pozornost. Právě tato schopnost chybí většině tzv. znalců duchovna…..

V Astrální sféře ovlivňuje:

-          Schopnost ovlivňovat každý osud

Zde bych byl opravdu opatrný v tom zasahovat neuváženě do osudů jiných i vlastního. Pokud nemáme skutečné spojení s BP (Boží Prozřetelnost) nebo rovnou s SvS a nemáme to patřičně odůvodněné, neprováděl bych zásah…..Raději žádejte, proste abyste byli vyslyšeni a dosáhli pro dotyčného nebo sebe Milost . Tato Milost může být třeba i v tom, že dostasnete pokyn ať vytvoříte nové možnosti v osudu člověka, které budou mít menší dopad na jeho průběh-realizaci příčin v následky….

-          Schopnost pojmout a prakticky  upotřebit všechny zasvěcovací soustavy v jejich skutečné formě a rozumět jim(kabalistické soustavy, tantra a mantra praktiky)

Díky této schopnosti porozumíte všem zasvěcovacím soustavám nejen jak se nyní učí, ale především jejich skutečnou a původní hodnotu bez následných deformací. Sice se vám stane, že budete vidět opraqvdové neúmětele a budete se muset hodně kontrolovat, abyste je za ně neoznačili, ale tím se pak učíte být blahosklonný k chybám těchto pomýlených(mě to občas nejde a dám jim to najevo…. Hold všichni se učíme J)

       V Hrubohmotné  sféře ovlivňuje:

-          Schopnost naučit se dokonale ovládat Kosmickou řeč ve všech tvarech a říších jsoucna 3D světa

Tato schopnost je tak široká, že nejsem si jist, jestli jsem jí sám plně postihnul ve všem co nabízí…!!! Co však vím jako osobní skutečnost je, že při každém použití ať už jako samostatnou písmenovou vibraci nebo jako  použitou vibraci ve formuly, poznávám co všechno mi nabízí z hlediska použitelnosti, ale i jako nový úhel pohledu na skutečnost…..

- Schopnost působit tvořivě pomocí Kosmické řeči

Co myslíte, že znamená působit TVOŘIVĚ? Je to schopnost po spůsobu Stvořitele nejen generovat  jednotlivé vibrace(stát se zdrojem těchto vibrací), ale především tvořit podle stanovených Zákonů a Zákonitosti a tím se postupně učit stát se TVŮRCEM přímo zde na Zemi a svou službou SvS potvrdit oprávněnost svěřených schopností a moci(…že jsou ve správných rukou)…..

Pochopení toho co obnáší slovo „ BUDIŽ“ (STANIŽ SE)

Toto slovo je velice mocné, protože je v podstatě realizační, je to jako když zvoláte „START!“Jedna věc je vyslovit písmenovou vibraci(třídimenzionální vyslovení a vázání na konkrétní vlastnost, schopnost, moc , ideu atd.) a druhá je dát povel k zahájení = provedení. Toto je extatické zvolání = povel k provedení generovaného požadavku v cílové oblasti….

-          Oživuje pravou ruku a vše co s tím souvisí…

Oživuje pravou ruku u mužů a levou ruku u žen a to především v tom, že činí tyto ruce aktivními z hlediskaprojevu  elektrického fluida. Jak si později ukážeme u jiného modifikovaného projevu energie, vyjádřené písmenem-symbolem „F“, které oživuje levou ruku u mužů a pravou ruku u žen a to především v tom, že činí tyto ruce pasivními z hlediska projevu magnetického fluida.

 

Diskusní téma: Výklad jednotlivých analogií - " H"

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.