Datum: 18.03.2011
Vložil: LK pro Petra
Titulek: Re: Re: Re: polévka a kuchař
Povaha kuchaře se promítá do polévky, protože je to hmota, která je ovlivňována charakterem kuchaře. Pokud se chceš dozvědět o polévce, máš dvě možnosti:
a) přečíst si kuchařky nebo recepty na dotyčnou polévku
b) ochutnat polévku ne jen od jednoho kuchaře, ale raději více tvůrců polévek
No a když hovoříme o časoprostorové polévce, tak to platí úplně stejně... jen těch skutečných kuchařů a knih, které by o tom mohli relevantně hovořit, psát či publikovat je velice málo, nejen zde na Zemi... Když bys na některého místního kuchaře časoprostorových jevů narazil, drž se ho a nauč ce vařit časoprostorovou polévku a nejen ji, ale pozor na časoprostorový guláš, z toho pak bolí nejen hlava a břicho "vařiče", ale i ty nezainteresované .... a to je pak tobogán.... :-)