Datum: 06.07.2010
Vložil: LK
Titulek: Re: Vědomé chování
Jestliže se nedokážeme a nebo nechceme naladit na vnitřního Hráče, jsme laděni šef dirigentem z vnějšku. Jinak to co vám zde velice specificky ukazuji, je jen cvičení etud pro začátečníky.Po nikom z vás nechci abyste měli absolutní sluch a dokonalou techniku hráče velmistra. Jen vám ukazuji co všechno se dá hrát a to jsem vám ještě nic nepředvedl. Kdysi jsem měl vizi, která přišla jako odpově´d na to co jsem chtěl: v dalším životě chci sdělovat lidem skrze hudbu a né učit takto. Ve vizi jsem stál na pódiu světa a měl hrát na housle, které jsem nikdy nezkoušel ovládat.Všichni čekali až začnu hrát a já si říkal co zde dělám, když nic neumím. pak jsem si řekl, že když už mne mají diváci vypískat, tak ať je to oprávněně a začal jsem hrát "známou" skladbu - " Dřevorubci v lese" jak řežou na jednu G-strunu. jenže místo této skladby jsem začal hrát zcela jinou vznešenou skladbu, sice ze začátku nesměle, ale čím dál tím více profi a od srdce. pak se začal nástroj měnit v různé druhy nástrojů a já se nestačil divit co všechno umím a ovládám. Zde jsem slyšel Hlas: " Jsi hráč na nejlepší nástroj na světě, na lidskou duši, tak hraj...!" .... TAK MNE PROSÍM OMLUVTE, JEŠTĚ STÁLE VÁHÁM....