O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: Reakce na Zlatou dušička ze 13.11.2012

Datum: 15.11.2012

Vložil: Martin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hadonos

Áno, ďakujem za opravu a doplnenie. Tiež by som s tou znalosťou mohol začať tým, že sa pozriem najprv na celý kontext, tiež z neho slová niekedy vytrhávam..

No nech je ako chce, rád verím, že Ježiš zo seba neprišiel robiť masochistu, ako by mi to zo slov vyššie vyplynulo.. a tiež že ani my sa nemáme vyžívať v utrpení, či už našom alebo cudzom..

Písali ste vyššie, že zdroj zo zlatej dušičky by nemusel byť tým, za koho sa vydáva. To ma celkom zaujíma, pretože som si pred pár dňami nechal poslať odkaz od zlatej dušičky a neprišiel mi disharmonický.. nie je možný skôr "výpadok na strane prijímača"? Ak je chyba v zdroji, tak to môže byť celkom problém, či?

Tiež ste minule spomínali, že Hospodin bol iba Správcom nášho systému, tak ma v tej súvislosti napadlo, s kým sa na hore rozprával Mojžíš? Rozprával sa a so Správcom a stotožňoval s ním Boha, nedostal aj odpoveď "Jsem, který jsem."? Ak je to tak, tak to unikalo dosť veľkému počtu ľudí, čítal som napr. knihy od E. Cayceho a tiež som v tomto neregistroval rozdiel.