Datum: 21.08.2010
Vložil: LK
Titulek: Re: Nemesis
Ta diskuse trochu vznikla podle všez nedorozumnění a něčemu co se dá nazvat synchronicita(někdo by řekl náhoda)... snad se to vysvětlilo.
1. Nemesis-planeta X - názor: že se sem něco blíží je jasné mynimálně 3 roky, kdy je prokazatelné, že dochází k deformaci gravitačního pole slunce a je deformován sluneční vítr. Včera večer i kvůli vám jsem se ptal SvS zda to co bylo psáno na Osudu a kvůli čemu jsem tento článek zařadil k nám je pravda a jestli se to stane takto jak je popisováno: Odpověď byla relativně dlouhá a velice zajímavá i pro mne- dostal jsem "levity", zda nevím co bude a jak to bude, přesto mi bylo ukázaná úplně jiná událostní realita, než je popisováno v uvedeném článku nebo jemu podobných. Vše proběhne zcela v klidu a v radosti, bez ohledu na to co bude ve 3D, které se bude hrouti v podobě transformace. Bude se to týkat všech těles 3D známého vesmíru ve kterém žijeme. Takže snad jsem vám nepřímo odpověděl, něco letí , ale asi nedoletí....
2. Astrologie nemá u mne nic negativního(kromě těch novinových), a když patří do kategorie tzv. mantických oborů, ale snad lidstvo dospěje k jiným formám pochopení tvorby budoucnosti sebe sama. Sám jí nepoužívám, ikdyž základy samozřejmě nějaké mám, ale spíše jen pro korespondenci planet a vlastností, orgánů atd. Nemám pocit, že bychom nějaký článek takto jednostranně prezentovali.... :-)