O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: Anjelská.sk: novinky dne (11.11.2011)

Datum: 12.11.2011

Vložil: Emil Brojer

Titulek: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

ad1 Budiž, ale z toho co se tu člověk může dočíst si na tu verifikaci berete pořád stejné vzorky populace, tedy lidi, co jsou už v základu někam ujetí a stanovené podmínky jim jen dovolí ujet ještě kousek dál. Až se vám proces povede i na někom prostém a "nenáměsíčném", tak se teprv budete moct bít v hruď. Zatím mi to příjde spíš jako touha udržet si status svéprávnosti...

ad2 Těžko se bavit o něčem, co je mimo dosah většinového vnímání. Mohou dělat co chcou, ale dar svobodné vůle nikomu neseberou...

ad3 Mě příjde, že je až moc těch samozvaných. Každý kdo má stihy má najednou potřebu šířit svoje pravdy jen proto, že mu to hlas v hlavě řekl. Pak příjde někdo, kdo tvrdí, že je to tak v pořádku a že se je tomu třeba ještě více otevřít...Kde to jsme? Tohle je chaos a nic jinýho než čistka z toho vzejít nemůže...
Ale jo, tohle máte ideově v pořádku. Nikdo ryzí to nikdy nedělal pro slávu a moc. Stačilo jít vlastním příkladem a sem tam udělat nějaký ten zázrak. Heleďte, nedělejte ze mě Šmoulu. Pokud by bylo lidstvo tam kde tvrdíte, že je, tak se budou všichní svatí jinak oháněť a manifestovat se, aby otevřeli oči i těm spícím. Proč to tedy za ně všeobecně dělají tlučhuby, to netuším...