O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: Mikrokosmické komunikační spojení na úrovní Vědomí

Datum: 23.02.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Duha, barvy, atd.

Nejprve díky za dopísek a protože je to podle mne zajímavé i pro ostatní, tak jsem to dal do diskuse. Zrovna kolega dělá korekturu textu 3. dílu seriálu, kde tento problém řeším :-). Přesto ve skratce odpovím. Celý Mikrokosmos má tzv. HB(Hmotný Bod), což je těžiště celého těla. Tento HB má několik Ákašistických rovin(5) a jedna z nich tzv. "0" rovina Ákaši je tím NB všech NB. Takže zase z toho vyplývá, že i ostatní roviny HB mají NB, ale je to jiný frekvnční(vibrační) charakter....! Někde jsem kdysi viděl knihu, která se tímto (okolo barev a negativnímu protějšku barev spektra) zabývala. Osobně toto nezkoumám, protože v kabale jsou barvy jasně definované a tudíž nepotřebuji laborovat v tomto krásném oddíle znalostí ohňového prostředí :-). Ve 4D jsou barvy jinné "jen" v zářivosti a světelnosti, je to tak, jako když by jste byla v pozemský nejslunečnější den a kdyby jste to srovnala s tím co by jste viděla tam, tak by vám přišlo , že je zde(3D) nějak smutno a pošmourno :-).
Mějte se pěkně a klidně zde přímo diskutujte a nebo se ptejte co vás zajímá. :-)