O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: Dotazy, Rady, Zkušenosti 1 (čtenáři nám a my jim)

Datum: 17.02.2011

Vložil: :)

Titulek: Čištění AM(astrální matrice) a MM(mentální matrice)

Dobrý den,
posílám svůj včerejší zážitek:

Čištění AM(astrální matrice) a MM(mentální matrice)
Při příchodu do CHDS vidím v místech, kde se obvykle objevuje BS červené srdce. Pokračuju v předsevzatém čištění.

Musím říct, že jsem asi hodinu strávil pročítáním „Mikrokosmické komunikační spojení na úrovní Vědomí“, jelikož jsem týdenním nováčkem a chtěl jsem se lépe zorientovat, co je to vlastně AM a MM. Zjistil jsem ledasco, ale co přesně je AM a MM jsem nepochopil. Řekl jsem si že i tak se pokusím o jejich očistu podle návodu na webu rahunta.
Nic moc se nedělo. Avšak ve chvíli, kdy jsem s pokorou poděkoval SvS se pocity zmnohonásobily a zažíval jsem „vlny husí kůže a exploze světel“
Po dokončení čištění, zpět v CHDS jsem cítil na fyzickém těle tlak v místě 3. oka, a tak jsem si podle rady pana Kováče začal čistit hypofízu.
Pak jsem zase jen tak seděl v CHDS a čekal. Najednou ani se nenaděju a už jsem v Božím sloupu, má křídla se dotýkají špičkami a já se s vděčností koupu ve světle. S vděčností k SvS stoupá pocit blaženosti a mé fyzické oči „vlhnou“ a stéká mi slza. Napdá mne vyčistit svou karmickou minulost. Odpouštím sám sobě… Nějak poloautomaticky se vracím z BS. Vnitřním zrakem vidím tmavou postavu asi po prsa jak z ní vychází vlny vždy nejprve zeleného a na konci trochu fialového světla, jedna za druhou.
V normálním vědomí tiše sedím a zpracovávám. Cítím studený „čůrek“ po levé zadní části krku. Pak chlad a pak teplo v bedrech a hýždích.