O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Zákon přitažlivosti reaguje na vaši vibraci

18.03.2013 14:27
 

Zákon přitažlivosti je nejsilnějším vesmírným zákonem v naší materiální realitě a zároveň nejdokonalejším nástrojem k tomu, abychom tvořili to, co chceme- ať vědomě, tak nevědomě.
Díky němu vlastně život plyne se všemi verzemi zkoušek a příležitostí pro každého, které jsou v daném okamžiku individuálně vhodné, byť většina lidí by s tím nesouhlasila, při své nevědomosti toho, jak tento "zákon přitažlivosti" pracuje a čím vlastně je.
Pro pochopení tohoto principu je zapotřebí vědět, kdo doopravdy jste.
Jste více než fyzické tělo, které dokážeme vnímat a vidět.
Máte mnohem větší nefyzickou část sama sebe.
Když se nacházíte ve stavu relaxace (což nemusí být nutně pouze lotosová pozice při meditacích, ale takto naladěni můžete být klidně celý den při každodenních činnostech), pak se promícháváte s neviditelným světem vyšších bytostí, pro které je nesmírným potěšením být součástí vás a při tom vás inspirovat, pomáhat vám abyste v rámci kooperace expandovali do exaltovaných stavů bytí v rámci svého tvoření.
Rozhodující při tom všem je, v jaké vibraci se nacházíte.
Děláte si stále nějaké starosti?
Bojíte se něčeho?
Vidíte jen překážky a neutěšený stav?
Vnímáte se jako ne-mocní a stále se sledujete?
Nevěříte sami sobě?
Domníváte se, že musíte trpět, abyste našli lásku a mír?
Musíte pochopit, že ať jste manifestováni ve hmotném těle, jste stále "jen vibrací".
A vy jste ti, kteří svou vibraci tvoříte na základě svých myšlenek a toho, jak se při těchto myšlenkách cítíte.
Vzorce myšlení představují to, co jste nasbírali během svého života.
Své vzorce vibrací tvoříte jako odpověď na to, co právě pozorujete a to, co vidíte, překládáte pro sebe právě pomocí "vzorců myšlení".
Proto nikdy nebudete číst stejně tento text článku, jako druhý člověk.
Nikdy neuvidíte stejný obraz obličeje konkrétního člověka, jako pozorovatel vedle vás.
Budete si všímat jiných detailů na obličeji, nebo jiných vět v textu, které jsou pro vás právě v tento moment nejdůležitější, protože vám zrcadlí přesně to, co prožíváte.


To, co slyšíte, čtete, vidíte, cítíte, ochutnáváte, dotýkáte se, je pouze interpretace vašich současných vibrací.
Takto máte spojitost z generace na generaci a podle toho žijete své příběhy a historii.
Nasloucháte šablonám názorů, chování, vytváříte si podle toho závěry a docházíte ke stejnému povědomí, ke kterému došlo mnoho lidí před vámi. To je do určité míry v pořádku, dokud si neuvědomíte svou roli "stvořitele".
Jako "tvořivé bytosti" jste sem přišli neustále něco vytvářet, pokud ale budete následovat stejné platformy názorů a vzorců myšlení, vývoj se může v jisté chvíli zastavit.
Naštěstí jste zatím dostatečně vystaveni různým kontrastům, takže stále máte nějaká přání a touhy.
Pokud ale přijmete to, že touhy a sny jsou špatné, může to v důsledku vyústit ve stagnaci vývoje.
Ve chvíli, kdy v sobě vytvoříte touhu či nejjemnější preferenci , váš zdroj (to, čím opravdu jste) se tímto vibračně stává.
Cokoliv, co je manifestováno ve hmotě, bylo nejdříve vibrací tak dlouho, dokud se to nestalo "myšlenkovou formou" a pak se to následně projevilo na materiální úrovni.
Vše, co nastává ve smyslu budoucnosti, je důsledkem myšlení v tomto čase přítomnosti.
Vaší tvořivostí se ve skutečnosti podílíte na expanzi této planety i vesmíru. Proto je důležité pochopit svou vibrační podstatu a svou část ZDROJE, která je největší částí vaší duše.
Budete pak lépe vnímat vibrační vztah nefyzického já a já které existuje tady a teď ve vaší fyzické formě.
Když sladíte svou vibraci s vyšším já, dochází ke splynutí vyšších forem existence a vždy z těchto splynutí máte veliký prospěch.
Každý z vás máte přístup ke stejnému nefyzickému proudu vědomí.
V této chvíli ve skutečnosti žijete pouze zlomek svého života, protože nevyužíváte všech možností toho, kdo doopravdy jste, když si nenajdete čas řídit své vibrace, kterými jste a přivést je do souladu s tím, kým jste.
Ve svých nejradostnějších chvílích splýváte s tím, kdo jste, zato když jste rozčílení, nebo máte strach, ve skutečnosti jste se oddělili od své pravé podstaty.


Strachy, rozčilení, obavy a pod. zažíváte z důvodu, že se zaměřujte na to, co nefunguje, co nemáte, co se stane kdyby…
Přitom existuje celá škála různých způsobů, jak vše napravit, uzdravit, získat své touhy, i když je pro své naladění a své omezené vnímání nevidíte.
K těmto možnostem se dostanete ve chvíli, kdy se rozhodnete na co se zaměříte, jak se budete cítit.
Každý moment máte tuto volbu.
Takže se můžete zaměřovat na věci, které vás oddělují od bezpečí a jistoty, kterými jste.
Nebo se můžete uvést zpět do souladu a důvěry v sám sebe.
Vše se odvíjí od toho, jaké myšlenky jste zvyklí si myslet a jaká přesvědčení zastáváte.
Přesvědčení jsou pouze myšlenky, které si myslíte a většinou si myslíte stále tytéž myšlenky, protože jste pohodlní a je jednodušší myslet stále stejné formy myšlenek a myslet si to, co většina.
Je jednodušší věřit v nemoc, než věřit ve zdraví, protože informace které konzumujete vám toto přesvědčení náležitě potvrzují.
Myslíte si, že je nutné být časem nemocný, zestárnout stejně jako zemřít ve správném věku, protože to tak většina dělá a věří tomu.
Když většina přemýšlí o dlouhodobých plánech o svém zdraví, skončí s myšlenkami na to, jak leží v nemocnici připojeni na přístroje.
Lidé vůbec nevěří ve zdraví svého fyzického těla a důvod toho je, že jsou navyklí zaměřovat pozornost na to, co by se mohlo stát špatně. Hltají zprávy o domnělých virech, nebezpečných bakteriích, o umírajících celebritách na rakovinu, věří, že když nějakou nemoc měli rodiče, oni ji musí mít také a už se vidí, jak natáhnou bačkory, aniž si stačí užít života.
Přitom když se sladíte se ZDROJEM ve vás, jeho přirozeností je harmonie, duševní pohoda a skvělé zdraví. Je to vaše přirozené dědictví.
Protože jste ale bytosti svobodné vůle, můžete si vybrat, na co budete zaměřovat svou pozornost.
Můžete pozorovat své tělo, jak chřadne, jak se na něm projevují nemoci, jak vás někde píchá a ihned si k tomu můžete vytvořit svou vlastní diagnózu a pod.
Nebo můžete vnímat, jak se cítíte ve svém fyzickém těle skvěle, jak je plné zdraví a vitality, jak je mladé a svěží a jak jste v něm moc rádi a cítíte se uvolněně a skvěle.
Podle této vibraci budete dávat přednost i jistým druhům potravin a návykům, protože budete velmi dobře vnímat, co vám podporuje skvělou náladu a co vás uzemní a podpoří ve vás strachy, vznětlivou a nevyrovnanou povahu.
Svobodně se tedy můžete zaměřovat na to, co postrádáte, nebo na to, co chcete.


Můžete si vybrat to nejhorší z něčeho, nebo to nejlepší z toho.
Můžete si dělat starosti a obavy, či nacházet důvody proč se cítit dobře.
Můžete lidi chválit, nebo je kritizovat.
Můžete si ztěžovat, nebo vnímat pozitivní věci.
Každý den a každou chvíli se vám nabízejí tyto volby.
Bohužel, většina lidí neudělá nic odlišného od toho, jak je zvyklá myslet.
Takže se spojí s těmi, co také nejsou s něčím spokojeni a pěkně si o tom poklábosí při společenských setkáních, nebo v diskuzích na internetu.
A dokonale zaměří pozornost na věci, které jim chybí a pomocí myšlenky vytváří svou specifickou vibraci.
Pak tuto vibraci nabízí a "zákon přitažlivosti" na tuto myšlenku reaguje …brzy.
Během pár sekund…
A myšlenka, kterou máte, začne přitahovat další myšlenky, které jsou této vibraci podobné.
Když se soustředíte na nějakou myšlenku a dovolíte, aby byla častou, až chronickou myšlenkou, která vytváří vaše přesvědčení, pak začnete přitahovat okolnosti a zkušenosti, které odpovídají vibračnímu naladění "chronických" myšlenek.
Např. maminka a babička mi umřely na rakovinu prsu, já ji budu mít také. Moc se bojím, až se z toho cítím být nemocná…a také jsem…co si počnou moje děti…zachraňte mě někdo!
Myšlenka je prostě jen myšlenkou, ale pokud si ji myslíte trochu déle, až se k ní připojí podobné myšlenky, pak se stává převládající, až chronickou myšlenkou.
Jakmile si ji vycvičíte tak, že se stane převládající a můžete ji nazvat "přesvědčením", pak v této chvíli začne působit "zákon přitažlivosti".
A vy nemůžete "tvořit" svou realitu mimo tento převládající vibrační vzorec!
Zákon přitažlivosti odpovídá pouze na to, jak přemýšlíte.
Ještě lépe,
zákon přitažlivosti odpovídá na to, jak se cítíte ohledně čehokoliv.
A tak jak se cítíte, je to, jak žijete.
VŠE CO DĚLÁTE, JE ODRAZEM TOHO, V CO VĚŘÍTE.
A VÍRA jde v ruku v ruce s PŘESVĚDČENÍM.
Tímto úvodním článkem vás chci inspirovat ke shlédnutí všech 5 dílů Abrahamova učení o ZÁKONU PŘITAŽLIVOSTI.
Je to jedna z nejinspirativnějších věcí, kterou jsem doposud shlédla.
Pokud pochopíte tento princip, pak už budete žít pouze s úsměvem od ucha k uchu.
S radostí Marie

 

Autor: Marie Špačková
www.jajsem.com
Zdroj inspirace pro tento článek: ABRAHAM: Zákon přitažlivosti : https://www.youtube.com/watch?v=ibaAZ95L-VE
Tento článek lze v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pokud bude připojeno jméno autora s aktivním odkazem na tyto stránky www.jajsem.com a všemi dalšími uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

 

 

Diskusní téma: Zákon přitažlivosti reaguje na vaši vibraci

Datum: 02.12.2020

Vložil: Rudyalink

Titulek: Рецепты с куркумой от запоров.

Но это еще и весьма показательная иллюстрация современного состояния эндокринологии нельзя сказать, что некий гормон синтезируется там-то и делает то-то.Сам выход зрелой яйцеклетки длится от нескольких минут до десятка минут, что было замечено во время проведения ЭКО.Мы часто украшаем наш дом красивыми картинами и фотографиями, чтобы привнести изысканность в интерьер. [url=https://whjournal.ru/zdorove/pravila-horoshego-sna]Правила хорошего сна[/url] Порошок куркумы с медом служит активным средством от простуды.Любовь иным восторгам предпочту. нарушение менструального цикла нерегулярность или отсутствие месячных, их болезненность; угревая сыпь, повышенная жирность кожи; избыточное оволосение волосы появляются на лице, животе, вокруг сосков; перепады настроения с преобладанием депрессивных симптомов; повышенная хрупкость костей, частые переломы; снижение полового влечения.Это женский цветок. [url=https://whjournal.ru/zdorove/brosit-kurit-i-ne-navredit]Бросить курить и не навредить[/url] Для предотвращения нападения на женское счастье паутинного клеща, рекомендуется опрыскивать листву раз в 10 дней раствором чеснока 4 зубчика на 1,5 л воды.гонадотропины лютенизирующий и фоликулостимулирующий гормоны регулируют развитие и функции половых желез, секрецию половых гормонов;.
Подкормка для цветка спатифиллума необходимое условие для цветения.Не надо забывать, что улыбка украшает любого человека, а уж женщину особенно.Мята является лекарственным растением. <a href="https://whjournal.ru/moda/modnye-strizhki-2017-goda">Модные стрижки 2017 года </a> Монотонные дни, забота о детях и другие хлопоты заставляют воспринимать партнера как должное на протяжении многих лет.Для наркоза соединение используется и сейчас, однако уже не так широко по причине вероятных последствий для здоровья увеличение риска развития пневмонии, заражения инфекциями, поражения головного мозга. Активное цветение спатифиллума можно наблюдать только при правильном уходе.Строение органов пищеварения. <a href="https://whjournal.ru/semya/kak-poradovat-rebenka-bez-deneg">Как порадовать ребенка без денег</a> Этот алкалоид содержатся и в других видах перца, но в черном его находится больше, чем во всех остальных.Десятки тысяч женщин и девушек, обеспокоены красотой и здоровьем своего тела.
Сосуд со снимающей проклятие водой оставляют на ночь поверх фото и ложатся спать.Соцветия розовые, мутовчатые.Настойку женьшеня часто применяют в составе комплексной терапии для борьбы с сахарным диабетом, атеросклерозом, заболеваниями ЦНС. https://whjournal.ru/lyubov/znakomstvo-s-roditelyami-parnya-naznacheno-na-zavtra Данная модель может быть более удлинённого, или более укороченного варианта.В итоговом протоколе отражаются все имеющиеся изменения. Симптомы нарушений со стороны щитовидной железы.снижение или увеличение либидо; резкое изменение настроения; расстройство органов желудочно-кишечного тракта; аллергия, выражающаяся в появлении на кожной поверхности красных пятен, сыпи, зуда; задержка выведения из организма жидкости, гиперлипидемия; снижение концентрации внимания; кратковременное и незначительное ухудшение остроты зрения. https://whjournal.ru/krasota/bolshoy-vybor-spa-procedur-dlya-muzhchin-v-moskve Также, благоприятно влияет на сердечно-сосудистую систему организма, улучшает кровообращение.Интересная поза для пары, которой Обратная наездница кажется неудобной.


https://dajjinkas-blog.webnode.cz/news/liebster-blog-award/
https://utilitygeek.com/reviews/best-vpn-for-torrenting/?unapproved=42899&moderation-hash=6ff6477e1895710b778407e4bd320bf8#comment-42899
https://www.giroe.it/giro-e-incontra-roberto-salvador/?unapproved=215203&moderation-hash=1a82401941df7d063035f0f4c9dc7788#comment-215203
https://www.zxzyw.top/401/.html?unapproved=12694&moderation-hash=871d80d8f9e21c3b8ed1ea00f4eec70e#comment-12694
https://qzwgy.com/home.php?mod=space&uid=667939
https://brdm.ca/blogs/person-of-interest/alexy-tattersal?comment=104459632811#comments
https://momentonephotography.de/index.php/bewerten-sie-uns
https://joesflies.com/blogs/news/jim-ambrose-crushing-the-smallmouth?comment=88460591179#comments
https://katjera-chapparal-v-ul-janovsk.webnode.ru/gostjevaja-kniga/
https://padariasjd.webnode.com.br/


https://girlystuff6.webnode.be/gastenboek/
https://egyegoistafeljegyzesei.eoldal.hu/cikkek/vendegkonyv.html#block-comments
https://sport88.co/forum/viewtopic.php?f=2&t=52741
https://myczstyle.webnode.cz/napady/
https://www.lauraofpembroke.com/blogs/style-blog/bookcase-style?comment=97625866301#comments
https://transformice-hacks-de-colombia.webnode.com.co/comentarios/
https://thebildungtutors.com/tsh/topic/%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%81-%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82-%d0%bf%d0%be-%d0%b2%d0%be%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%8e-%d0%bc%d0%be%

Datum: 01.12.2020

Vložil: Beckyknive

Titulek: ВСТРЕЧА МЕССИ И РОНАЛДУ, СМЕРТЬ МАРАДОНЫ и другие "Футбольные приколы" от KEKER

[url=https://kekerkek.kzworld.info/vstre-a-messi-i-ronaldu-smert-maradony-i-drugie-futbol-nye-prikoly-ot-keker/bKCGprKnqpCefHM][img]https://i.ytimg.com/vi/4oQpNnEZjLA/hqdefault.jpg[/img][/url]

ВСТРЕЧА [url=https://kekerkek.kzworld.info/vstre-a-messi-i-ronaldu-smert-maradony-i-drugie-futbol-nye-prikoly-ot-keker/bKCGprKnqpCefHM]МЕССИ[/url] И РОНАЛДУ, СМЕРТЬ МАРАДОНЫ и другие "Футбольные приколы" от KEKER

Datum: 01.12.2020

Vložil: Перевод с испанского языка

Titulek: Перевод с Итальянского языка


<a href=https://vk.com/perevod_s_angliyskogo>Перевод с испанского языка</a>

Datum: 01.12.2020

Vložil: Zelenaqhv

Titulek: паркетный лак минск

Здравствуйте господа[url=https://belyjmost.by/]![/url]
Наша компания занимается свыше 10 лет продажей промышленных и фасадных красок в городе Минске.Основные направления и виды нашей деятельности:
https://drive.google.com/file/d/1Rjn-phsZoQftAlG7KZHhbxRAHyVUWC20/view?usp=sharing
Всегда рады помочь Вам! С уважением, BELYJMOST
https://phpec.org/demo/x3/home.php?mod=space&uid=959363
https://lastmoon.org/forum/index.php?action=profile;u=175228
https://thenightshiftgaming.com/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=80249
https://www.linwan.net/space-uid-147644.html
https://0559444619.com/member.php?u=551546

Datum: 01.12.2020

Vložil: Russellnix

Titulek: Стойкость древесины против гниения зависит от породы, ее строения и подразделяется на четыре класса.

Республиканский ватный трест.Разнообразие материалов.Готовое колесо диаметром 35 см. [url=https://okstroy.ru/stroitelstvo-i-remont/vybor-konstrukcii-lestnicy]Выбор конструкции лестницы[/url] Стоит это по-разному.Каркасный дом 5х6. Работы над кровлей начинаются с устройства мауэрлата своими руками.Транспортирующий орган бетоноукладчика ленточный телескопический конвейер, который состоит из основного и подвижного конвейеров. [url=https://okstroy.ru/stroitelstvo-i-remont/shtuchnyy-parket]Штучный паркет[/url] В отличие от зданий, строений или сооружений, объект незавершённого строительства является неполноценным строением и не может быть использован в соответствии со своим назначением до полного завершения строительства и ввода его в эксплуатацию.Оштукатуривание и повторная гидроизоляция.
При апертуре характеристике оптического прибора в 150-200 мм можно увидеть пять крупных полос облаков атмосферы.Для сравнения следует напомнить о том, что больше 80 процентов всех домов, строящихся в Канаде и на территории США, отличаются каркасной основой.дренажными насосами; 3 станция управления; 4 распределительное устройство. <a href="https://okstroy.ru/stroitelstvo-i-remont/natyazhnye-potolki-0">Натяжные потолки</a> Неисправности конденсатора или диода.Песок бывает нескольких видов , для качественного понимания сути вопроса необходимо ознакомиться с основными отличиями. На производстве используют цианид, поэтому песок имеет значительные ограничения в применении.Factorio знакомьтесь, перед вами очень необычный симулятор строительства, ведь здесь вы сможете самостоятельно построить производственные базы. <a href="https://okstroy.ru/obustroystvo/pol-iz-gipsokartonnyh-listov">Пол из гипсокартонных листов</a> Внутренний шкаф КНС с одним вводом питания.Конструкцию реализовать довольно сложно.
Сейчас стороны взяли тайм аут на 7 8 месяцев, чтобы утрясти все детали.95 Подфорумы Инструменты, Производители декоративных материалов, Советы по выбору материалов 65 2651 Запрещенная перепланировка Jurassic 25 ноя 2020, 07 43 Обмен опытом Рейтинг 2.Совет так как щиты в сборе довольно тяжелые, то стоит их собирать непосредственно наверху. https://okstroy.ru/stroitelstvo-i-remont/zabory-i-ih-stroitelstvo В качестве тары чаще всего используют мешки из полиэтилена, которые можно использовать дважды.Такое замедление негативно может сказаться на выполнении национальных целей, согласно которым к 2024 объем ввода нового жилья в ежегодном соотношении должен достичь 120 млн кв. Так же промышленный фен имеет немаловажное дополнение насадки.Панфиловцев, дом 86, офис 202 Консультирование по вопросам коммерческой деятельности и управления Руководитель Ташкеев Андрей Александрович 5. https://okstroy.ru/stroitelstvo-i-remont/linoleum-i-ego-vidy Сулейменов, Ю.Масло сланцевое - темно-коричневая жидкость с резким запахом фенола.


https://kok0deejay.webnode.com/guestbook/
https://originalmagneticshame.webnode.com/guestbook/
https://waschbecken001.klack.org/guestbook.html
https://chrysler.mex.tl/?gb=1#top
https://m.criticism-iex.webnode.mx/blog/
https://getgabapentin.webpin.com/?gb=1#top
https://worldbulvar.webnode.cz/kniha-navstev/
https://learningenglishwithmarta.webnode.es/guestbook/
https://futureplaza.webnode.nl/gastenboek/
https://traf-magazine.com/articulo/TU5vbklLSGJrSUJmT3M0SVpKN3dCdz09/
https://lidaspoetry-spiritualdesign.webnode.com/guestbook/
https://sinfulstangs.webnode.com/guestbook/
https://angels-shadows.webnode.es/libro-de-visitas/
https://project-b-o-o-k.webnode.cz/
https://bhautiki.webnode.com/guestbook/

Datum: 01.12.2020

Vložil: WillSon

Titulek: Podpora stranek

[url=https://seo-hunter.com]Vytvareni stranek[/url]

Datum: 01.12.2020

Vložil: GlennErots

Titulek: оптимизация и продвижение сайтов Самара

Допустим, вы собственник нового web-сайта, который имеет приятный дизайн, удобную навигацию и полезную для клиентов рекламную информацию. Но на сервис ни кто не заходит. Что делать? Те, кто имеют свой бизнес мы поможем вам создать веб сервис. Отмечено что, ни одно реальное или виртуальное предприятие не может продвигаться независимо. Каждой вашей компании нужна подспорье в приобретении известности, а во Глобальной сети без нее категорически не быть из-за яростной конкурентной борьбы.Мы занимаемся разработкой веб сервиса. Здесь мы готовы запустить полновесный интернет-проект в течение 10 суток. Не беря в расчет оформления полных интернет-сайтов, мы осуществляем службы тех. сопровождения: уместное продление хостинга и доменного имени, добавление наполнения на интернет-сайт, публикация новостей. Наши услуги помогут вам стать лидером на просторах интернета.

[url=https://apistudio.ru]сервисы для продвижение сайтов в сша[/url]

Datum: 01.12.2020

Vložil: Antiokpix

Titulek: canadian pharmacy no prescription o657dx


Awesome information. Kudos!
pharmacy without dr prescriptions
<a href="https://canadianpharmacyed.com/#">canadian pharmacies</a>
cvs online pharmacy

Datum: 01.12.2020

Vložil: Jellkaket

Titulek: canada pharmacies/account chhyr


Good posts. Thanks. <a href="https://canadarxdrugservices.com/">approved canadian online pharmacies</a> canadian pharmacy online

Datum: 01.12.2020

Vložil: MarionTield

Titulek: Animals Moments?

Здорово Подскажите Название cats?
<a href=https://www.youtube.com/watch?v=D9yEXST3G1c>try not to laugh</a>

#xvNHsUcQ7m