O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Poznámka na okraj dne - 9 (Vyhodnocení dnů návratu Ducha)

21.10.2010 11:41

 

Vážení čtenáři a čtenářky, právě skončilo Sedm dní pro návrat Ducha viz.

https://www.rahunta.cz/news/sedm-dni-pro-navrat-ducha/  kde od 12,00 hodin dne 13.10.2010 do  12,00 hodin 21.10.2010 jste měli možnost převzít plnou moc a odpovědnost za svá vozítka a již nedopustit jejich převzetí jinými entitami.

Ptám se:

Převzali jste moc nad svými vozítky?

Pokud ano, udělali jste nad sebou a se sebou obrovský kus práce a přiblížili jste se velice k tomu, čemu říkám „NÁVRAT DOMŮ“

Včera večer jsem prováděl meditační cvičení skoro již jako nový rituál ve formě, kterou jsem uvedl zde:

 

1.     Metodika očisty Mysli a Duševního těla

https://www.rahunta.cz/news/metodika-ocisty-mysli-a-dusevniho-tela/

2.     Metodika očisty Vědomí Trojjediného Těla a Trojjediného Těla

https://www.rahunta.cz/news/metodika-ocisty-vedomi-trojjedineho-tela-a-trojjedineho-tela/

 

Po skončení cvičení, jsem měl tak nějak čas a řekl jsem si, že se podívám ještě na:

a)      BP Ducha Země IENTA

b)      BP Ducha Měsíce FAIEN a její 3D část LOOT

a že jim pomůžu očistit se (FOP i KMŠP) a požehnám jim skrze Světlo a Lásku (SaL). Jaké bylo mé překvapení, když jsem viděl jak nádherně září a svítí do prostoru. Požehnal jsem jim za sebe a za Lidstvo, ale očistu jsem vůbec nemusel provádět. Ptal jsem se, co se stalo, dostal jsem odpověď, že díky tomu jak se lidstvo očišťuje, očisťují se i ony na všech úrovních. Vnímal jsem jejich radost, štěstí a vznešenost s jakou zářili (stále září). Obrátil jsem se tedy na celou naši Sluneční soustavu a ta začala po mém požehnání zářit stejně, jako Země a Měsíc. Měl jsem intenzivní pocit, že vše se pozvedává k vítěznému probuzení do nezměrné krásy a harmonie. To samé i celá Galaxie jakoby vystupovala z temnoty. Vše okolo ní začalo zářit jako aura člověka do velké dálky v nezměrných barevných kombinacích a jasu.

Doufám, že jste v těchto dnech také pocítili obrovskou změnu ve všem, co vás vnitřně provází.

Byl bych rád, kdybyste se podělili o své prožitky vnímání z posledních sedmi dní. Pokud jste ještě cvičili podle návodu, tak jak se to u vás projevovalo. Mám samozřejmě poznatky ze svého nejbližšího okolí, ale samozřejmě budu rád, když společně se podělíme o své zkušenosti. Bylo by dobré pokračovat v cvičení i nadále, nemůže se vám to ztratit….!!! Naopak, vše se ještě zúročí v dalších dnech s každým realizovaným cvičením, jak pro sebe, tak i pro jiné…..

LK

Diskusní téma: Poznámka na okraj dne - 9 ( Vyhodnocení dnů návratu Ducha)

Datum: 21.10.2010

Vložil: Jonathan

Titulek: Příjem:-)

Děkuji za Vaše vysvětlení. Důležitá poznámka ohledně pojmů a názvosloví!
Možná se čtenáři časem dočkají nějakého slovníčku pojmů, zkratek na webu pro lepší příjem! Je to vždy užitečná, praktická věc pro všechny.
Někteří nesledují všechno od počátku nebo se občas zapomíná...

LK:Takže to prověřte a podejte zprávu o situaci ....:)

Není mi nic známo o tom, že bych spadal pod Vaše velení pane podplukovníku..:)

Jeden muj kamarád když se navrátil snad zcela zdráv ze ZVS ještě asi měsíc poté, místo běžného oslovení řekl vždy: "Příjem"...
Inu zvyk je železná košile....:)
Mějte se i s humorem

Datum: 21.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Příjem:-)

Dobrý úhybný manévr jste provedl, jen co je pravda.... trochu mi to připomíná z letectva a PVO tzv. manévr had.... :-)
S těmi zkratkami už o tom delší dobu nejen uvažujeme, ale i postupně konáme.Snad nejen vy vydržíte do doby než je zveřejníme, už to po nás chtěla jedna naše čtenářka docela nedávno....
Jinak s tím co vy jste vyhodnotil jako povel je to docela jednoduché:
psal jste.... vždyť je jinak všude velmi pusto a prázdno..., tak jsem si říkal, že jste vědoucí, když všude to pusto a prázdno , tak určitě vidíte. Stejně jako já jsem to viděl u jednoho kdysi blízkého člověka jeho pusto a prázdno. Já to viděl jen u jednoho zacíleného člověka a vy všude, tak jsem se chtěl nechat sebe i jiné poučit. Třeba byste díky vašemu naprosto skvělému zraku podal více podrobností než já o tom jasu kolem nás... :-) Tak se nedělejte pane J.... třeba i "Racku", nedělejte drahoty, podívejte se a napište třeba o tom článek. Oni vám to jistě zveřejní nejen u nás, bude to bomba na esoterním nebi českého webu. No vidíte že to není povel, povel vypadá jinak, ale to už dnes naštěstí nikoho nezajímá.... :-) Tak se mějte, podívejte se a nedělejte drahoty....

Datum: 21.10.2010

Vložil: Jonathan

Titulek: Psychologie je někdy umění

No tak vidím, že jste stále vcelku slušný strategický expert na psychologii mužstva. Kdepak nekázeň:

"Kázeň musí být, tak je to spravne soudruzi, kazeň je to hlavni. Kazeň musí být."

Josef Dvořák vystihl tuhle filmovou roli skvěle!

Tohle není úhybný manévr, ale pozdrav z mezinárodního letiště z jiného kontinentu:)
P.S:
S hadama nemám nic společného -Bohudíky, to není nutné nálepkovat psychologicky nekázeň mužstva dle představ důstojníka!:)Jde to do prázdna, terč je pohyblivý:)

Jonathan Livington Seagull....


Datum: 22.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Psychologie je někdy umění

Je opravdu vidět, že s vámi bych jen ztrácel čas plkáním o ničem a nic krom plkání bychom se od vás nedozvěděli, kdyby se to náhodou mělo změnit, dejte vědět :-) pane J.třeba i "Racku".
PS: Na vyhodnocení pohybu který připomíná pohyb hada není potřeba psychologie, natož známkování, prostě nejednáte rovně: na přímou žádost již několikrát jste se vykrucoval. Takže opět, nedělejte drahoty přiznejte si to .... manévr Had je váš hlavní dialogický trumf. No a jestli máte potřebu znevažovat mou práci v minulosti, tak byste měl trochu zbrzdit, nevíte o ní vůbec nic a jen plkáte, jak už jsem řekl o několik řádků výše. O té vaší pohyblivosti terče, bych docela pochyboval, protože se na vás člověk ani nemusí zaměřovat, vy se odstřelujete sám a nejen zde.... :-) Takže nechme na hlavě, jak se říká. Mějte se a nekažme si pěkný den po nádherné měsíční noci.

Datum: 21.10.2010

Vložil: supracelest

Titulek: zamyslenie

......jste měli možnost převzít plnou moc a odpovědnost za svá vozítka a již nedopustit jejich převzetí jinými entitami - a nestaci jednoducho zit kazdy den tak, aby sa kazdy sam sebe bol schopny pozriet do oci, vecer si povedat "prezil som zmysluplny den" a zit najlepsie ako viem, bez toho, aby som sa stresoval/a ci nejakemu cviceniu rozumiem a prevadzam ho spravne? a robil/a z toho ritual?
A tiez, ste si isty, ze to zmienene obdobie naozaj presne v tento den a v danu hodinu skoncilo? zacinate zniet ako isty alarmista..... ved laska dava sance, a vesmir/Boh je laska, tak preco by ju limitoval prave na jeden konkretny den/cas?
ja verim, ze velmi skoro ohlasite dalsie take/podobne obdobie, po nom este dalsie, a bude ich stale viac a viac. lebo tie sance maju dostat vsetci, resp. co najviac ludi, ved nakoniec vsetci sme vsetko. a tak je to nakoniec spravne, nie?
pre kazdeho sa otvori ta jeho brana v spravny cas, a nemuselo to byt prave v obdobi od 12,00 hodin dne 13.10.2010 do 12,00 hodin 21.10.2010 :))

Datum: 21.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: zamyslenie

Oh, vy jste se do mne pustila :-), ale snad nejsme a a nikdy patřit do skupiny alarmistů nebudeme....!!!
No já to osobně vidím tak, že byla dána šance v těch 7 dnech být skutečně sami sebou po stránce technické, tedy že nás nikdo nebude otravovat v našich tělech. Všechno co jste napsala, že kdyby bylo dobré........, to máte pravdu a hlavně nyní by to zase pro většinu lidstva na Zemi mělo být samozřejmostí (byli odklonění všichni černokněžníci, negativí entity, atd. atd.).Jenže každý se stále nějak vymlouvá, že není to, nebo ono, místo aby žil tak jak se žít má, to je podle zákonů božích a zákonů Lásky. Jestli očekáváte další amnestie, no nevím jestli to tak bude, podle mne je čas k "odletu". Osobně jsem byl vždy zastánce dávat stále nové a nové šance, ale kolik dobrých Duší bylo již otráveno prostředím bezzákonosti. Nyní to vidím tak, že hra skončila a je nutno začít jinší hru.
To s tím časem a datumem nevidíte dobře, prostě a jasně bylo řečeno co bude provedeno po určitou dobu, aby se nikdo nemohl vymlouvat že neměl čas a možnost. Každý člověk na této planetě tu šancí dostal úplně stejně.... do jednoho!!! To že jsem vám některým ukázal co je možné udělat pro sebe na víc, je spíše dáreček navíc a z dárečků není potřeba dělat strach a paniku. Ptala jestli jsem si jisty: ano jsem!!! Musí být každému jasné, že vše má své meze, když něco skončí zase něco nového začíná, tomu se říká Život. Bezbřehost má za důsledek stagnaci a propad. Jestli věříte v Lásku živého Boha a jste v ní ponořená...., nemusíte mít ani na sekundu pozemského času obavy z přítomné budoucnosti.... už to začínáte stejně jako i jiní zažívat. Mějte se pěkně a mějte v Srdci radost.....

Datum: 21.10.2010

Vložil: supracelest

Titulek: Re: Re: zamyslenie

suhlas
patří poděkování panu LK za jeho velké nasazení a zprostředkování všech informací i hudební osvěžení v odkazech.

Datum: 21.10.2010

Vložil: Jonathan

Titulek: Re: Evangelium Transformace 2012

Už jsem se zde vyjadřoval v diskusi k tomu jak osobně vnímám promluvy z jiných-vyšších světů ve smyslu aktuálního "Evangelia Transformace". Chtěl bych jen znovu zopakovat myšlenku, že mi zde chybí v poselstvích jakýkoli projev úcty k Nejvyššímu Stvořiteli, zmínky o jeho Moci , Zákonech, Autoritě- ať se poselství týká Arkturiánů, nebo Plejáďanů a jiných chanelingových poselství. Nemá smysl toto nějak detailně řešit v diskusích, pokládám vše za osobní volbu a zodpovědnost a též cestu po níž individuality lidské právě jdou podle stavu svého vývoje.
Tyto skutečné a velmi vyspělé civilizace jsou věřím skutečně o velmi výše než si lze představit z hlediska lidského pohledu a uvažování.
V podstatě s Vaším názorem souhlasím, tedy v tom, že brány do jiných světů a dimenzí jsou otevřeny i v jiných dnech-obdobích , než uvádí web Rahunty(i v minulosti) a další- ovšem za tu dobu co probíhalo zmíněné období myslím, že mnoho lidí pociťovalo zvláštní stavy, zážitky, události. Snad to byl čas těch, kteří to tak cítí. V proudu času bude jistě každému odhalen význam takových stavů a vnímání.To znamená, že se tato výzva může týkat individuální skupiny a osob, které mají své pověření a potom je celá záležitost i praktikování cvičení doporučovaných na tomto webu skutečně individuální volbou a cestou.
Nicméně patří jistě poděkování panu LK za jeho velké nasazení a zprostředkování všech informací i hudební osvěžení v odkazech. Jste velmi laskav, že zveřejňujete informace takovéto povahy zdarma, vždyť je jinak všude velmi pusto a prázdno. Myslím to vše upřímně, není v tom žádná ironie jak mě občas podezříváte, není nutné podezírat mě z takové věci. Katastrofických vizí je skutečně velká hromada a stále přibývají, snad s cílem všeobecného ochromení a vyvolání strachu....internet nabízí stovky poselství zaručeně pravé kvality a podstaty. Vše je otázkou osobní volby a prověření informací a jejich zdrojů. Přeji Světlo a požehnání Boží všem čtenářům i redakci Rahunty v jejich osobní cestě k nebeským výšinám!

Datum: 21.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Re: Evangelium Transformace 2012

Začnu koncem :-), ta Cesta k nebeským výšinám je připravena pro všechny připravené, záleží na každém jak žil a jak žije do okamžiku posledního troubení:-)....?!
Pokud si najdete čas pane J. ... třeba i "Racku" najdete na téma Zákonů božích a jejich dodržování myslím dost minimálně ve dvou našich článcích a způsobem, o kterém se jinde určitě nepíše!
Rahunta jen avizovala to co příchází, aby si to každý mohl na sobě nejen uvědomit, ale aby také mohl každý něco k tomu ještě přispět svou Vědomou činností. Osobně jsem jen ukázal co lze a co máme k dispozici, nic víc a nic méně. Určitě v budoucnu nebudu používat výraz:"... já vám to jako první říkal.. :-)"....
Osobně nikoho neodsuzuji, když si zvolí způsob obživy zveřejňování článku a informací na internetu, pokud je to z vlastní tvorby. Já osobně příjmám informace a Vědění z Ducha, takže nemohu tyto prodávat za peníz nebo s těmito informacemi a věděním kupčit. Zadarmo jsem dostal, zadarmo předávám, ikdyž vlastně za to dostávám zaplaceno, ale asi jinak než je obvyklé. Mám radost, když vidím, že se lidem informace hodí a mají z toho prospěch na Cestě. Žádný peníz nevyváží tento pocit.Čím více člověk dává, tím více dostává, aniž by na to čekal. V tom zase vidím ocenění ze strany Stvořitele, že to co dělám je správně. Víte nepodezírám nikdy nikoho z ničeho, v každém člověku vnímám to dobré-božské, jen někdy ty nánosy na tom božském pokřivují to projevené více než je unesitelné. Musím pak použít slova a věty, které jsou lidské, takže pokud to někdy vyznívá spíše lidsky než duchovně, omlouvám se všem , kterým kážu lidským jazykem o věcech duchovních. Tedy i vám se omlouvám za dříve použitá slova v lidštině(jak říká jeden zajímavý člověk)
Poslední věc, kterou bych chtěl zmínit i pro jiné, je to že Hlavní Brána je Kristova Brána, která je množinou všech popsaných bran od různých vesmírných národů. Naše avízo bylo o tom, že každý, opravdu každý má příležitost uchopit pomocí své lidské svobodné vůli možnost příjmout a ztotožnit se nepokřiveně se Záměrem Stvořitele pro Člověka, pro Lidstvo (Co je to svobodná vůle?-článek). Ten čas přišel, každý dostal možnost, tím že mu byla narovnána pokřivenost Mysli a odvrácení škůdců z vnějšku. Každý má tedy možnost nyní s tím pracovat a každý má do poslední sekundy možnost obrátit se...... Naděje nikomu nebude upřena do poslední chvíle a nikdy nebyla nikomu upírána ani dříve. Tak a to je z mé strany vše. Mějte se pěkně....

Datum: 21.10.2010

Vložil: Jonathan

Titulek: Evangelium Transformace 2012

Děkuji za velmi vstřícné a silné vysvětlení!

Budu šťastný též až bude zářit planeta Gaia i naše celá galaxie v dokonalé harmonické souhře. J.:-)

Datum: 21.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Evangelium Transformace 2012

Nejprve k té Gáie :-). Obrovský omyl je v tom našem a nejenom našem duchovním rybníčku. Jméno Gáia je jméno planety Zěmě na rovině IST této planety. Je to čep, kde se protíná všech 12 vesmírů, proto je zde je takový frmol a interest od nepaměti toto místo ovládnout, protože pak by ovládlo Bránu/Brány do všech ostatních Vesmírů ( to jen tak na okraj, ale to jistě víte, že...?!) Zde ve 3D je 12 míst-bran do všech 12-ti vesmírů, respektive do všech jejich úrovní v každém vesmíru....
Jinam planeta Země již září, stejně tak sluneční soustava je zalitá celá obrovským jasem a Galaxie už také se prosvěcuje jak jsem psal. Určitě máte možnost, tak se podívejte. Pokud jste schopen se dostat do roviny, které u nás říkáme IST a pojmout to pomocí V-IST, tak už odsud máte tu možnost to vidět ve směru do nižších rovin v 3JT vibracích a frekvencích. Takže to prověřte a podejte zprávu o situaci a pokud vám to náhodou nepůjde se podívat, klidně vás naučím během cca 5-10 min max. u nás u kafe nebo čaji, podle libosti :-)...
Mějte se .