O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: Umění energetické metamorfozy - 1

Datum: 07.07.2010

Vložil: Sophia

Titulek: Re: Re: Vědomé chování

Hudební stupnice tak jak jsou používány jsou upraveny aby mohly jednotlivé nástroje "ladit dohromady" - tj.lidské pojetí dokonalého orchestru.Absolutní popření přirozenosti.Vzniká sice pro člověka této doby krásná hudba ale... Původní( snad to přetrvalo u varhan) ladění bylo snad o půltón jinde a tak se nám celý orchstr paradoxně rozladil. Manipulováni tímto neharmonickým zvukem vibrace našich těl jsou v disharmonii s původním naladěním. Však si něky poslechněte neupravené tóny píšťal varhan. Už se to dá velmi těžko najít ale stojí to skutečně za to.To co to dělá se nedá popsat.Lidé hledají houbičky,různá dráždidla a přitom zcela stačí naladit si svůj nástroj na "správnou stupnici".Tak jako hledání dalších a dalších inkarnací je zbytečné, neboť všechno a vše je nyní a teď. Čas jsme si vymysleli pro toto materiální pojetí života.Velmi se necháváme ovlivňovat tím co je považováno za realitu.Nakonec alikvotní zpěv je tak nějak přiblížení. Jinak snad původní řeč bylo vydávání jakéhosi "zpěvu" v modulaci samohlásek. No je těch informací mnoho ale spíš reaguji na to, co mne rozezvučí samo. To je to pravé ořechové. Tam totiž zrovna stojím a proto to slyším.Nechci si vymýšlet co bude když... Ono je a tak ztrácíme prožití danného okamžiku který je ten nejlepší učitel.Rozhodovat se llidskou myslí co budu dělat nebo nebudu je nepřijetí, nepochopení šance žít to co je.Vytváříme chaos metrixu a není klid na ladění.Možná to je hodně těžké přijmout to co dostávám a neotvírat předčasně Pandořinu skřínku ale stojí to za to. Teprve v momentě kdy mě naplní pocit netlačení se kamkoli , zklidnění , začínám vidět.Ale to všechno moc nezvládám a tak jsem ráda, že jsou tu ostatní abych to pochopila.