Datum: 12.11.2010
Vložil: LK pro pana Maška
Titulek: Re: Re: Tomáš Marný?
Pane Mašku nestrašte a prosím ani nevyhrožujte. Nevidím nikde žádnou propagaci něčeho nezákoného. Vidím jen, že se čtenář ptá jestli se jedná o stejného člověka o kterém se zmińujeme v článku. Podívali jsme se na příslušné dokumenty a kolega potvrdil že ano. Když už hovoříte o zákonnosti, obávám se pane Mašku, že se již asi na vás chystají někteří lidé za plagiátorství a podobné atrakce. Není to z našich hlav a ani z naší dílny. Osobně se od toho distancuji, jak jsem odpověděl na mail který jsem obdržel. Našim cílem není komukoliv škodit, ikdyž třeba druhá strana se tak dílem chovala(myslím vás, aby nedošlo k mýlce), Takže raději se věnujte svým aktivitám, aby byli podle zákona, aby se zbytečně něco nestalo, co si myslím že není potřeba. Vůbec bych pane Mašku zvolnil konfrontační činnost obecně, protože zbytečně provokujete svým chováním lidi, přitom by stačilo i někdy přiznat, že některé věci nejsou až tak úplně v pořádku.Lidé to pochopí a spíše pak přejdou do mírnějších tónů rozhovorů a diskusí.... Nás prosím , ale do vašich sporů netahejte, my se nebudeme angažovat ve vašich sporech. Vyjádřili jsme se k tomu k čemu jsme se nevyjářili na 100% u vás, protože jak silácky prohlašujte všude: " Rahuntu jsem vyhodil..." :-). Své jsme si řekli a více nám není za potřebí, abychom dále osud.cz a vás i vašeho kolegu řešili.Zas tak důležití nejste pro činnost skutečné duchovní scény a těch pár opravdu dobrých článků , které by nás zajímali, nakonec najdeme i jinde. Takže vám přeji pane Mašku všechno dobré a buďte v klidu, tím více dosáhnete a myslím to opravdu v dobrém, bez ironie!!!Mějte se dobře a ať vás provází Světlo a Láska Nejvyššího. LK