Datum: 14.11.2012
Vložil: LK pro Ota
Titulek: Re: Re: Hadonos
Hej "bratku" od kdy jsme bratkovia? Možná , že tobě je jedno co se bude či nebude dít, ale vím že povinností každého je upozornit na některé věci, které nejsou až tak dobré. I malé děti nenecháme si sáhnout na horká kamna či topení a alespoň na ně shoukneme "pozor hais!" Možná, že ty to tak ve své "moudrosti" neděláš a jen pozoruješ jak si kdo zbytečně ubližuje, ale asi nejsem tak moudrý a o to více jsem soucitnější.... Takže bratku, klidně si dělej co chceš posílej si své emoce kam chceš, já posílám vždy tomu komu to patří, tedy těm nejvyšším. To že se vyrojilo v poslední době mnoho mudrlantů a mudrců, neznamená, že se jen neplní to, že bude mnoho povolaných a jen opravdu málo vyvolených. Nevím kam se řadíš Oto ty, ale podle toho co píšeš a nejen zde, tak bych to viděl spíše na ty první... no třeba se mýlím. Osobně Maitreiu nevnímám za toho, za koho se vydává, proto jsem opatrný v tom co od něj a nejen od něj přichází. To je vše čím jsem chtěl na tvé slova zareagovat, více už nebudu reagovat....LKA